+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Karácsonyi pihenés a Zalacsányi...

Magyarország, Nyugat-Dunántúl

Szállás típus: Kastélyszálló
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busszal
Időtartam:
Típus: Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Indulás:

Időpont: 2020. december 24 – 26.

Ellátás: félpanzió

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Batthyány Kastélyszálló****

Találkozás: 8:30 órától a Blaha Lujza téren

Indulás: 9.00 órakor

A szálloda csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, és teniszpályák is rendelkezésre állnak többek közt. A kastélyban 28 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyó vendégeket. Elegáns éttermében, házias ételeink idézik vissza a hajdan volt nemesi otthon melegét, délutáni sétára a 300 éves őspark csalogat.

Program:

1. nap Folyamatos utazás Zalacsányig, útközben egy rövid pihenőt tartunk. Megérkezés után a szobák elfoglalása, majd a délután további részében lehetőség van kikapcsolódni a szálloda wellness részlegében, (a wellness részleg (kültéri –és beltéri termálmedence, jacuzzi, víz alatti élményelemek, nyakzuhany, fényterápiás 20 személyes finn szauna) és széleskörű program kínálat (szauna szeánszok, aktív programok) garantálja a főúri kényeztetést) vagy sétálni a kastély parkjában, akár a település központjában, ellátogatni a közeli Halas-tóhoz. Ünnepi svédasztalos vacsora karácsonyi műsorral a szállodában.

2. nap Egész nap igénybe lehet venni a szálloda wellness szolgáltatásait Masszázsok, beauty kezelések, páros aromafürdők, különleges testrituálék. Továbbá Fitness terem, és különféle sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezen kívül különféle Animátor programok vehetők igénybe díjmentesen. A nap folyamán teszünk egy kirándulást Hévízre, ahol egy kellemes séta keretében ismerkedhetünk a híres fürdővárossal. Kilátogatunk az egregyi városrészbe, mely gasztronómiájáról, pincéiről, és egy bájos Árpád-kori templomról híres. Innen gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk.

3. nap Délelőtt elhagyjuk a szállást. Útban hazafelé megállunk a közeli Kehidakustány híres fürdőjénél, ahol hazaindulásig fürdőzéssel töltjük az időt. A fürdőben mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 °C fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várják a vendégeket. Hazánkban kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű kénes gyógyvizünk igazi rekreációt nyújt. A Szauna Oázis csodát művel a testtel, jót tesz a bőrnek, a vérkeringésnek, a légutaknak is. Szolgáltatások: finn szaunák; infra kabin; aromakabin; gőzfürdő; merülő medence; pezsgőfürdő; Kneipp taposó; jeges-, mézes- és tengeri sós felöntések. Várható hazaérkezés Budapestre 20 óra körül.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Részvételi díj: 99.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 64.990,- Ft/fő

Egyágyas felár: 18.000,- Ft/fő/2 éj
Belépő: https://kehidatermal.hu/arak


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Érintett desztinációk:

Magyarország


Térség: Nyugat-Dunántúl

"Az erőt adó régió". A Pannon dombok lejtői, a Kőszegi- és Soproni-hegység jótékony hatású szubalpin klímája és túravonalai, az Írottkő Natúrpark érintetlen természete vagy az Őrségi és Fertő-Hansági Nemzeti Parkok, mely utóbbi a Világörökség része, kellemes kikapcsolódást nyújtanak minden kirándulónak.

Aki pedig pihenésre és felfrissülésre vágyik, kedve szerint válogathat a magas minőségi szolgáltatást nyújtó wellness- és gyógyfürdők közül. Elsősorban a gyógyulni vágyóknak ajánljuk Bükfürdő, Hegykő, Lenti és Mosonmagyaróvár gyógyfürdőit. A test és a lélek megújulására nyújt lehetőséget a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Kehidakustányban pedig mediterrán hangulatban élhetjük át a fürdőzés nyújtotta élményeket a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben.

A sportok szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a változatos tájakat összekötő kerékpárútjainkat, a csónakkal, kajakkal vagy kenuval bejárható tavainkat és folyóinkat, a lóháton felfedezhető varázslatos természetet és a nemzetközileg elismert golfpályáinkat.

A kulturális élményekre vágyó vendégek sem csalódhatnak, hiszen a műemlékekben gazdag városok, mint Sopron, Pannonhalma (Világörökség része), Győr, Kőszeg vagy Szombathely gondosan őrzik régi korok emlékeit.

Kulináris érdeklődésű vendégeink széleskörű kínálatból választhatnak méltán híres soproni, kőszegi, zalai borokat és tradicionális recepteket őrző hansági, rábaközi, hegyháti ételeket, finomságokat.

Város: Zalacsány


Válogasson útjaink közt téma szerint!