+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2018. január 18.

EMELKEDIK A BORRAVALÓ ÖSSZEGE A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL ÉS A CELEBRITY CRUISES HAJÓÚTJAIN

Követve a versenytársak változtatásait a Royal Caribbean International és a Celebrity Cruises is megemeli a fedélzeti borravaló összegét. Minden 2018. január 2-án és azt követően induló hajóúton 1 USD-ral emelkedik a napi borravaló összege.
Azokat a vendégeket, akik meglévő foglalásukhoz már előzetesen kifizették a borravalót, nem érinti az emelkedés, és természetesen semmilyen pluszdíjjal nem terhelik meg a számlájukat.

A Royal Caribbean International valamennyi hajóján a javasolt borravaló összege naponta és személyenként a kabinok (Junior Suite és alatta lévő kategóriák) esetében 14.5 USD/fő/nap lesz (korábban 13.5 USD/fő/nap volt), míg lakosztályok (Grand Suite és ennél magasabb kategóriák) esetében 17.5 USD/fő/nap lesz (korábban 16.5 USD/fő/nap volt).

A Celebrity Cruises valamennyi hajóján a javasolt borravaló összege naponta és személyenként a standard kabinok esetében 14.5 USD/fő/nap lesz (korábban 13.5 USD/fő/nap volt), ConciergeClass és AquaClass kabinok esetében 15 USD/fő/nap lesz (korábban 14 USD/fő/nap volt), míg lakosztályok esetében 18 USD/fő/nap lesz (korábban 17 USD/fő/nap volt).

2018. január 2. után induló hajóutak vendégeinek, akik nem fizették ki előre a borravalót, ezt az új, magasabb összegű borravalót kell megfizetni a fedélzeten. Ugyancsak ezt az emelt összegű borravalót kell kifizetnie azoknak a vendégeknek, akik 2018. január 2. után fizetik ki előre a borravalót.

A hajótársaság továbbra is 18 % borravalót számol fel a fedélzeti italfogyasztás, a minibár és a spa szolgáltatások igénybevétele esetén.
Válogasson útjaink közt téma szerint!