+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2018. december 17.

Utazzon a csodák világába!

The Lands of Legend több, mint egy szálloda! Új koncepciójával, megjelenésével és szolgáltatásaival egyedül álló a maga nemében. Minden vendég számára biztosítja a luxust és a szórakozást a nyaralás minden területén.
A törökországi Rixos World The Land of Legends luxuszálloda egy varázslatos mesebeli kastély formáját kapta. Nem csak a gyermekek kedvence, a felnőtteket is lenyűgözi. Mesés szórakozási lehetőségekkel lopja be magát a szívünkbe, az 5D-s mozival, a delfin show-val, a kalandfolyóval, ami a velencei csatornákat idézi, a vízi hullámvasúttal, a hullámmedencével, a 41 csúszdával. A tematikus parkban felfedezhetik a legendás tavat, az elvarázsolt erdőt, a kalandos hegyet, a dzsungelt és az óceánt. Feltétlenül látogasson el a Misztikus kastélyba, ahol igazán királynak és királynőnek érezheti magát. Nem utolsó sorban csodálatos panoráma tárul a szemünk elé, 60 m magasságból nézhetünk le a csodák világába, ahol a különböző építészi megoldások határozzák meg a terület varázslatos karakterét.
 
A varázslat a szobákban sem ér véget. A mese és fantázia világ ihlette luxus szobák nem csak gyermekeit fogják lenyűgözni. Egyedi berendezésű szobák és lakosztályok LED TV-vel és Play Station játékkonzollal vannak felszerelve.

A kulináris élvezetek kedvelői sem fognak panaszkodni, hiszen számos étterem várja Olaszország, Dél-Amerika, Európa, Ázsia ízeivel a vendégeket, de egy óriási akvárium mellett is elfogyaszthatják ízletes ebédjüket vagy vacsorájukat, miközben cápák úszkálnak mellettük.

Felejthetetlen élményt biztosít a szálloda wellness részlege, ahol garantált a teljes megújulás, ahol kényeztetheti testét lelkét egyaránt!

A szórakozásról animációs és sportprogramok, esti show műsorok is gondoskodnak.

A vásárlás rajongói sem fognak csalódni. Igazi luxus várja őket a Shopping Avenue-nál, ahol csúcsminőségi márkák széles választéka várja őket.

Prémium kategóriát kedvelő vendégeinknek és családoknak ajánljuk ez a fantasztikus szállodát, ami minden bizonnyal nem csak gyermekek ejti ámultba, ahol garantált a tökéletes felfrissülés, megújulás!

Válogasson útjaink közt téma szerint!