+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Szolgáltatások

Utazásszervezés

Akkor, ott és úgy, ahogy Ön szeretné, azaz egyedi, testre szabott utazások szervezése, kivitelezése.

 családi utazások nászutak aktív- és sport utak szakmai- és üzleti utak  incentive utak bababarát utazások  wellness utak

Tovább

Utazásközvetítés

Több mint 100 magyarországi és külföldi utazásszervező válogatott, naprakész ajánlata 1 helyen.

nyaralások körutazások városlátogatások egzotikus utak sí utak Fly & Drive utak hajóutak

Tovább

Repülőjegy foglalás

Több mint 800 légitársaság járatainak online foglalása.

menetrend szerinti járatok fapados járatok charter járatok

Tovább

Szállásfoglalás

Több mint 100.000 szálláshely online foglalása a világ bármely pontján.

 hotelek apartmanok villák ifjúsági szállások luxus szállodák

Tovább

Egyéb földi szolgáltatások

Engedje, hogy utazását teljessé tegyük!

 bérautó helyi transzfer városnézések és egyéb kirándulások belépőjegyek

Tovább

Biztosítások

Biztos, ami biztos...

 utasbiztosítások útlemondási biztosítások repülőjegy biztosítások autós-asszisztencia biztosítások corporate biztosítások kombinált biztosítások

Tovább

Utazásszervezés

Akkor, ott és úgy, ahogy Ön szeretné, azaz egyedi, testre szabott utazások szervezése, kivitelezése.
- családi utazások - nászutak - aktív- és sport utak - szakmai- és üzleti utak - incentive utak - bababarát utazások - wellness utak
Az utazási szakmában szerzett több tízéves tapasztalatunknak köszönhetően bátran állíthatjuk, hogy nincs olyan utazás, amit már ne szerveztünk volna meg, vagy ne tudnánk megszervezni. Legyen szó akár 1-2 személyes üzleti útról vagy akár több százfős konferenciáról, kihelyezett szakmai továbbképzésről vagy csapatépítő programokról, a Travel Plaza ugyanúgy partnere tud lenni ezek megszervezésében, mint egy családi nyaralás, városlátogatás vagy éppen körutazás megvalósításában.

Utazásközvetítés

Több mint 100 magyarországi és külföldi utazásszervező válogatott, naprakész ajánlata 1 helyen.
- nyaralások - körutazások - városlátogatások - egzotikus utak - sí utak - Fly & Drive utak - hajóutak
A Travel Plaza több mint 100 magyarországi és jó néhány neves külföldi utazásszervező ajánlatát is értékesíti viszonteladóként. Az utazások között a szervezett egyéni és társasutak, a repülős, buszos és autós nyaralóprog-ramok, a körutazások, városlátogatások és Fly & Drive utak mellett 16 hajótársaság utazásai is megtalálhatók. Weboldalunkon több tízezer ajánlat közül válogathat, de le is foglalhatja utazását vagy kérhet ajánlatot saját elképzelései szerint. Naponta frissített adatbázisunkban mindig az utazásszervezők éppen aktuális kínálatát és árait találja, így soha nem maradhat le az érvényes akciókról, last minute utakról. 

Repülőjegy foglalás

Több mint 800 légitársaság járatainak online foglalása.
- menetrend szerinti járatok - fapados járatok - charter járatok
Partnerünk Magyarország egyik legnagyobb repülőjegy értékesítője, a Morea Lufthansa City Center, akinek a fiókirodájaként működünk. Ez a kapcsolat garantálja megrendelőinknek a LHCC által nyújtott előnyöket, az azonos kondíciókat, a speciális, máshol nem elérhető árakat, a rugalmas, ügyfeleink igényeihez alkalmazkodó fizetési feltételeket. A repülőjegy foglalásokhoz a világ első számú foglalási rendszerét, az Amadeust használjuk - számos légitársasághoz hasonlóan (Lufthansa, Air France, Swiss, Austrian Airlines, British Airways) -, ötvözve a LHCC által nyújtott előnyökkel. A „Lufthansa család” tagjaként naprakészen részesei vagyunk a szakmai és technikai újdonságoknak, melyeket ügyfeleink érdekeinek megfelelően alkalmazunk.

Szállásfoglalás

Több mint 100.000 szálláshely online foglalása a világ bármely pontján.
- hotelek - apartmanok - villák - ifjúsági szállások - luxus szállodák
A Travel Plaza az 5 legjobb és egyben legbiztonságosabb, kizárólag utazási irodák számára elérhető online foglalási rendszert használja ügyfelei szállásigényeinek teljesítésére. Ezen rendszerekben, a legtöbb esetben, az Interneten található díjaknál alacsonyabb árakkal tudjuk a kért szállást foglalni. A szálláshely díját irodánk előre minden esetben rendezi, ügyfeleink ún. előre fizetett voucherrel érkeznek, ezzel is garantálva a szobafoglalást.

Egyéb földi szolgáltatások

Engedje, hogy utazását teljessé tegyük!
- bérautó - helyi transzfer - városnézések és egyéb kirándulások - belépőjegyek
Bárhova is utazik a Világban, irodánk az összes elképzelésének megvalósításában segítségére lesz. Amennyiben igényli, kollégáink készséggel adnak tanácsot a helyi program optimális összeállításában. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően foglalhat nálunk bérautót vagy kérhet helyi transzfert is, ha nem szeretne helyben vezetni. Válthat nálunk belépőjegyet témaparkokba, színházakba, koncertekre, sporteseményekre, de lehetősége van előre biztosítani helyét városnéző és egyéb helyi kirándulásokon is.

Biztosítások

Biztos, ami biztos...
- utasbiztosítások - útlemondási biztosítások - repülőjegy biztosítások - autós-asszisztencia biztosítások - corporate biztosítások - kombinált biztosítások
Biztosításaink kimondottan az utazás területére kifejlesztett termékek, melyek az utazása kapcsán felmerülő váratlan eseményekre nyújt biztonságos fedezetet. Biztosíthatja magát, illetve családját betegség, baleset és poggyászkár esetére. Kínálunk termékeket autós utazása esetén autós asszisztenciára, de köthet nálunk biztosítást lemondás esetére bármely nálunk vagy máshol vásárolt utazási szolgáltatására is. Gyakran utazó ügyfeleinknek kedvezményes, éves biztosítási bérletet kínálunk. Biztosításainkat weboldalunkon online is megkötheti.
Válogasson útjaink közt téma szerint!