+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Akciós egzotikus üdülések

Üdülés Mauritiuson

Ismerje meg velünk a helyi kultúrát, ízeket, érdekességeket, hogy valóban felejthetetlen és páratlan élményekkel térhessenek majd haza.

Tovább

Dubai-i üdülések

Dubai nevének hallatán mindenkinek a jólét, a gazdagság, és a luxus jut eszébe. Itt épült fel a világ legmagasabb épülete, és a mostanra a város jelképévé vált Palm Jumeirah mesterséges sziget is...

Tovább

Akciós mexikói üdülések

Mexikó fehér homokos tengerpartja kitűnő választás a pihenést és az aktívabb üdülést kedvelőknek is. Személyre szabható utazások bécsi és budapesti indulással is.

Tovább

Akciós utak Dominikára

Utazzon kényelmesen Dominikára. Jó minőségű szállodákkal, all inclusive ellátással , budapesti vagy bécsi indulással is foglalható!

Tovább

Akciós kubai üdülések

Kubai rum, szivar, zene, tánc, karibi hangulat, fehér homok, pálmafák, veterán autók, Hemingway kocsmája... nyaralások és körutazások személyre szabva.

Tovább

Seychelle-szigetek akció

Utazzon kényelmesen a Seychelle-szigetekre. Jó minőségű szállodákkal, budapesti vagy bécsi indulással is foglalható.

Tovább

Thaiföld-Koh Samui

Koh Samui tucatnyi, pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik. A két legnagyobb Chaweng és Lamai, de a kisebbek, mint a Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap...

Tovább

Madagaszkár

Madagaszkár állat-és növényvilága különleges. Buja, trópusi őserdőkkel borított hegyek, rizsföldek, sziklás és füves síkságok teszik változatossá, a part mentén pedig fehérhomokos, csodálatos partszakaszok ölelik körül.

Tovább

Zanzibár

A legtöbb turista gyönyörű strandjaiért keresi fel a szigetet, de Zanzibár számos kulturális és természeti látnivalóval is büszkélkedhet. A snorkelezni és búvárkodni vágyók egyik kedvelt üdülőhelye.

Tovább

Maldív-szigetek

Türkizkék tenger, vakítóan fehér homok, csodás kék ég, korallok, paradicsomi,mezítlábas,nyugalmas, romantikus... Álomszerű...

Tovább

Malajzia-Langkawi

Langkawi buja őserdőkkel borított sziget. A pihenni vágyókat Langkawi változatos növény- és állatvilága, kristálytiszta öblei, hófehér strandjai vonzzák. Tökéletes hely aktív nyaraláshoz is.

Tovább

Akciós kenyai üdülések

Kenyát gazdag állatvilága és az óceán miatt imádjuk. Az állatvilág sehol máshol a kontinensen nem annyira változatos, mint itt. Remek strandok, korallzátonyok, szafarik és ősi városok várják a turistákat.

Tovább
Válogasson útjaink közt téma szerint!