+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hajóval a felkelő nap országába -...

4755.00 EUR/fő


(1.930.768 Ft)

Hajóutak, Távol-keleti hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: repülő+hajó
Időtartam: 14 éj
Típus: Hajóút
Indulás: 2024-10-03

8% Előfoglalási kedvezmény 2024. április 30-ig!

Ismerje meg a világ egyik legkülönlegesebb, leggazdagabb, legtisztább, legmodernebb és mégis a hagyományokhoz leginkább hű országát. A szupermodern felhőkarcolók és a high-tech vívmányok mellett mindenhol felbukkannak az egzotikus múlt mementói, a buddhista templomok, sintoista szentélyek, régi várak, letisztult japán kertek. Tovább hajózva, Dél-Korea világába nyerhet rövid bepillantást, ahol felhőkarcolók, hagyományos kis falvak, teaültetvények, bambuszerdők, K-Pop slágerek, a hagyomány és a modern színes kavalkádja várja. Keljen útra a Forbes Travel Guide négy csillaggal minősített Celebrity Millennium hajóján és engedje meg, hogy elvarázsolja a mesés Kelet!

 

Indulási időpont:
2024. október 3. - 19.

Időtartam:
17 nap/ 14 éj

Utazás:
menetrendszerinti  járatokkal, átszállással

Elhelyezés:
a Celebrity Millennium belső, tengerre néző ablakos vagy balkonos kabinjában (választás szerint), Tokióban középkategóriájú szállodában

A hajó útvonala:
Tokió – Yokohama (Japán) – Mt Fuji – Shimizu (Japán) – tengeren – Kiotó -Oszaka (Japán) – Hiroshima (Japán) – tengeren – Puszan (Dél-Korea) – tengeren – Hakodate (Japán) – Aomori (Japán) – tengeren – Tokió – Yokohama (Japán)

Ellátás:
All Included ellátás a hajó fedélzetén, reggeli Tokióban

Csoportkísérés:
a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám:
16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

Program

1-2.nap (2024.10.03-4.) Elutazás.
Átszállással elutazás Tokióba. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása.

 

3.nap (2024.10.05.) Tokió. Szabadprogram vagy fakultatív program.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Aszakuszába, ahol megtekintjük a Szenszódzsi templomot, mely a főváros legősibb buddhista temploma, majd Nakamise nyűzsgő bevásárlóutcáin sétálgatunk. Megcsodáljuk az egykori Császári Palotát, amely ma már állami vendégek szállásaként funkcionál és óriási japánkert is tartozik hozzá. Ezután a Skytree adótorony meglátogatása következik, mely Japán legmagasabb mesterséges alkotása, egyben a világ második legmagasabb épülete 634 méterével. A kirándulás végén lehetőségünk nyílik a Ginza bevásárlónegyed népszerű áruházaiban és butikjaiban vásárolni.
Ára: 189.- EUR / fő
Időtartam: kb. 9 óra

4.nap (2024.10.06.) Tokió
Ajándékkirándulás: Látogatás a Meidzsi-sintószentélynél Sibujában, melyet Meidzsi Császár és Sóken császárné tiszteletére emeltek 1920-ban. Ezután az Odaiba mesterséges szigetet fedezzük fel, mely többek között otthont ad a Venus Fort Velence-témájú plázának, az Aqua City bevásárlóközpontnak, egy hatalmas óriáskeréknek, vidámparknak. Sibujában átsétálhatunk a világ legnagyobb és legforgalmasabb gyalogos kereszteződésén, majd a Daikanyama szórakoztató negyedét fedezhetjük fel, ahol helyi kocsmák, kávézók, ínyenc boltok és dizájner üzletek várnak ránk. A túra végén transzfer a kikötőbe, a délutáni órákban hajóra szállás, elhelyezkedés a kabinban.

 

5.nap (2024.10.07.) Mt Fuji – Shimizu (Japán).
Kikötőbe érkezés a kora reggeli órákban. Az Izu-félsziget északi végén található Shimizu, Japán legfestőibb kikötője, köszönhetően a Fuji-hegy látványának. A Fuji-san Japán egyik leghíresebb látnivalója, mely nemcsak az ország legmagasabb hegye, de aktív vulkán is. Természetesen, a hegymászáson kívül is van még mit csinálni. Lehetősége nyílik a kikötőhöz közeli plázában vásárolni, valamint megkóstolni a hihetetlenül friss helyi tonhalat és a helyi sört, amelyre a német sörfőzési szokások is hatással voltak. A Hakone Nemzeti Parkban is eltölthetnek egy napot, vagy elmehetnek Shizuoka városát is felfedezni. A Tokióhoz képest kevésbé zsúfolt és természeti szépségekben bővelkedő Fuji-hegy és a közeli Shizuoka City a városi élet és a nyugodt természet izgalmas kombinációját ígéri.
Fakultatív program: Hagyja, hogy elvarázsolja a szépséges tó, a bugyogó termálforrások és a fenséges Fuji látványa! 2 órás buszút után megérkezünk a Hakone Nemzeti Parkba. Az Owakudani-völgyben megcsodáljuk a gőzölgő termálforrásokat, majd meglátogatjuk az Ashi-tavat. Itt felpattanunk a különleges, viking stílusú hajóra egy 30 perces sétahajózásra. Az idegenvezető közreműködésével a legszebb képeket készíthetjük el a tóban tükröződő Fuji-ról.
Ára: 119.- EUR/fő
Időtartam: kb. 5 óra 30 perc

 

6.nap (2024.10.08.) Tengeren.
Ezen a napon felfedezheti a Celebrity Millennium nyújtotta lehetőségeket. Látogasson el a Spa-ba, ahol különböző kezelésekkel kényeztetheti magát, de akár kipróbálhatja a fitnesztermet, vagy a sportpályát, ha aktívabb kikapcsolódásra vágyik. A medencék és jacuzzik segítenek a felfrissülésben, a galériában megcsodálhatja kortárs és klasszikus művészek alkotásait. A hajón programok százai közül tud választani, melyeknek csúcspontja az esti showműsorok és a különböző tematikájú partik. Garantáljuk, hogy nem fog unatkozni!

 

7.nap (2024.10.09.) Kiotó – Oszaka (Japán).
Fedezze fel Japán lenyűgöző kulturális fővárosát, ahol számtalan templom, titokzatos gésák, zen-kertek és fenséges kastélyok várják. Csodálja meg Kiotó ősi építészetét, köztük a lenyűgöző Aranypavilont és a Fushimi Inari szentély misztikus vörös torii-kapuit. Kóstolja végig Japán tradicionális konyhájának fogásait, legyen vendég helyi ramen bárokban vagy Michelin-csillagos éttermekben.
Fakultatív program: A történelem és építészet rajongói élvezni fogják Nara és Kiotó ősi templomainak és szentélyeinek felfedezését teljes napos kirándulásunkon. Nara városában a torii kapukon belépve a 768-ban épült Kasuga-Taisha szentélybe érünk, ahol megcsodálhatjuk a különleges tetőket, a színpompás narancsvörös és zöld termeket. A Nara Parkban található Todaiji-templom óriási Buddha szobráról híres. Kiotó Kiyomizu-dera templomának erkélye pedig egyetlen szög felhasználása nélkül készült. Végezetül megcsodáljuk Kinkaku-ji aranypavilonját, melynek 3. emeletét aranyfólia díszíti. Az utat a japán gasztronómia kincsei teszik teljessé.
Ára: 309.- EUR/fő
Időtartam: kb. 9 óra 30 perc

 

8.nap (2024.10.10.) Kiotó – Oszaka (Japán).
Fakultatív program: Fedezze fel Oszakát, Japán második legnagyobb városát, mely közkedvelt történelmi helyszínek, ősi fegyvertárak és relikviák otthona! Utunkat a Japán fölött uralmat gyakorló Toyotomi Mideyoshi hadúr által a 16. században épített oszakai várkastélynál kezdjük. Megtekintjük a korszakot bemutató fegyver, páncél és néprajzi kiállítást. Ezután meglátogatjuk a kiemelt nemzeti kincsek közé tartozó Sumiyoshi Taisha szentélyt, mely az országban található, több mint 2000 Sumiyoshi-sha szentély központja és közel 3 millió látogatót fogad minden újévkor.
Ára: 103.- EUR/fő
Időtartam: kb. 4 óra 30 perc

 

9.nap (2024.10.11.) Hiroshima (Japán).
Hirosima gyorsan újjáépült a második világháború után, az 1945-ös atombomba támadást követően. Az olyan emlékművek, mint a Békepark és a Hirosimai Béke Emlékmű a régió megrázó múltjáról tanúskodnak, és a tragédia áldozatainak állítanak örök emléket. Látogasson el a Shukkeien kertbe, ahol miniatűr kerti tájak között sétálgathat, és csodálja meg a Hirosimai kastélyt, amelynek története egészen 1589-ig nyúlik vissza. Ha egy igazi természetközeli kalandra vágyik, várja a Miyajima-sziget, amely kevesebb mint egy órányira van Hirosimától. Túrázzon a Misen-hegyen, és nézze meg a csúcson álló gyönyörű japán Daishō-in templomot.
Fakultatív program: Ismerje meg Hiroshima gazdag történelmét és látogassa meg a lenyűgöző Shukkeien kertet! Látványos városnéző utunk a Béke emlékpark- és múzeumnál kezdődik. A park emlékművei felhívják figyelmünket a II. világháború idején a várost elpusztító atombombatámadás áldozatainak emlékére. A Béke emlékmúzeum fotó- és tárgygyűjteménye a pusztulás autentikus dokumentumai. Az Atombomba Dóm világörökségi helyszíne jelzi a robbanás epicentrumát. Ezután felüdülést jelent megpihenni Shukkeien szépséges kertjében, melyet 1620-ban Nagaakira Asano nagyúr kedvenc kínai tájai alapján tervezett. Sétáljon a koi pontyoktól nyüzsgő tavak mentén varázslatos hidakon át és adja át magát a különös japán kert hangulatának.
Ára: 81.- EUR/fő
Időtartam: kb. 4 óra

 

10.nap (2024.10.12.) Tengeren.

 

11.nap (2024.10.13.) Puszan (Dél-Korea).
Fedezze fel a rejtélyes Puszant, Dél-Korea második legnagyobb városát. A több mint 4 millió embernek otthont adó Puszan a nagyvárosi szellem megtestesítője, miközben megőrizte nyugalmát, a helyi strandoknak, parkoknak és a rengeteg szabadtéri programnak köszönhetően. A Yongdusan Park kilátótornyából megcsodálhatja a város látképét. Látogasson el a Gyémánt hídra, amely a világ egyik leghosszabb függőhídja, vagy túrázzon néhány órát a Taejongdae Nemzeti Parkban, ahol a drámaian magasló sziklaszirtek egyikén megállva a szemei elé tárul a hirtelen felbukkanó tenger magával ragadó látványa. Puszan nagyszerűsége abban rejlik, hogy a város a természet szépségét elegáns, futurisztikus építészeti elemekkel ötvözi – egy város, amely ismeri a múltját, de határozottan előre tekint.
Fakultatív program: Utunkat a Bokcheon néprajzi múzeumban kezdjük, mely 1996. október 5-én nyílt meg és Puszan ősi, a Szamhan kortól a három királyság koráig tartó történetét mutatja be. A múzeumban megtekinthető 169 darab tárgy és relikvia 7 ásatás során került elő Bokcheon-dong ősi temetőjéből. Ezután megtekintjük a Gukje piacot (a szó nemzetközit jelent), melyet a koreai háború menekültjei alapítottak. Ez jelenleg az ország egyik legnagyobb piaca, a sorok tele vannak az árusok standjaival és a közeli Bupyeong és Kkangtong piacokkal is összeér. Az árusok portékái között szinte mindent megtalálhatunk! Ne hagyjuk ki a Jagalchi halpiacot sem, mely Korea legnagyobbja és Puszan ikonikus helyeként az egész országban ismert. Itt igazán átélhetjük a puszani lakosok jellegzetes mindennapjait.
Ára: 114.- EUR/fő
Időtartam: kb. 4 óra 30 perc

12.nap (2024.10.14.) Tengeren.

 

13.nap (2024.10.15.) Hakodate (Japán).
Hakodate talán a legkevésbé ismert japán nagyváros. A város leginkább a Hakodate-hegyről nyíló kilátásról és a környék friss tenger gyümölcseiről híres. Fedezze fel a nyugati stílusú Motomachi erődöt, és az azt körülölelő 19. századi építészeti remekműveket. Tegyen egy romantikus sétát a városi parkokban vagy vegyen részt egy hagyományos teaszertartáson.
Fakultatív program: Ismerje meg a szépséges Hakodate pezsgő piacait, történelmét és jellegzetes kilátópontjait félnapos kirándulásunkon! Rövid utazás után megérkezünk Hakodate reggeli piacára, ahol idegenvezetőnk kalauzol minket a halat, sokféle tengeri herkentyűt és zöldséget árusító 200 stand között. A Goryokaku parkban meglátogatjuk Japán első, nyugati mintára épült erődjének maradványait. A lenyűgöző park és a város látványát a 107 méteres toronyból is megcsodáljuk. Végezetül a Hakodate-hegy tetejére felvonóval felérve élvezzük a még tágabb kilátást.
Ára: 137.- EUR/fő
Időtartam: kb. 4 óra

 

14.nap (2024.10.16.) Aomori (Japán).
Aomori prefektúrai főváros, amely tele van festői történelmi templomokkal, múzeumokkal, és olyan hihetetlen természeti látványosággal, mint a Hakkoda-hegy. Annak ellenére, hogy a város lakossága több mint negyedmillió, még mindig megvan benne az a kisvárosi álmosság, amit Tokióban vagy Kiotóban nehezen találunk már meg. Ne hagyja ki az Aomori Művészeti Múzeum elgondolkodtató modern művészeti kiállításait, vagy az ASPAM-piramis kilátóteraszát.
Fakultatív program: Fedezzük fel Japán lenyűgöző természeti kincseit, az Oirase-patak völgyét és a Hakkoda-hegyet! Az ország egyik csodája az Oirase és környezete. Hallgassuk a hegyi patak csobogását az ősi japánciprus, bükk és juharfa erdőben! Ezután a felvonó pillanatok alatt felrepít minket a Hakkoda-hegy tetejére, ahol mesés kilátásban gyönyörködhetünk. A hihetetlen táj fölé emelkedve érdemes a kameránkat kéznél tartani, hiszen lépten-nyomon szépséges képeket készíthetünk. Végezetül megpihenünk a Towada-tó partján, ahol egy jól megérdemelt helyi ételkülönlegességet, a kiritanpo-t is megkóstolhatjuk panorámás ebédünkön.
Ára: 174.- EUR/fő
Időtartam: kb. 7 óra

 

15.nap (2024.10.17.) Tengeren.

 

16.nap (2024.10.18.) Tokió – Yokohama (Japán).
A reggeli órákban leszállás a hajóról, majd ajándékkirándulás: Első állomásunk a Kótoku-in a Tiszta Föld buddhista szekta temploma, ahol az ország egyik legismertebb szimbolikus alkotását csodálhatjuk meg, a Nagy Buddha bronzszobor képében. Ezután Yokohama Chinatown-t fedezzük fel, mely Japán legnagyobb kínai negyede, templomokkal, díszes kapukkal, rengeteg üzlettel és finomabbnál finomabb ételekkel. Következő állomásunk a Minato Mirai 21, Jokohama üzleti negyede, ahol többek között Japán harmadik legmagasabb felhőkarcolója tárul a szemünk elé. Búcsút veszünk Japántól a Yamashita park vízparti kilátásával és indulunk a repülőtérre. Hazautazás QR 807-es járattal.

 

17.nap (2024.10.19.) Budapest. Megérkezés Budapest repterére a kora délutáni órákban.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-10-03 14 éj

4755.00 EUR/fő

Ajánlatkérés
2024-10-03 14 éj

5196.00 EUR/fő

Ajánlatkérés
2024-10-03 14 éj

5910.00 EUR/fő

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Részvételi díj:

Belső kabin 4.755 EUR / fő
Tengerre néző ablakos kabin 5.196 EUR / fő
Tengerre néző erkélyes kabin 5.910 EUR / fő

A csomagár tartalmazza:

  • repülőjegy a teljes útvonalra,
  • transzferek,
  • illetékek**, borravaló
  • ajándékkirándulás a 4. és 16. napon
  • hajóút előtt 2 éjszaka szállás reggelivel Tokióban, 12 éjszaka szállás a hajón a választott kabinkategóriában
  • a hajón All Included ellátás Classic alkoholos italcsomaggal, Wi-Fivel
  • *medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése,
  • magyar idegenvezető az út teljes időtartamára.

A csomagár nem tartalmazza:

  • betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
  • személyes fogyasztás
  • parti és a szárazföldi fakultatív kirándulások

 

* Az euró/forint árfolyam kiszámíthatatlan mozgása miatt, árainkat euróban adjuk meg. Amennyiben forintban szeretne fizetni, az aznapi Erste Bank valuta eladási árfolyamán kalkuláljuk az összeget.

** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető.

*** A Classic Wi-Fi utasonként egy eszközre szól a hajóút időtartamára.

A programváltozásra és a fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Távol-keleti hajóutak

Malajzia, Thaiföld, Kína egzotikus kalandok egy kis keleti fűszerrel és misztikummal keverve.
Ismerje meg Keleti kultúrákat.

Város: Távol-keleti hajóutak

Elsősorban Kína és Malajzia csodás tájai a mesés Kelet a jó meghatározás. Az Indiai Óceán Egyenlítő feletti részei Az Arab-tenger, Benegáli-öböl, Andaman-tenger, Észak és Dél Kínai tenger vonala a hajózási útvonalak meghatározása.
Válogasson útjaink közt téma szerint!