+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

GYŐRI ÉLMÉNYNAP AUDI gyárlátogatással

12900.00 Ft/fő

Magyarország, Nyugat-Dunántúl

Szállás típus: Aparthotel
Ellátás: Ellátás nélkül
Utazás módja: Busszal
Időtartam: 1 nap
Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Indulás:

GYŐRI ÉLMÉNYNAP
AUDI gyárlátogatással

Időpont: 2024. június 3. (hétfő)

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 7.00 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 7.15 órakor

Program

A délelőtt során elsőként az AUDI Látogatói Központját keressük fel. A legátfogóbb program során szemtanúja lehet annak, amint az óriási présgépek az acél és alumínium lemezeket szabják-vágják-, formázzák a présutcában, melynek eredményeként egyes Audi modellek karosszériaelemei elkészülnek. Ezt követően figyelemmel kísérhetjük a hegesztőrobotok lenyűgöző "táncát" a karosszériaüzem 85%-ban automatizált világában, ismerje meg a különböző kötési technikákat és legyen szemtanúja annak, amint egy Audi gépjármű karosszériája felépül, majd fázisonként kísérjük figyelemmel egy autó születését, míg a gyártás utolsó mozzanataként a már mindennel felszerelt, megtankolt, vadonatúj Audi teszt pilótával a volánnál legurul a gyártósorról. A gyárlátogatás 1,5-2 órás.

Figyelem! A gyárlátogatáson egyszerre csak 25 jelentkező tud részt venni! Ezért, ha a létszám ennél több, két csoportban fogunk bemenni.

12 év alatti gyermekek üzembiztonsági okokból nem léphetnek be a gyár területére! Kiskorú vendégeink életkorukat diákigazolvány vagy más fényképes azonosító okmány felmutatásával kötelesek igazolni.

Ezután egy belvárosi látogatásra invitálunk mindenkit, mely során különleges élmények várnak ránk. Győr egyik legismertebb, városképileg legjelentősebb épülete a gyönyörű neobarokk városháza a város szimbóluma. Az első emelet a legdíszesebb, - a lépcsőházi díszítésekkel és az irodai kialakításokkal, a polgármesteri irodával és a díszteremmel. A torony, amit a város legtávolabbi részéből is lehet látni, és jó esetben hallani is, 59 méter magas. Lehetőség lesz felmenni, és onnan csodálni a város panorámáját. A szabad program előtt lehetőség lesz még egy közös városnéző sétára, mely során érdekes történetek segítségével ismerkedünk műemlékekben egyik leggazdagabb városunk gyönyörű barokk belvárosával.

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

Belépők: kb. 3.000, - Ft/fő.

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő 
Akciós ár: 12.990,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

A program változtatásának jogát fenntartjuk!!!

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-06-03 1 nap

12900.00 Ft/fő

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Magyarország


Térség: Nyugat-Dunántúl

"Az erőt adó régió". A Pannon dombok lejtői, a Kőszegi- és Soproni-hegység jótékony hatású szubalpin klímája és túravonalai, az Írottkő Natúrpark érintetlen természete vagy az Őrségi és Fertő-Hansági Nemzeti Parkok, mely utóbbi a Világörökség része, kellemes kikapcsolódást nyújtanak minden kirándulónak.

Aki pedig pihenésre és felfrissülésre vágyik, kedve szerint válogathat a magas minőségi szolgáltatást nyújtó wellness- és gyógyfürdők közül. Elsősorban a gyógyulni vágyóknak ajánljuk Bükfürdő, Hegykő, Lenti és Mosonmagyaróvár gyógyfürdőit. A test és a lélek megújulására nyújt lehetőséget a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Kehidakustányban pedig mediterrán hangulatban élhetjük át a fürdőzés nyújtotta élményeket a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben.

A sportok szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a változatos tájakat összekötő kerékpárútjainkat, a csónakkal, kajakkal vagy kenuval bejárható tavainkat és folyóinkat, a lóháton felfedezhető varázslatos természetet és a nemzetközileg elismert golfpályáinkat.

A kulturális élményekre vágyó vendégek sem csalódhatnak, hiszen a műemlékekben gazdag városok, mint Sopron, Pannonhalma (Világörökség része), Győr, Kőszeg vagy Szombathely gondosan őrzik régi korok emlékeit.

Kulináris érdeklődésű vendégeink széleskörű kínálatból választhatnak méltán híres soproni, kőszegi, zalai borokat és tradicionális recepteket őrző hansági, rábaközi, hegyháti ételeket, finomságokat.

Város: Győr

Győr, a négy folyó - a Duna, Rába, Marcal és Rábca - városa több szabadtéri stranddal, uszodával várja a vízi sportok szerelmeseit. Győr több neves fesztiválnak ad otthon, mint például a Győri Tavaszi és Nyár Fesztivál, vagy a Mediawave Fesztivál, melyek során több nemzet kultúrája találkozik itt. Az 1979-ben alapított Győri Balett számos előadásával nemzetközi sikereket ért el. A társulat minden évadban új előadással lép fel Győr városában. A várostól 20 km-re fekszik a több mint ezer éves Pannonhalmi Bencés Főapátság, a középkori építészet egyik remekműve, melyet 1996-ban a Világörökség részévé nyilvánítottak.

Válogasson útjaink közt téma szerint!