+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Thaiföld és Kambodzsa – Angor...

995000.00 Ft/fő Ö...

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: repülő+busz
Időtartam: 11 éj
Típus:
Indulás:

1. nap: Elutazás Budapest-Bécs-Bangkok repülővel 

Indulás Budapest repülőteréről (vagy Bécs repülőteréről mely esetben autóbuszos transzfert biztosítunk) átszállással a thaiföldi metropoliszba, egyben fővárosba Bangkokba. Éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

2. nap: Bangkok érkezés majd séta a thai metropoliszban

Repülő menetrend alapján érkezünk Thaiföld fővárosába, Bangkokba. Találkozás a helyi idegenvezetővel a repülőtéren, majd transzfer Bangkok belvárosába. Elfoglaljuk a szobánkat, majd rövid felfrissülést követően sétára indulunk a közelben. A thai fővárosban illatok és ízek mentén sétálunk, mely során ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Kellőn megéhezve a közkedvelt Khao San és Rambutri utcák környékére érkezünk, ahol mindenkinek íze-kedvére válogathatnak az ázsiai konyha utcai remekeiből. Az esti órákban a szállodánkba térünk vissza megérdemelt pihenősünkre.

3. nap: Bangkok és Buddha találkozásai

Reggeli, majd egész napos kirándulásra indulunk a fővárosban. A programot a Királyi palota lenyűgöző, a Thai építészet minden elemét bemutató épületei, valamint a palota kapuin belül található Wat Phra Kaew látogatásával kezdjük, mely Thaiföld leglátogatottabb, Smaragd Buddha temploma. Ezt követően a programunkat a palota szomszédságában található Wat Pho templomban folytatjuk, melynek leghíresebb lakója a 46 méter hosszú fekvő Buddha. Kirándulásunkat a várost átszelő Chao Phraya folyón folytatjuk, ahol hajóba szállunk és a csatornákon tett csónakázás alatt a főváros sokszínű világa tárul elénk. A hajóút során érdekes megtapasztalni a nagyvárosi élettől elszigetelt városrészeket, mintha egy kisvárosban hajóznánk ... A városnézést a kínai negyedben található, öt tonnás Arany Buddha megtekintésével zárjuk. Szabadidő a városban, majd szállodánkba térünk vissza.

4. nap: Bangkokból Kambodzsába utazunk | Úszó falu és hajózás a Tonle Sap tavon

Elfogyasztjuk reggeliket, majd élményekkel teli útra indulunk, autóbuszunkkal Kambodzsába tartunk. Az Angkor romterület közelében található Siem Reap városba a kora délutáni órákban érkezünk. Érkezés a szállodába, majd rövid felfrissülést követően szabadidő a városban. Fakultatív félnapos kirándulást ajánlunk: Dél–Kelet Ázsia legnagyobb édesvízi tavához, a Tonle Sap tóhoz érkezünk. A Tonle Sap tó páratlan vidékén a csónakázás közben betekintést nyerünk a tavon úszó falvakban, csónakokra épített egyszerű faházakban élő emberek élő emberek mindennapi életébe. Hajóutunk során lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat, kisebb-nagyobb barlangokat és lagúnákat láthatunk. Szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap: Angkor Wat misztikus templomai

Egész napos kirándulás az ősi Khmer birodalom egykori, mára elfeledett fővárosába, Angkor Watba. A város, ahol a király lakik (Angkor Wat jelentése). A város közvetlen környezetében található templom város, mára a világörökség részét képező, Buddhista és Hindu motívumokkal diszitett, fákkal benőtt misztikus szentélyek helyszíne. A főváros egykoron a birodalom vallási és közigazgatási központja volt. Az egykori uralkodók által épített templompiramisok, körülöttük pompázatos paloták emelkedtek. Angkor Wat a világ legnagyobb vallási épülete, 3,6 kilométeres városfalával, vizesárkával és magas tornyaival a hindu mitológiában az isteneknek otthont adó Meru-hegyet mintázza. Napunkat e csodálatra méltó misztikumnak szenteljük.

6. nap: Siem Reap – Phnom Sampow és a krokodil hölgy legendája – Koh Chang tengerpartja 

Ízletes reggelinket követően búcsúzunk Siem Reap városától és Thaiföldi paradicsom felé vezet utunk. Útközben megpihenünk Phnom Sampow templománál és sztúpiánál. ahol a krokodil hölgy legendáját kutatjuk. A Wat Phnom Sampov templom egy gyönyörűen díszített templomkomplexum, amely Sampov domboldalának tetején áll. Történelmi jelentőséggel bír a kambodzsai kultúra számára, amely részletezi a folklórt a krokodil-hegy létrehozásáról, amelyet a Wat Phnom Sampov templomból láthat. (A szentély közelében található „Gyilkos” barlang megtekintését nem mindenkinek ajánljuk). Határt lépve Thaiföld harmadik legnagyobb szigetére, Koh Changra érkezünk. 

7-9. napok: Koh Chang tengerparti pihenés

Pihenés, strandolás a szigeten, melynek belső területeit érintettlen esőerdő borítja, ami tökéletes háttér a pálmafákkal szegélyezett homokos partszakaszoknak. Kedvünkre használjuk a szálloda szolgáltatásait és élvezzük a tenger kényeztető simogatását. 

10. nap: Koh Chang – Pattaya üdülőparadicsom

Búcsúzunk az pihenésünk helyéül szolgáló „édenkerttől” és autóbusszal a messzeföldön híres és az elmúlt években minden téren nagyot fejlődött Pattaya tengerparti üdülővárosba. Elfoglaljuk szállodánkat és kedvünkre az üdülőhely felfedezésére indulunk. Fakultatív ajánlatunk az estére: vacsorát követően a város legnagyobb és legszínvonalasabb Colosseum transzvesztita kabaré műsora várja az érdeklődőket, ahol zenés-táncos műsorral szórakoztatják a közönséget.

11. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 1.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásunkat a Fatemplomnál kezdjük, mely több mint húsz éve épült, kizárólag természetes anyagokból, nemes fából. Minden egyes pontját részletesen kidolgozott Buddhista és Hindu motívumok díszítik. Napunkat a környék vizeire jellemző delfinekkel és fókákkal való ismerkedéssel folytatjuk, ahol a város világszínvonalú bemutatója látható. Programunk végén a parkban több millió éves természet adta ritkaságokkal találkozunk, valamint itt található a legnagyobb populációval rendelkező krokodil farm is. A krokodil bemutató is a program része. Szállodánkban térünk vissza.

12. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 2.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Thaiföld legnagyobb és legszebb trópusi botanikus kertjében kezdjük. A több hektáron elterülő parkban számtalan őshonos növény mellett olasz és angol kert, pálmaliget, orchidea park is látható. Kirándulásunkat a tigris parkban folytatjuk, ahol simogatás közben közelebbről is megismerkedhetünk az állatokkal. Végezetül a tengeri akváriumba látogatunk el, mely alagútjában egy káprázatos világ tárul elénk.

13. nap: Pattaya – Bangkok és hazautazás

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a szállodából és Bangkok repülőterére érkezünk. Átszállással utazunk, éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

14. nap: Bangkok – Bécs-Budapest repülővel

Repülőmenetrend függvényében érkezés Budapest repülőterére vagy Bécs repülőterére, mely esetben transzfert biztosítunk Budapestre.

 

Minimális létszám: 15 fő.

Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-05-08 11 éj

995000.00 Ft/fő...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Indulási időpontok és árak és felárak (1 főre):
2024.05.08.

Részvételi díj: 995.000 Ft/  2.690 EUR
Repülőtéri illeték kb.: 120.000 Ft / 325 EUR
1ágyas felár: 220.000 Ft / 595 EUR


Vízumköltség 
Kambodzsába kb.: 36 USD (helysz. fizetendő)


Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal és hajóval
Elhelyezés: 11 éjszaka szálloda****, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 11x reggeli, az európai járatokon napszaknak megfelelő étkezés


Utasbiztosítás (Classic): 9.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 12.740 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 16.100 Ft
2023.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP (Premium, Privileg) biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. 

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Fakultatív programok (min. 10 főtől): 
Tonle Sap tó hajózás: 45.000 Ft / 122 EUR
Colosseum transzvesztita kabaré show (helyszínen fizetendő):  18.500 Ft / 50 EUR
Pattaya kirándulás 1.: 38.000 Ft / 103 EUR
Pattaya kirándulás 2.: 42.000 Ft / 114 EUR
 
A program szerinti belépőket az ár tartalmazza.
Egyéb helyszínen fizetendő költségek (borravaló a program során): 17 EUR

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 11 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* illetve 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 11x reggelis ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon Thaiföldön és Kambodzsában végig a program alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- első és utolsó napon a repülőmenetrend szerinti utazás alkalmáéval magyar nyelvű utaskísérőt

- ebéd és vacsorák melyek a helyszínen idegenvezetőnk által változatosan biztosítottak

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Érintett desztinációk:

Thaiföld

Thaiföld ezerarcú országában összeolvad a Távol-Kelet minden színe és izgalma. Évezredes kultúrát őrző buddhista szentélyek, ősi kolostorok, pazarul díszített templomok, meseszerű paloták, merev arcú óriás Buddha-szobrok, csendes halászfalvak, pezsgő életű fürdőhelyek és az éjjel-nappal lüktető gigantikus metropolisz, Bangkok, adnak ízelítőt az ott élők világából. Népszerűek a fővárosban a girbegurba csatornák és az évszázados hagyományaikat őrző, nomád életmódot folytató hegyi törzsek romantikus települései. (forrás: wikipedia)

Térség: Körutazás Thaiföldön

Város: Körutazás Thaiföldön


Válogasson útjaink közt téma szerint!