+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hungarospa Thermal Hotel*** -...

Magyarország, Észak-Alföld

Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Városlátogatás
Indulás:

minimum 2 éjszaka szállás
félpanziós ellátás
levesbüfé
koktélkupon
szálloda külső-, és belső gyógyvizes medencéinek használata
korlátlan átjárás a Hungarospa gyógyfürdőbe,
Aqua-Palace fedett élményfürdő használata (kivéve elutazás napján),
fürdőköpeny
hajszárító
wi-fi
zárt parkoló igénybevétele
ÁFA

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Magyarország


Térség: Észak-Alföld

Észak-Alföld a hét magyarországi statisztikai régió egyike; az ország északkeleti részében helyezkedik el. Régióként Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéket foglalja magába. A régió szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja Debrecen.


Város: Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló Magyarország északkeleti részén található, Budapesttől 200 km távolságra. A város kincse a több mint 1000 méter mélyről feltörő gyógyvíz, mely a "reumások Mekkájává", az idegenforgalom egyik fellegvárává tette. Egyedülálló híre bel- és külföldön, a fürdőben igénybe vehető balneofiziko- és elektroterápiás kezeléseknek illetve a környék jellegzetes látnivalóinak köszönhető. A gyógyfürdőváros fürdőéletének kialakulását nagyban segítette a vidék mikroklímája, hiszen ezen a vidéken a napsütéses órák száma átlagosan 2000 évenként. A levegő jód- és sótartalma szintén kedvezően befolyásolja a gyógyulást. A termálfürdő 3 fedett, 2 nyitott és néhány kisebb medencével, szaunával áll a vendégek rendelkezésére. Tavaly nyáron nyílt meg Magyarország első Aqua parkja Hajdúszoboszlón. Az Európában már jól ismert vízi szórakoztató centrumok mintájára épült parkban versenycsúszda, kamikaze, fekete lyuk, vad folyam, tengerparti világ szórakoztatja a csobbanás szerelmeseit. A gyógyvíz kiválóan alkalmas idült mozgásszervi- belgyógyászati-, nőgyógyászati-, izületi betegségek gyógyítására, izomfájdalmak, sérülések, csonttörések utókezelésére.
Ivókúra formájában idült emésztőrendszeri zavarok, légúti betegségek, strúma, vese, és hólyagkövek gyógyítására javasolt. 5,5 hektárnyi csónakázótó, teniszpályák, a strandon 14 medence várja a pihenni, strandolni vágyókat, a sportkedvelőket.
Válogasson útjaink közt téma szerint!