+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Görög csodák csoportos hajóút magyar...

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: busz+hajó
Időtartam:
Típus: Hajóút
Indulás:
Görög csodák csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel

Akár 50 EUR/fő előfoglalási kedvezménnyel 2020. június 10-ig.

Időpont: 2020.szeptember 11- 18.  8 nap/7 éj
Utazás: busz + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással*
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 20 fő
Hajó: MSC Magnifica

Fényűző és csodálatos. Készüljön fel egy semmihez sem hasonlítható, új luxushajóra!
A 2010 márciusában, egy lenyűgöző keresztelő szertartás keretében vízre bocsátott MSC Magnifica, egy sor izgalmas útvonallal várja vendégeit.
A forradalmian új MSC Magnifica tengerjárón a rendkívüli kényelmet úttörő technológiával ötvözték, mely kiváló energiahatékonyságot és környezettudatosságot fémjelez.
A 2.500 főt szállítani képes hajón a legtöbb kabin tengerre néző balkonnal rendelkezik. Az MSC Magnifica szerencsés utasait egy 1.000 fős szakképzett személyzet szolgálja abban, hogy a modern olasz stílus legjavát élvezhessék utazásuk alatt.
A szabadidős lehetőségek az MSC Magnifica fedélzetén végtelenek: töltődjön fel a napozó teraszon vagy válasszon a 3 medence között, melyek közül az egyik behúzható tetővel rendelkezik, így akár télen is használható. Teniszezni, kosárlabdázni szeretne? Megteheti. Nem is beszélve egy jó kis reggeli kocogásról a felső szinten.
Az MSC Magnifica a minőségi étkezésektől a szórakozási lehetőségekig mindent kínál, amit egy luxus tengerjárótól elvárhat. 5 étterem és számos bár közül választhat, Internet kávézó és szivar szoba várja, és ne felejtsük el az 1.200 férőhelyes színházat, a mozit, a kaszinót és az diszkót sem.
A hajó szívében a nyugalom szigetét az MSC Aurea Spa képviseli. A Pazar wellness központban számtalan kikapcsolódási lehetőség várja Önt: szauna és török fürdő, fitnesz terem, szépség szalon, Thalasso terápia és masszázs.
Az MSC Magnifica valóban felnő a nevéhez: CSODÁLATOS!

Útvonal:

Venice, Italy                    -     17:00
Bari, Italy                 14:00     20:00
Day at sea                      -     -
Santorini, Greece     07:00     19:00
Chania, Greece        07:00     17:00
Corfu, Greece          12:00     19:00
Dubrovnik, Croatia   07:00     13:30
Venice, Italy             09:00     -
   
Hajóút részletes programleírás
 
Milyen lesz az út?
Nyolc nap és hét éjszaka a nevéhez méltóan nagyszerű MSC Magnifica fedélzetén, tengeri kirándulás a Földközi tengeren és három mediterrán ország hat meseszép kikötője - mindez, és még ennél sokkal-sokkal több is Önre vár, ha velünk tart! A kikötőkben fakultatív kulturális-történelmi és városnézős programokra is lehetőség van, a hajó fedélzetén pedig egyetlen pillanatra sem áll meg a szórakozás.

Milyen utazóknak ajánljuk?
Családos utazóknak, romantikus tengeri utat keresőknek, szórakozni vágyó fiataloknak - minden korosztály megtalálja számítását ezen a tengeri hajóúton. Az MSC Magnifica fedélzetén változatos program lehetőségek várják: szórakozástól a relaxig, a családi programoktól a romantikáig. Az utat bátran ajánljuk azok számára is, akik a lenyűgözően szép mediterrán térség történelméről is szeretnének ezt-azt megtudni: a kikötőkben elérhető fakultatív programjainkon magyar nyelvű* idegenvezetés mellett barangolhatják be a mitológiák tájait!

Mire számíthat a hajón?
Mediterrán vendégszeretet, finom ízek és luxus csillogás várja az MSC flotta igazi büszkeségén! 3 felnőttmedence, gyermekmedence, több spa fürdő és relax létesítmény várja az utazókat, de ezek mellett a több tucat szórakozási lehetőség közül válogathat. A változatos programkínálatban a finomabbnál finomabb falatokat kínáló éttermek és a hangulatos koktélozással csábító bárok teszik teljessé. A díjnyertes MSC Aurea Spa közel 1200 m2-nyi alapterületén testet-lelket felfrissítő masszázsokat, személyre szabott fitnesz programokat és más lehetőségeket próbálhat ki. A kisebbeket tematikus játszószobák, a felnőtteket kaszinó, diszkó és különböző kulturális programok is (fotókiállítás, művészeti galéria, stb) várják.

Program:

1. nap - Velence
A hajnali órákban buszokra szállnak a kirándulók, és elindulnak Velence felé, ahol a kikötőben indulásra készen vár az MSC Magnifica. Érkezés után checki-in és a választott kabinok elfoglalása. Miközben megkezdi a hajó felfedezését, a tengerjáró felvonja a horgonyt és az olasz csizmát követve elindul dél-keleti irányba!

2. nap - Bari
Rövid: Barangolás Alberobelloban* · Trullók* · St. Antonio templom*

Leírás: Tartson velünk a gyönyörű Alberobelloba fakultatív* kirándulásunkon! A bari kikötőből egyórás, gyönyörű út vezet az olasz csizma „sarkában” fekvő városba. A busz fantasztikus mediterrán tájakon kanyarog - ezek látványa önmagában is óriási élmény! Alberobellot jellegzetes, köralakú kőviskóit világszerte ismerik: a cement és habarcs nélkül készült házak 1996 óta az UNESCO Világörökség listáján is szerepelnek. Az idegenvezetőtől megismerheti a házikók történetét, és azt is, hogy miként tudta ezeket a egy kegyetlen, de rafinált herceg adóelkerülésre használni. A vezetett sétán felfedezheti ezt a hangulatos kis települést. Az út St. Antonionál, a világ egyetlen „trullo” templománál külön megállót tart. Amennyiben az idő engedi, Barit buszos városnézésen fedezi fel a csoport, mielőtt visszatérnek a kikötőbe.

Fontos információ: ezen a kiránduláson kerekesszékes utasok nem vehetnek részt.

3. nap - Tengeren
A harmadik napon az MSC Magnifica nem köt ki - így Ön az egész napot a fedélzeti programok feltérképezésével töltheti! Indítsa a napot egy kellemes testmozgással - a friss tengeri levegőn egészen biztosan jól fog esni, bármit is választ: labdajátékoktól a modern eszközökkel felszerelt fitneszteremig! A jól megérdemelt reggelit ezután öt különböző étterem valamelyikében fogyaszthatja el, miközben a napi programot tervezi...
A zöld környezetben csábító medencék, 4 örvénymedence, szolárium és a csillagfényes beltéri medence garantálja, hogy a tengeren járva sem kell nélkülözni a vizes örömöket. De a szórakozás akkor sem ér véget, amikor a Nap alábukik a horizonton: a kaszinó neon fényei, a panorámás diszkó, 4D mozi, kávézók, szivarterem és az 1200 férőhelyes színház végeérhetetlen programkínálata kora hajnalig várja a szórakozni vágyókat!

4. nap - Szantorini
Rövid: Kirándulás Szantorini szigetén* · Az ősi Akrotiri felfedezése* · Barangolás Firában* · Helyi ízek, finom borok és a varázslatos görög tájak Oián*

Leírás: Egy izgalmas és lenyűgöző kirándulás vár Önre Szantorini szigetén - tartson velünk ezen a fakultatív* programon! A ma már békés tájat évezredekkel ezelőtt a természet nyers erői alkották meg. A sziget egy elementáris erejű vulkáni kitörés nyomán jött létre, így alakult ki a jelenlegi, javarészt vízzel töltött kaldera. Egy rövid hajókázást követően a csoport buszra száll, és ezzel indul a sziget felfedezésére. Ezen a kiránduláson nem csak szemet gyönyörködtető tájak várnak Önre, de a helyi történelemről is megtudhat ezt-azt. A kalandozás első állomása a távoli múltba, egészen a bronzkorba repít vissza. A történelem hajnalán virágzott az ősi Akrotiri település - melyet a tűzhányó kitörése söpört el az időszámításunkat megelőző második évezredben. A vulkáni hamu alatt fantasztikus épségben megmaradt leletek feltárása alig néhány évtizede kezdődött - a sziget varázslatos örökségét egy valamivel több, mint egy órás sétán Ön is felfedezheti.
A következő megálló Fira, a sziget fővárosa, ahol némi szabadidő eltöltésére van lehetőség. A mediterrán városka hangulatos kávézóiba érdemes betérni egy rövid szusszanás erejéig. Végül Oia-ba, a talán legismertebb görög településre látogatnak el. A festői kék-fehér városka az ország minden bizonnyal leggyakrabban fotózott települése: ikonikus kék-fehér házikóival már Ön is találkozhatott képeslapokon, naptárakban és még ezer más helyen... A csodálatos környéket vezetett sétán fedeznek fel. A kirándulók egy helyi borászatban a termékeny vulkáni talajon virágzó helyi mezőgazdaság legjavát kóstolhatják meg. A különleges sajtok, paradicsomok, olívabogyók mellett az egyedülálló borok is terítékre kerülnek. A szőlő vérének sajátos ízvilágot kölcsönöz a különleges talaj... Érdemes megkóstolni! A kirándulás zárásaként a busz az atinioszi kikötőbe visz vissza, ahonnan motorcsónakokkal mennek a hajóra a kirándulók.

Fontos információ: a kiránduláson motorcsónakba kell ki- és beszállni, valamint lépcsőn és macskaköves utcákon kell sétálni. A kiránduláson kerekesszékes és mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt. A kikötőben valamint a motorcsónakra várva akár hosszabb sorban állás is elképzelhető.

5. nap - Chania
Rövid: Knósszosz felfedezése, barangolás a bronzkor emlékeiben* · Knósszosz* · Heraklion*

Leírás: Tartson velünk egy kirándulásra, amely nem csak egy csodálatos várost, de a sok ezer évvel ezelőtt élt emberek mindennapi életét is megmutatja... A fakultatív* programon a csodálatos Knósszoszt fedezheti fel. Ez egy korai civilizáció, a Minószi kultúra vallási és politikai központja volt, a mai Heraklion közelében. Az itt található, több ezer éves palota egyes részei egykori pompájukban csodálhatóak meg, miután az eredeti feltárásokat vezető brit archeológus helyreállítási munkálatokat is végzett itt. A termek labirintusában bolyongva a látogatók a 20 ezer négyzetméteres épület lenyűgöző méreteiről is benyomást nyerhetnek, miközben a falakon elhelyezett információs anyagok segítségével bepillanthatást nyerhet abba is: hogyan telhettek az itt élők mindennapjai a bronz korban... A palotáról régészek azt mondják, hogy azt egy korábbi, még nagyobb és az újkőkorszakban épített palota romjain emelték. Az öt emeletes épület 1300 terméből 800 maradt meg mára. A kirándulás Heraklionban zárul, ahol némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség.

Megjegyzés: a kirándulás során macskaköves úton kell sétálni, ami kerekesszékkel közlekedő utasok számára nehézséget okozhat. Kerekesszékkel közlekedő utasaink egy fő fizető kísérővel vehetnek részt a kiránduláson, aki segít a le- és felszállásban (a buszon sem rámpa, sem lift nem található). A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lennie. Kerekesszékes utasainkat arra kérjük, hogy amennyiben részt kívánnak venni ezen a kiránduláson, úgy a hajóra történő felszállást követően keressék fel a „Shore Excursions’s Desk”-et, hogy a szükséges előkészületeket megtehesse a személyzet.

6. nap - Corfu
Rövid: Sisi királyné palotájának felfedezése* · Korfu* · Achilleion-palota*

Leírás: Korfu - a legendák hazája. Ez volt a görög hős, Odüsszeusz bolyongásainak utolsó állomása, a varázslatos tájak az osztrákok és magyarok szeretett Sisi királynőjét is elbűvölték... Fakultatív* kirándulásunkon a résztvevők Sisi gazdagon dekorált palotáját kereshetik fel, ami a tengerre néző kertjével együtt feledhetetlen látványt nyújt! A palota köré ültetett kertet szebbnél szebb szobrokkal ékesítették, melyek közül a legértékesebb a „Haldokló Akhilleusz” (a palota nevét is az ismert, mitikus szereplőről nyerte). A kikötőbe való visszatérés előtt rövid szabad idős program keretében barangolhatja be Korfu városát.

Fontos információ: a kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt.

7. nap - Dubrovnik
Rövid: Városnézés az „Adria gyöngyében”* · Európa egyik legszebb, középkori negyedének felfedezése (Dubrovnik)*

Leírás: Látogasson el az „Adria gyöngyébe”, vegyen részt fakultatív* kirándulásunkon! A csoport a Dubrovnik felfedezését a történelmi városnegyedben kezdi (UNESCO Világörökség része). A híres városfalak, tornyok és erődítmények a teljes történelmi központot és a kikötőt is körül ölelik. Az építkezés a 12. században indult meg, hogy azután évszázadokon át folytatódjon. Az itt élők számára sokszor a békét jelentették ezek az ódon falak a történelem során. Az 1940 méter hosszú építmény az egyik legszebb középkori városfal Európában. Varázslatos hangulatát az is adja, hogy gyakorlatilag érintetlen állapotában maradt fel. A séta után a csodálatos környéket némi szabadidő keretében fedezheti fel.

Megjegyzés: a kiránduláson mozgásukban korlátozott és kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. Kényelmes cipő, sapka és naptej használata javasolt. A parkolóban valamennyi sorban állás elképzelhető.

8. nap - Velence
Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki, a búcsú és kicsekkolást követően a csoport ismét buszra száll: irány Budapest! Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel gazdagabban tér majd vissza a magyar fővárosba.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.    

 
A részvételi díj tartalmazza:
  • kiutazás költségét,
  • elhelyezést a választott kabinkategóriában,
  • teljes ellátást a hajón**,
  • magyar nyelvű idegenvezetést

Külön fizetendők:
  • adók és illetékek: 190 EUR/fő
  • kötelező borravaló: kb.10 EUR/fő/éj (helyszínen)
  • utas és útlemondási biztosítás

Választható opciók:
  • Easy italcsomag:    203 EUR/fő   
  • Premium italcsomag:    273 EUR/fő   
  • Premium + italcsomag:    385 EUR/fő   
  • Alk.mentes italcsomag:    133 EUR/fő

Fakultatív kirándulások
  • Dubrovnik 52 EUR/fő
  • Korfu 59 EUR/fő
  • Kréta 85 EUR/fő
  • Santorini 95 EUR/fő
  • Bari 62 EUR/fő

(cht)

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Kelet-Mediterrán hajóutak


Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Kelet-Mediterrán hajóutak


Válogasson útjaink közt téma szerint!