+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hotel Koralpe - Pályaszállás! ***

Ausztria, Karintia

Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyéni
Időtartam:
Típus: Síút
Indulás:

Sílift: közvetlenül a felső parkolónál, a sípályák mellett
Síbusz: nincs

Hotel Koralpe, a családbarát pályaszállás. Az újépítésű, a 2007. téli síszezon kezdetére átadott szálláshely közvetlenül a Koralpe síterület szívében található. A 2 egységből álló épületegyüttes igen modern, a második emeletről gyakorlatilag a pályára léphetnek vendégeink. Ajánljuk mindazoknak, akik kényelmes, családias hangulatú, a magyar határhoz közeli pályaszállást keresnek Ausztriában! 

Kedvezmény

A SZILVESZTERI IDŐSZAKRA MEGHIRDETETT KEDVEZMÉNYÜNK A LENT MEGADOTT RÉSZVÉTELI DÍJBŐL VONÓDIK LE!

 

Elhelyezés

2-4 ágyas összkomfortos, TV-s szobákban

Szolgáltatások

Étterem, bár, recepció, sítároló, shop, játékszoba,szauna (10 EUR/nap), wi-fi.

Ellátás

Reggeli, Félpanziós felár: 10 EUR/fő/éj

Karácsonyi és szilveszteri vacsora felár 35 EUR/fő (kötelező)

Az ár tartalmazza

Szállás, reggeli, ágyneműhuzat

Helyszínen fizetendő

Üdülőhelyi díj 2 Euro/fő/éj

Gyermekkedvezmény feltételei

Családi szobában pótágyon: 0-2,99 éves korig 100%, (félpanziós felárból is)

Egyéb megjegyzés

Háziállat vihető: 15 EUR /kutya/nap étkezés nélkül

Ártáblázat

Besízőtábor: Szállás félpanzióval + síbérlettel*

Hotel Koralpe EUR/fő

Péntek - Vasárnap
(3 nap/2 éj)
2 napos síbérlettel

Vasárnap - Kedd
(3 nap/2 éj)
2 napos síbérlettel

Kedd - Péntek
(4 nap/3 éj)
3 napos síbérlettel

 

Felnőtt

Gyerek

Felnőtt

Gyerek

Felnőtt

Gyerek

12.03-12.27

03.20-04.01

94

82

90

80

135

125

További információk

* A Kisícsomag 2018.03.20. és 04.02. között vehető igénybe, a táblázatban szereplő turnusok kombinálhatók. Az ajánlat visszavonásig, szabad helyek függvényében érvényes.
A felnőtt árak 18 éves kortól, a gyerekárak 6-18 éves kor között érvényesek, 3-6 éves kor között 20 EUR/éj fizetendő, 3 éves kor alatt ingyenes.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Ausztria

Bécs, a főváros igen mozgalmas történelemmel, nagy tradíciókkal rendelkezik. Európa egyik legjelentősebb zeni központja. Ha Bécsben járunk, nem mulaszthatjuk el megnézni a Hofburgot, amely egykoron a a Habsburg uralkodók palotája volt. Itt található a Királyi Kápolna, ahol a híres Bécsi Fiúkórus énekel, itt tekinthető meg a Nemzeti Könyvtár, és az Öreg Hangszerek Gyujteménye. A Szépművészeti Múzeumban számos híres festő képe megcsodálható. A város nevezetes barokk kastélya, a Schönbrunn, amely Mária Terézia egykori otthona volt, itt játszotta Mozart élete első koncertjét.

Salzburg Mozart szülővárosa. A német határtól nem messze, csodálatos hegyekkel övezve, a Salzach folyó völgyében terül el. Az óváros a barokk művészet igazi remeke, csodaszép templomaival, házaival, szökőkútjaival. A város felett, egy 120 méteres szikláról néz le Hohensalzburg Kastély. Itt található a Történeti Múzeum és a Szent István kolostor. Semmiképp ne hagyjuk ki Mozart szüloházát!

Az Eisriesenwelt barlang a világ legnagyobb jégbarlangja. Több mint 40 km sétaúton lehet gyönyörködni a ritka természeti kincsben.

A Grossglockner út Zell am See és Heiligenblut között, a Hohe Tauern Nemzeti Parkon vezet át. 50 km hosszú út, gleccsereivel és hegycsúcsaival csodálatos élményt nyújt az arra járónak.

Időeltolódás:     CET 0 óra (GMT +1 óra)


Osztrák Köztársaság
Németül: Republik Österreich
Főváros: Wien (Bécs).
Államforma: szövetségi köztársaság.
Közigazgatási beosztás: 9 szövetségi tartomány (Bundesland).
Terület:  83 859 km2
Népesség:  7 796 000 fő
Hivatalos nyelv:  német, szlovén, horvát, magyar

Európa szívében, központi fekvésének köszönhetően évszázadok óta számtalan vendéget vonz Ausztria.

Éghajlat:
Az éghajlat az ország nagy részén kontinentális. A hegyekben a hőmérséklet a magassággal arányosan változik, közel -6 fokot kilométerenként. Nyáron átlagosan 20 °C körül van, tavasszal és osszel körülbelül 10 °C. A turistáknak ajánlatos a hegyekben óvakodni az erős napsütéstől, mivel ilyen magasságokban jóval erősebb a napsugarak UV tartalma.

Mikor utazzunk?

Ausztriában az ország adottságai miatt két főbb szezont különböztethetünk meg. Az egyik a nyári szezon májustól októberig, a másik a síszezon pedig decembertol áprilisig. A turisták igényeinek megfelelően Ausztria az év minden szakában rendelkezik turisztikai látványosságokkal, programokkal. A nyári szezonban a városokat nagyobb turistatömegek látogatják meg, mint télen. A téli szezonban a síelok látogatják az országot, akik idejük nagyrészét nem a városokban, hanem Ausztria csodálatos, és nem utolsó sorban hóbiztos lejtőin töltik. Mindkét szezonban a turisztikailag kiemelt helyeken nagyon magasak az árak. Érdemes nyáron is ellátogatni az Alpok lejtőire, hogy ne csak fehéren lássuk az Alpokat.

Borravaló:

A szállodai és éttermi árak tartalmazzák a borravalót, de azért a pincéreknek nyugodtan adhatunk 10% körüli borravalót, ha elégedettek voltunk a kiszolgálással.
A szállodai portások, a takarítószemélyzet és az étteremi pincérek, elvárják, hogy kapjanak valami pluszt a szolgáltatásaikért.

Fizetés, vásárlás

A valutaváltás és az utazási csekk beváltása nem okoz problémát. Nem minden étteremben és üzletben fogadják el a hitelkártyát, viszont még a legapróbb falvakban is találhatók bankjegykiadó automaták. Az országban nem szokás alkudozni.

Ausztriában az üzletek általában hétfotol péntekig 6.00-19.30-ig, szombaton 17 h-ig lehetnek nyitva. Hetente egyszer lehetséges - szombat kivételével - 21 h-ig a nyitva tartás. Ezen előírásokon belül a nyitva tartások üzletenként változhatnak, mert ez saját döntésükön alapul. A nagyobb üzletek a városokban (önkiszolgáló boltok, szupermarketek, áruházak) többnyire folyamatosan nyitva tartanak, a kisebb üzletek gyakran déli szünetet tartanak 13 és 15 óra között, némelyik a hét valamelyik délutánján is zárva van. Az élelmiszer üzletek hétfőtől péntekig általában 6.00-19.30-ig, szombaton 13.00-ig vannak nyitva. Az üzletek nyitva tartása ettol eltéro is lehet, mert ez saját döntésen alapul. Egyéb üzletek általában 9-18 óráig tartanak nyitva. Minden hónap elso szombatja bevásárlónap, amikor az üzletek hosszabbított (ez a hét közbeni nyitva tartásnak felel meg) nyitva tartással - általában 17 h-ig üzemelnek. A nyitva tartás külön szabályozása nagyobb üdülöhelyeken: hétfőtől péntekig 20.00 h-ig (nyáron 21.00 h-ig) szombaton 18.00 h-ig.

A bankok hétfőtől péntekig 8-12.30 és 13.30-15.30 között tartanak nyitva. Csütörtökön 17.30-kor zárnak.

Térség: Karintia

Klagenfurt Ausztria legdélibb tartományának, Karintiának a fővárosa. A város különös vonzereje, és szépsége sokszínűségéből fakad. Nem hiába nevezik a Wörthi tó reneszánsz ékszerének. Túlnyomórészt olasz építőmesterek keze nyomát őrzi a 800 éves óváros, a csodálatosan felújított épületeivel, belső udvaraival, tereivel. (Klagenfurt már háromszor érdemete ki a műemlék helyreállítási munkálataiért az Europa-Nostra díjat.) Az óvárosi séta után olyan érdekességeket is érdemes felkeresni, mint Minimundus, a miniatűr épületeivel, a hüllőket bemutató Reptilienzoo, és a Planetarium.

Város: Koralpe

Koralpe sípályái a Délkarintia/ Lavanttal sírégió pályái közé tartoznak. Különleges bájosság tűnteti ki ezt a vidéket. Itt különösen családi a kínálat, hiszen széles lejtők határozzák meg a pályák jellegét és a síiskolák és a vendéglátók is családi ajánlatokkal várják a téli sportok szerelmeseit. Szerte a régióban nagy előremenetelt tehetnek még a legkisebb sítörpék is. A legmodernebb technikával készült új 4-es ülőslift szeretettel várja a snowboardosokat és természetesen a síelőket is.
Válogasson útjaink közt téma szerint!