+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Szilveszteri körutazás Észak-Thaiföldön,...

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Indulás:

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Megtelt!


Tartson velünk Észak-Thaiföldre, ismerje meg Chiang Mai és Chiang Rai városait, majd a fővárosban, Bangkokban töltött pár izgalmas nap után kezdetét veszi a kikapcsolódás Krabi mesés tengerpartjain.

Dátum
2019. december 27 – 2020. január 9.
Időtartam
14 nap/11 éj
Utazás
Menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő
Kb. 12 óra
Elhelyezés
3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás
reggeli, 6 ebéd vagy vacsora
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum
létszám 20 fő


Körutazás Észak-Thaiföldön, pihenéssel Krabi tengerpartján ajánlatunk programleírása


1 – 2. nap: Chiang Mai

Elutazás Budapestről a reggeli órákban dohai átszállással Chiang Maiba. Éjszaka a repülőn.

Érkezés Chiang Mai-ba kora reggel, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis pihenésre az utazás után. Kora délután elindulunk megismerkedni a várossal, meglátogatjuk a legismertebb templomokat, a Wat Phra Singht, Wat Chedi Luangot is. Este szabad program, érdemes meglátogatni Észak-Thaiföld legnagyobb éjszakai piacát. Szállás Chiang Mai-ban (2 éj).

 

3. nap: Chiang Mai

Reggel látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. A következő program során kipróbálhatjuk milyen érzés bambusz-tutajon hajózni a Mae Tang folyón. Ebéd egy helyi étteremben, majd látogatás egy orchidea farmon.

 

4. nap: látogatás a hegyi törzseknél

Korai reggeli után elutazás Chiang Rai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kok-folyón, utazás egy Karen faluba, majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Szállás Chiang Rai-ban (2 éj).

 

5. nap: Arany Háromszög

Reggel megtekintjük Thaiföld egyik legkülönlegesebb templomát, a Wat Rong Khunt, azaz a „Fehért templomot”. Ezután egész napos kirándulásra indulunk a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsao sziget piacán. Este vásárlási lehetőség Chiang Rai éjszakai piacán.

 

6. nap: Bangkok

Transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Érkezés után transzfer a szállodába. Este kellemes vacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között. Szállás Bangkokban (2 éj).


7. nap: Bangkok

A mai napon meglátogatjuk a híres Királyi Palotát, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, mely a 45 méter hosszú Fekvő Buddha otthona.

 

8. nap: utazás Krabi - Ao Nang tengerpartjára

Transzfer a repülőtérre, elutazás Krabi repülőterére. Transzfer az Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj). Krabi tartomány partvonala Thaiföld legszebb tengerpartjainak és szigeteinek ad otthont. Ao Nang-ból akár minden nap más apró szigetre, meseszép partra hajózhatunk át, fedezzék fel Railay tengerpartjait, a csodás Phra Nang Beach-et vagy Hong szigetét!

 

9 - 12. nap: Krabi - Ao Nang tengerpartja


Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel (jelentkezés a helyszínen, az idegenvezetőnél).

 

13 -14. nap: Phuket, utazás Budapestre

Szabad program, dél körül kijelentkezés a szállodából. Kora délután transzfer Phuket repülőterére. Elutazás Phuketről dohai átszállással Budapestre, éjszaka a repülőn. Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

 
A programok sorrendje változhat.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 6 éjszakára félpanziós ellátással a körutazás során és 5 éjszakára reggelivel Krabin, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illetékek: kb. 158 000 Ft/fő, borravaló (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás.

Érintett desztinációk:

Thaiföld

Thaiföld ezerarcú országában összeolvad a Távol-Kelet minden színe és izgalma. Évezredes kultúrát őrző buddhista szentélyek, ősi kolostorok, pazarul díszített templomok, meseszerű paloták, merev arcú óriás Buddha-szobrok, csendes halászfalvak, pezsgő életű fürdőhelyek és az éjjel-nappal lüktető gigantikus metropolisz, Bangkok, adnak ízelítőt az ott élők világából. Népszerűek a fővárosban a girbegurba csatornák és az évszázados hagyományaikat őrző, nomád életmódot folytató hegyi törzsek romantikus települései. (forrás: wikipedia)

Térség: Körutazás Thaiföldön

Város: Körutazás Thaiföldön


Thaiföld

Thaiföld ezerarcú országában összeolvad a Távol-Kelet minden színe és izgalma. Évezredes kultúrát őrző buddhista szentélyek, ősi kolostorok, pazarul díszített templomok, meseszerű paloták, merev arcú óriás Buddha-szobrok, csendes halászfalvak, pezsgő életű fürdőhelyek és az éjjel-nappal lüktető gigantikus metropolisz, Bangkok, adnak ízelítőt az ott élők világából. Népszerűek a fővárosban a girbegurba csatornák és az évszázados hagyományaikat őrző, nomád életmódot folytató hegyi törzsek romantikus települései. (forrás: wikipedia)

Térség: Krabi

Thaiföld déli tartománya és egyben talán legősibb települése, az Andaman-tenger partján, Phuket-től körülbelül 75 kilométerre fekszik. Hosszú, kókuszpálmával szegélyezett partjai még nincsenek annyira kiépülve, megőrizve ezáltal az érintetlen természet vonzerejét, nyugodt pihenőhely Phuket turistaáradatával szemben. Ez idáig az ország egyik legkevésbé felfedezett pontja, de még igy is a világ 10 legjobb merülő helyszinei közé tartozik. Igazi búvár paradicsom!

Város: Krabi


Válogasson útjaink közt téma szerint!