+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

MSC Preziosa - 8 éjszakás észak-európai...

247986.00 Ft/fő, ...

Hajóutak, Észak-európai hajóutak

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás módja: Hajó
Időtartam: 8 éj
Típus: Hajóút
Indulás: 2025-01-07

Leírás: Nap Kikötő Érkezés Indulás Kedd Zeebrugge (Brugge)  - 18:00 Szerda Rotterdam (Amsterdam) 07:00 17:00 Csütörtök Le Havre (Párizs) 09:00 21:00 Péntek Southampton (London) 08:00 20:00 Szombat tengeren - - Vasárnap Hamburg 07:00 21:00 Hétfő tengeren - - Kedd Rotterdam (Amsterdam) 08:00 20:00 Szerda Zeebrugge (Brugge) 07:00 -

 

Osztály leírás:

Fedezze fel a világot egy úszó szállodáról!

Hajóadatok:

A 2013-ban vízre bocsátott, 2019-ben felújított tengerjáró az MSC hajók egyik gyöngyszeme. Fényűző közös terek, csillogó üvegmozaikok, fehér márvány és muránoi üveg várja az utasokat. A MSC Cruises a 12. hajóján is újdonságokkal rukkolt elő: a leghosszabb csúszda a tengeren (ezzel a hajótársaság megnyerte az Cruise International által minden évben kiosztott ,,Best Innovation" díjat), több bolt, és a gyerekeknek külön aquapark. Természetesen ezen a hajón is megtalálhatók a hajótársaság többi hajóján már megszokott kedvencek: a Swarovski kristállyal kirakott lépcső, a hatalmas Spa, és a hamisítatlan mediterrán hangulat. Ezen a hajón is külön részen (hajó a hajóban) várják az MSC Yacht Club utasokat, akik különleges és személyes kiszolgálásban részesülnek, luxus körülmények között.

 

  • Méretek: 139 072 tonna, 330 m hosszú, 37,92 m széles
  • Utasok létszáma: 4 345 fő
  • Kabinok száma: 1 751
  • Személyzet:1 388 fő
  • Sebesség: 24 csomó
  • Áram: 110/220 V
  • fedélzetek száma: 18 (14 az utasok részére)

 

Szolgáltatások:

SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

Napközben: a hajón többféle szórakoztató programmal várják az utasokat, sportbajnokságoktól kezdve, a kvízeken, bingón, fagyiszobrászkodáson, hasasugró versenyen keresztül, egészen a táncórákig. Mindenki talál magának megfelelőt. Az MSC Preziosan - mint a többi Fantasia osztályú MSC hajón - szintén megtalálható a 4D mozi, és a Forma1-es versenyautó szimulátor.

Este: a hajó kétszintes színházában, a Platinum Theatre-ben (6. és 7. deck) minden este 2 időpontban látható az előadás, igazodva a vacsoraidőpontokhoz, így biztos, hogy mindenki megnézheti a műsort. A másik kedvelt hely a 6. fedélzeti szinten található kaszinó - Millenium Star Casino - ahol többek között black jack, póker, rulett, valamint nyerőgépek várják azokat, akik a szerencséjüket szeretnék kipróbálni. (Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hajón egyedüli helyként  kaszinóban készpénzzel kell fizetni).

Boltok: ezen a hajón nem csak közel 10-féle bolt várja, hanem egyedülálló lehetőségként, egy minipláza is - Mini Mall - ahol vámmentesen tud cigarettát, alkoholos italokat, valamint iPhone-t, iPod-ot, vagy Nintendo konzolokat vásárolni. (Az itt vásárolt alkoholos italokat a személyzet az út végéig megőrzi, és az utolsó napon juttatja el a kabinjába). Az Aurea Spa-n belül található Adidas Corner-ben sportruházatot és cipőt vehet, Az Accessories Shop-ban táskákat, öveket, és bőrből készült termékeket, a L'Angolo Dell'Oggetto-ban divatruházatot (Armani, Prada, D&G...), napszemüveget, ékszereket árulnak. A Fashion Bijoux-ban divatékszerekből (Pandora, Swarovski...), míg az Il Gioiello-ban luxuskiegészítőkből, és ékszerekből válogathat. A La Boutique-ban női, férfi, és gyermek ruhákat, a La Profumeriaban parfümöket, kozmetikai szereket, naptejeket, és olajokat vásárolhat. Az MSC Logo Shop-ban pedig az MSC logójával ellátott emlékeket lehet beszerezni. A 7. szinten található a Photo Shop, ahol az MSC hivatalos fotósa által az utasokról készült fényképeket lehet megnézni, és megvásárolni. A Pool Shop-ban strandoláshoz szükséges ruházatot, papucsokat, búvárszemüveget lehet beszerezni. A La Caramellában édességeket, csokoládékat, és egyéb édes kísértéseket árulnak.

 

SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK

A hajón sokféle sportolási, és kikapcsolódási lehetőséget talál. Az Aqua Parkban (14. szint) a medencén kívül szökőkutak, és két jacuzzi várja az utasokat. További két jacuzzi van a 15. szinten az Aqua Park fölött. Rossz idő esetén sem kell lemondani a fürdőzésről, hiszen a La Playa Preciosa részen a medence fölött elhúzható üvegtető van, itt is található 3 jacuzzi.  A The One Pool medencéje pedig az MSC Yacht Club utasokat várja. A 15. szint végén a Garden Pool medencéjében fürdőzés közben a tengert látványában is gyönyörködhet. Ha valami igazán izgalmasat keres, akkor feltétlenül próbálja ki a 13 méter hosszú csúszdát, mellyel a 18 deckről a 15. deckre lehet lecsúszni, átlagosan 6 m/s sebességgel. Ha csúszás közben nyitva meri tartani a szemét, akkor fantasztikus látványban lehet része a csúszda 9 méteres átlátszó szakaszán. A hajón ezenkívül bowlingozni (Sport Bar), valamint a sportpályán focizni, és kosarazni is lehet.

 

SPA ÉS FITNESZ

A 14. fedélzeti szinten található MSC Aurea Spa 1700 négyzetméteren várja a teljes felfrissülést és ellazulást kereső utasokat. A Spa-ban sokféle szolgáltatásból választhatnak,többek között különböző masszázsok, thalassoterápia, szauna, gőzkabin, szépségszalon található itt. A Spa-ban van a hajó modern, és teljesen felszerelt fitnesz-terme is, ahol aerobik, jóga, spinning és még sokféle edzésprogram várja.

 

CSALÁD:

A MSC Preziosa-n a gyerekek legnagyobb kedvence az egyedülálló Doremi Aquapark (16. szint), a vizijátszótér, ahol csúszdával, vízipisztolyokkal, szökőkutakkal tudnak játszani a gyermekek. A 3-6 éves korosztály a Doremi Land mini clubban, a 7-12 éves korosztály a Junior Clubban vehet részt a hajó szakképzett személyzete által szervezett különböző programokon (sportbajnokságok, versenyek, kézműveskedések, társasájátékok...stb). A 13-17 éves korosztályt a Teen Club várja, ők napközben Xbox, és Nintendo konzolokkal, társasjátékokkal, zenesarokkal tudnak szórakozni, nekik is szerveznek programokat, pl. kvízeket, sportbajnokságokat, és táncórákat. Esténként pedig sajt diszkójuk van.

A 10-36 hónap közötti gyerekeket szülőkkel naponta kétszer két órára várja különböző programokkal a hajó a Nanny Hour keretében.

 

A hajón nincs bébiszitter-szolgálat.

Szobatípusok:

KABINOK

Minden kabin légkondicionálóval,  interaktív TV-vel, rádióval, minibárral (feláras), wifivel (feláras), széffel, hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A fürdőszobák picik (kivéve a lakosztályokban), és praktikusan berendezettek.

Belső kabinok: 13-16 nm-esek, és a fent felsorolt felszereltséggel rendelkeznek.

Külső kabinok: 12-20 nm-esek, és ablakkal rendelkeznek.

Balkonos kabinok: 14 - 18 nm-esek, + a balkon átlagosan 4 nm. A balkonon kis kerek asztal és két szék található. 

Superfamily kabinok: két, összenyitható balkonos kabin, mely összesen 6 személy részére foglalható. Mindkét kabinban a fent leírtaknak megfelelően felszerelt. Fontos viszont, hogy az ár fix, tehát minden esetben 6 személyre fizetendő, akkor is, ha kevesebben utaznak benne.

Lakosztályok panoráma ablakkal: 21 - 29 nm közöttiek, plafontól földig érő panoráma ablakkal (nem nyitható). Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Balkonos lakosztályok: 33-42 nm közöttiek, +a balkon kb 3 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe lakosztályok: 22 nm, +a balkon kb. 6 nm, Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Deluxe Grand lakosztályok: Kb. 26 nm, +a balkon kb. 6 nm. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, hűtővel, bársarokkal (feláras), széffel, wifivel (az árban!), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A tágas fürdőszobában kád van.

Yacht Club Executive és Családi lakosztályok: 40-51 nm közöttiek, plafontól, padlóig érő panoráma ablakkal. Légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

Yacht Club Royal lakosztályok: 36 nm, és 16 nm balkon, légkondicionálóval, tágas gardróbbal, TV-vel, minibárral (feláras), széffel, wifivel (feláras), telefonnal, hajszárítóval felszereltek. A fürdőszobában kád van.

 

Élménytípusok:

BELLA

  • elhelyezés elegáns kabinokban, az MSC Cruises modern hajóin garantált kabinokban (ez esetben a kabinkategória - belső, külső, balkonos - garantált, a kabinszámot a hajótársaság várhatóan a hajójegy kiadásakor, de legkésőbb a kikötőbe érkezéskor osztja ki)
  • széles választékú, bőséges büféétkezések (reggeli, ebéd, vacsora, és snackek)
  • italcsomag kedvezmény foglaláskor
  • gourmet étkek választéka a főéttermekben
  • változatos, Broadway stílusú showműsorok
  • medencék
  • szabadtéri sportolási lehetőségek, jól felszerelt edzőterem
  • szórakoztató programok felnőtteknek és gyerekeknek
  • szakképzett, több nyelven beszélő személyzet
  • választható vacsoraültetés (szabad helyek függvényében)
  • MSC Voyager Club pont gyűjtés
  • ZOE: hangvezérelt virtuális személyi asszisztens (az okoshajókon)
  • MSC for Me applikáció: A következő hajókon elérhető: MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, valamint csökkentett programelemekkel elérhető: MSC Splendida és MSC Magnifica. Az alkalmazás funkciói hajónként és országonként is eltérhetnek
  • elérhető balkonos, külső, és belső kabinokban

 

FANTASTICA (Bella plusz)

  • kabinválasztás foglaláskor
  • a hajóút átfoglalása 1 alkalommal ingyenesen (1 hónappal indulás előttig egy későbbi hajóútra)
  • igény esetén reggeli a kabinban
  • 20% kedvezmény tematikus éttermekbe foglalható csomagokra
  • gyerek programok: játékos idegen nyelv tanulás, és Doremi Chef főző órák (szabad kapacitás függvényében)
  • elsőbbség az ültetett vacsora időpontjának kiválasztásakor 
  • elérhető lakosztályokban, balkonos, superfamily, külső, és belső kabinokban

  

AUREA (Fantastica plusz)

  • 24 órás szobaszervíz
  • Welcome-package (Aneri Prosecco és Vencchi csokoládé)
  • Exkluzív napozóterasz, a teljes kikapcsolódásért (a napozóteraszra gyermekek is mehetek)
  • ,,My Choice" vacsora - kötetlen vacsoraidőpont
  • fürdőköpeny, és papucs bekészítése a kabinba
  • 40% kedvezmény egyes SPA-csomagokra (előre foglalás esetén)
  • 10% kedvezmény egyes SPA szolgáltatásokra a fedélzeten
  • elsőbbségi becsekkolás
  • ,,My Choice": választható ültetett vacsora idő
  • MSC for Me karkötő, mellyel a ,,cruise card"-ot kiváltva könnyen vásárolhat, foglalhat le szolgáltatásokat, és nyithatja ki a kabinját (csak felnőtteknek, vízálló, az MSC Euribia, MSC Seascape, MSC World Europa, MSC Seashore, MSC Virtuosa, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview, valamint csökkentett programelemekkel elérhető: MSC Splendida és MSC Magnifica fedélzetén)
  • elérhető balkonos kabinokban, és lakosztályokban (a legjobb elhelyezkedéssel, magasabb fedélzeten, és közelebb a SPA-hoz)

 

MSC Yacht Club (Aurea, plusz)

  • Elsőbbségi be-, és kiszállás; kirándulásokon is.
  • 24-órás lakájszolgálat, és dedikált concierge
  • 24-órás szobaszervíz
  • Prémium Extra italcsomag
  • Prémium internetcsomag (browse kategória, 2 eszközre)
  • Ingyenes belépés a Thermal Suite-ba, és az MSC Aurea SPA-ba
  • igény esetén poggyász ki-, és bepakolás
  • kérésre újság bekészítés a kabinba
  • exkluzív rész csak MSC Yacht Club vendégek részére
  • Pazar, jól felszerelt lakosztályok jó elhelyezkedéssel
  • panoráma TOP SAIL Lounge bárral, (itt délutáni teázás falatkákkal, és esténként élőzenés szórakozási lehetőséggel)
  • privát medence pezsgőfürdővel, napozórésszel; szabadtéri bár a legjobb kilátással,
  • Gourmet étterem a la carte főétkezésekkel

 

Útvonal: Útvonal: Zeebrugge (Brugge) | Rotterdam (Amsterdam) | Le Havre (Párizs) | Southampton (London) | tengeren | Hamburg | tengeren | Rotterdam (Amsterdam) | Zeebrugge (Brugge)

Indulási kikötő: Zeebrugge

Érkezési kikötő: Zeebrugge

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2025-01-07 8 éj

247986.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

264546.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

268686.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

276966.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

281106.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

297666.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

305946.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

314226.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

326646.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

343206.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

355626.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

372186.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

380466.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

392886.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

401166.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

409446.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

463266.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

558486.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

604026.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

674406.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

744786.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

947646.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

993186.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

1183626.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-07 8 éj

1655586.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

247986.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

264546.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

268686.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

276966.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

281106.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

297666.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

305946.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

314226.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

326646.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

343206.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

355626.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

372186.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

380466.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

392886.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

401166.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

409446.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

463266.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

558486.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

604026.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

674406.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

744786.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

947646.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

993186.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

1183626.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-21 8 éj

1655586.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Az ár tartalmazza:

  • a 8 éjszakás hajóutat a kiválasztott kabinkategóriában,
  • a teljes ellátást (reggeli, ebéd, sütemények, vacsora, éjféli büfé) és a korlátozott italfogyasztást,
  • a hajón található szórakoztató és sportlétesítmények nagy részének használatát.
  • és a kötelező szervízdíjat a hajóút végén (Európai, Perzsa-öböli, Vörös-tengeri, és Antillák hajóutak esetén: 12 éves kor felett 12 EUR/fő/éj, 2-12 éves kor között 6 EUR/fő/éj; karibi, észak-, és dél-amerikai hajóutak esetén: 12 éves kor felett 14,5 USD/fő/éj, 2-12 éves kor között 7,25 USD/fő/éj)

Az ár nem tartalmazza:

  • a kikötőbe való eljutás költségét,
  • a kikötői illetéket,
  • az útlemondási biztosítást,
  • a baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást,
  • a fakultatív fedélzeti szolgáltatásokat, a parti kirándulásokat, és italcsomagokat,

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Észak-európai hajóutak


Város: Észak-európai hajóutak

Északi és Balti-tengeri kalandozások gyűjtő helye, de olykor azon útvonalak gyűjtőhelye is melyek Angliából indulnak és Dánia, Norvégia partjait derítik fel.
Válogasson útjaink közt téma szerint!