+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

NEW YORK ÉS KANADA VADREGÉNYES PARTJAIN -...

Hajóutak, USA és Kanada hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Hajóút, Körutazás, Körutazás+Nyaralás
Indulás:
NEW YORK ÉS KANADA VADREGÉNYES PARTJAIN
Csoportos hajóút, MSC Meraviglia
Repülővel Budapestről, magyar idegenvezetéssel

Indulási időpont: 2019. október 17. (14 nap / 12 éjszaka)

8% ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 2019.03.31-ig!
+ AJÁNDÉK NEW YORK-I KIRÁNDULÁS


Az MSC Meraviglia tökéletes kombinációja az eleganciának és a legkorszerűbb technológiának. A hajó külső és belső formatervezése merőben eltér a flotta eddigi hajóitól. Egyik legkülönlegesebb eleme a kétszintes óceánra néző belső sétány mennyezetét borító 480 nm-es LED kijelzője, ami egy digitális égbolt látványát nyújtja éjjel és nappal egyaránt. A tökéletes kikapcsolódást olyan újítások is biztosítják, mint a hangulatos "Atmosphere" medence és napozóterasz az óriási kivetítővel, az egyik legnagyobb vízi aquapark, a "Horizon" medence, ami a napközbeni pihenés után átalakul az éjszakai szórakozás egyik központjává. A pezsgő fedélzeti élettől elvonulni vágyó vendégeknek az MSC Aurea Spa balinéz stílusú fürdője a legideálisabb hely a nyugodt feltöltődésre. Az éjszakai szórakoztatást többek között olyan különlegességek teszik izgalmassá, mint a Cirque du Soleil egyedi előadása, vagy a bárok és szórakoztató egységek változatos programjai.

Várható útvonal:

18/10/2019    New York, USA        -       19:00
19/10/2019    tengeren                -           -
20/10/2019    Bar Harbor, USA  08:00    18:00
21/10/2019    St John, Kanada  07:00    16:00
22/10/2019    Halifax, Kanada  10:00    18:00
23/10/2019    Sydney, Kanada   10:00    18:00
24/10/2019    tengeren                -           -
25/10/2019    Portland, USA     07:00    19:00
26/10/2019    Boston, USA       07:00    19:00
27/10/2019    tengeren               -           -
28/10/2019    New York, USA   09:00        -

1. nap – Budapest – New York
Elutazás Budapestről a LOT közvetlen járatával a déli órákban, majd helyi idő szerint délutáni érkezést követően transzfer a szállodába, szabad program.

2. nap – New York
Reggeli után transzfer a kikötőbe és megkezdődik egy felejthetetlen utazás az Atlanti-óceán nyugati partvidékén New Yorktól- New Yorkig az MSC Meraviglia fedélzetén.

3. nap – Tengeren
Ezt a napot a tengeren tölti a hajó, így alkalmuk adódik felfedezni az egy hétig otthonukként szolgáló úszó szállodát.

4. nap – Bar Harbor / Egyesült Államok
Amennyiben Maine államot pár szóban szeretnénk jellemezni, sziklás partok, festői kikötők csodálatos városok és az európai építészet hatásai jutnának róla eszünkbe. Utazásunk érinti e terület egyik gyöngyszemét, Bar Harbor-t. Az 1763-ban alapított város sajnos egy tűzvészben leégett, így 1947-ben újjáépítették. A Mount Desert szigeti városka egy autentikus fjorddal büszkélkedhet. Élénk színű, fából készült épületein vicces jelek találhatóak, amelyek egy része valami módon homárt formáz, emlékeztetve minket, hogy ez a különleges rákfajta otthona. A hely igazi gyöngyszeme az Acadia Nemzeti Park, amely a kikötővárosból érhető el és annak ellenére meg tudja őrizni természeti kincseit, hogy évente több, mint három millióan látogatják.

5. nap – St John / Kanada
A Fundy-öbölben található Saint John Új-Fundland szigetének legnagyobb, és egyben a régió egyik legrégebbi városa is. Körutazásunk ideje alatt lehetőség lesz felfedezni ezt a kikötő-várost, ahol a viktoriánus építészet szebbnél-szebb épületei köszönnek ránk. Olyan nevezetességeket és látványosságokat lehet itt megcsodálni, mint a gazdag történelemmel rendelkező óváros (Heritage Area), a városi piac, amely Észak-Amerika legrégebbi mezőgazdasági piaca, az épület gerendái egy fordított hajótestre emlékeztetnek, vagy a város közelében fekvő Fundy Nemzeti Park, ahol egy egyedülálló jelenség figyelhető meg, a világ legmagasabb és legerősebb árapálya, amely akár 16 m magas is lehet.

6. nap – Halifax / Kanada
Kanada egy hatalmas ország, amely rengeteg csodálatos látnivalót kínál a turistáknak a látogatáshoz és felfedezéshez. Az egyik, amit nem szabad kihagyni, Halifax városa, Új-Skócia tartomány fővárosa. Minden városnak van egy olyan jelképe, amely többet képvisel, mint a többi: Halifaxban ez a csillag alakú citadella, ahol vezetett túrákon ismerkedhet meg a város történetével. A hadsereg és a haditengerészet egyenruháiba bújt személyzet mutatja meg a múzeum tárgyait. A város másik híres múzeuma a Tengerészeti Múzeum, amely sok fényképet, fából készült tárgyat őriz azok közül, amit a Titanic ka-tasztrófája után találtak, többek közt itt nézhetjük meg az egyetlen érintetlen Titanic nyugágyat a világon. Ellátogathatunk a Fairway temetőbe is, amely a hajótörés 121 áldozatának nyughelye. Továbbiakban Halifax-ból egy nagyszerű kirándulási lehetőség is adódik Peggy’s Cove-ba és az ott található híres világítótoronyhoz, amely 1868-ban épült.

7. nap – Sydney / Kanada
A Kanadához tartozó Új-Skócia tartomány hatalmas zöldterületeivel a természet szerelmeseinek igazi paradicsoma. Megcsodálhatjuk az itt élő jávorszarvasokat, sasokat, számtalan cetfélét.  A gazdag kelta kultúrával rendelkező Cape Breton-sziget bizonyos partszakaszait Kanada legszebb tengerparti tája között emlegetik. A spanyol-öböl fjordján fekvő sziget történelmi fővárosa Sydney. A város turisztikai látványosságai főként Skóciából származó kulturális örökségekhez kapcsolódnak, úgy mint a Louisborg-erőd, és a bányamúzeum.  Bras d’Or -tó partján található Baddeck városban találjuk Alexender Graham Bell múzeumát. A sziget Nemzeti Parkjának mesés tájai, hegyei, sziklás partszakasza, kristálytiszta vízű vízesései magával ragadja az idelátogatókat.

8. nap – Tengeren
Az újabb tengeren töltött napon az eddig igénybe nem vett szolgáltatások várnak felfedezésre, vagy meg lehet ragadni az alkalmat a pihenésre, kikapcsolódásra.

9. nap – Portland / Egyesült Államok
Az Egyesült Államok Maine államában található kikötővárosa, Portland. Sétánk során nem szabad kihagyni a felújított belvárost, a nyugati sétányon elhelyezkedő hatalmas viktoriánus kúriák megtekintését és a régi kikötői negyedet. Portland belvárosában találjuk a legrégebbi világítótoronyban berendezett múzeumot, amely nagyon látványos. Portland déli részén található Kennebunkport, az 1200 lakosú üdülőhely, amely régebben hajógyárairól volt ismert, mostanra azonban többek közt a Bush család által látogatott nyaralóhellyé nőtte ki magát.

10. nap – Boston
Az USA egyik legrégebbi városa, melyet szoktak Amerika Athénjának is hívni, számtalan parkjával, a világhírű Harvard Egyetemmel, a Newbury Street eleganciájával és bájos házaival csalogat. A város történelme mintegy 400 évre nyúlik vissza, egyik legszebb épülete a Massachusetts State House azaz a kapitólium épülete, a legizgalmasabb negyede pedig a Downtown Crossing, ahol rengeteg üzletet találunk, de itt van a híres bostoni Chinatown is.

11. nap – Tengeren
Az utolsó tengeri napon a hajó által kínált, de eddig igénybe nem vett szolgáltatásokat lehet kipróbálni, vagy ismét alkalom adódik a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

12. nap – New York
A metropoliszba történő visszaérkezést követően lehetőség adódik egyéni programra, New York részletesebb megismerésére vagy egy rövidebb fakultatív kirándulás keretén belül megtekinteni a Szabadság-szobrot és az Empire State Building-et.

13. nap – New York
Reggeli után egész napos kirándulás ebéddel New York-ban. A kirándulás során olyan nevezetességek kerülnek megtekintésre, mint a Times Square, a Central Park, a Wall Street, a One World Trade Center a 9/11 emlékpark és a Brooklyn Bridge. A délutáni órákban transzfer a repülőtérre és visszaindulás Budapestre egy átszállással a LOT járataival.

14. nap – Budapest

Megérkezés Budapestre a késő délutáni órákban.

Részvételi díj tartalmazza
  • a repülőjegyet menetrendszerinti járatokkal Budapest–New York-Budapest útvonalon
  • transzfereket és 1 kirándulást ebéddel New Yorkban
  • a kétágyas elhelyezést 10 éjszakára a választott kabinkategóriában és 2 éjszakát New Yorkban
  • a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással, a szállodában reggelit
  • 24 órás szobaszervizt a hajón (Fantastica esetén)
  • a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón
  • a kikötőben a csomaghordást be- és kiszálláskor
  • a magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes idejére

Részvételi díj nem tartalmazza
  • a kikötői- és reptéri illetéket (150.900 Ft/fő),
  • a borravalót (13 éves kor felett 10 EUR/fő/éj ; 2-12,99 kor között 5 EUR/fő/éj),
  • az egyéb italfogyasztást,
  • az ESTA belépési engedélyt (8.000 Ft/fő)
  • a fakultatív kirándulások, és személyre szabott szolgáltatások árait.
  • Igény esetén útlemondási + betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás köthető (kb. 30.500 Ft/fő-től)

Minimum létszám: 18 fő


(ibt)

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: USA és Kanada hajóutak


Város: USA és Kanada hajóutak


Válogasson útjaink közt téma szerint!