+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Nyaralás a Maldív-szigeteken - Paradise...

Maldív-szigetek, Male Atoll

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:

A csodálatosan szép sziget az Indiai- óceánban az Egyenlítő mentén 90 000 négyzetméternyi területen fekszik, India és a Sri Lanka szomszédságában. A sziget fővárosa Malé. Az 1196 szigetből csupán 200 lakott. A szigeten valóságos paradicsom várja a búvárkodás szerelmeseit, valamint a kikapcsolódni vágyókat. Pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta víz látványa fogadja az ideérkezőket.

Időpont: a megadott vagy tetszés szerinti időpontban

Időtartam: 10 nap/7 éj

Utazás: Budapestről Qatar légitársaság menetrend szerinti járataival

A sziget mérete 900m x 200m. Észak-Malé Atoll-on helyezkedik el. 1994. november 19.-én nyitották meg a szigetet. A sziget összesen 260 szobával rendelkezik, melyből 220 tengerparti bungaló és 40 vízi bungaló (térítés ellenében)

Hajótranszfer: a repülőtértől 12 km-re található. kb. 20 perc gyoshajóval. 

Szobák:
Super deluxe szoba: színvonalasan berendezett nagy szoba, minden szoba légkondicionált + ventilátor, hideg-meleg vizes fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, saját kerti zuhannyal, hajszárítóval, WC+bidé, minibár, telefon,  TV, zenecsatorna, szobaszéf, és terasz.
Vízi bungaló: fából készült móló vezet a vízi bungalókhoz a lagúna felett, cölöpökre épültek, közvetlen kijárással a tengerre. A vízi bungalóban 2 lakóegység található, színvonalasan berendezett, légkondícionált, ventilátor, hideg-meleg vizes fürdőszobával, WC, külső zuhany, minibár, TV, zenecsatorna, telefon, széf és privát terasz, ahonnan lépcső vezet az óceánba.

Szolgáltatások: úszómedence, beach bár, éttermek, bárok, kávézó, szépségszalon, masszázs, szauna, jacuzzi, ékszerüzlet, fotóüzlet, ajándéküzlet, orvos, mosoda, szoba szerviz, pizza express, Internet terem.

Sport és szórakozás:  snorkeling, búváriskola, fitness terem, tenisz, asztalitenisz, fallabda, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, biliárd, szörf, banán, vízisí, kareoke, disco.

Exkluzív programok: a sziget közel található Malé-hoz, ezért két programot ajánlunk: 1. Malé-i városnézés, 2. merülés tengeralattjáróval.

Ellátás:  félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora) vagy teljes panzió, all inclusive (felár ellenében)

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Az ár minden járulékos költséget tartalmaz (legkedvezőbb repülőjegy árral kalkulálva), kivéve biztosításokat

Ajánlatainkban jelzett áraink szabad helyek függvényében érvényesek!

KÉRJÜK FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG! HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Érintett desztinációk:

Maldív-szigetek


 A szigetország kiterjedése észak-déli irányban 820 km, kelet-nyugati irányban 120 km. Legközelebbi szomszédai India és Sri Lanka. Lakosainak száma 245.000 egy 1995-ös népszámlálás alapján (Male 65 ezer). A szigetek közül csak 199 lakott, további 74 szigetet kizárólag idegenforgalmi célra használnak. Egy sziget akkor minősül lakottnak, ha van működő mecsete. Ennek feltétele: min. 40 férfi, ha a sziget lakossága ez alá a szám alá csökken, átköltöztetik a lakosokat egy másikra. 

A szigetek már 5000 éve lakottak. Az őslakosok nyelve az indo-iráni nyelvcsaládba tartozó Dhivehi, erős arab befolyást mutat. Emellett az angol nyelv terjedt el.
A Maldiv szigetek a XVI. századi rövid 15 éves és 6 hónapos portugál uralom kivételével megtartották függetlenségüket. 1887-1965 között angol protekturátus alatt állt, ez azonban a belpolitikát nem érintette. 1968 óta köztársaság az államformája. S.F.

Térség: Male Atoll

2 része van észak és dél. Nagyságrendileg 100 lakatlan, 12 lakott (helyikek által) és kb. 40 turista paradicsomnak fent tartott. 
A sziget déli része: 4-6 km széles Wadu csatorna által elválasztott. Pipás merülésre ideális helyszínek vannak.  Male repterétől 40 percnyi távolságra található.
A sziget északi része: A leggyorsabban és legegyszerűbben elérhető szigetrész Male fővárosától mindössze 20 perc hidroplánnal.


Város: Észak-Male Atoll


Válogasson útjaink közt téma szerint!