+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

AIDA Clubschiff

AIDA Hajóutazások
AIDA Hajóutazások
AIDA Hajóutazások

Az AIDA Hajótársaság egy Brit-Angol tulajdonban lévő, Németország legnagyobb hajótársasága, melynek központja Rostockban van. A céget eredetileg Deutsche Seereederei-nek hívták és az első hajója a Völkerfreundschaft volt, melynek jelentése: Barátság Emberek Között. Maga a cég 1960-ban kezdte a tengeri utaztatást, melyet a  P&O Princess Cruises 2000-ben megvásárolt.  2003-ban a P&O Princess egybeolvadt a Carnival Corporation-el, aki később a Carnival Corporation & plc nevet vette fel, mely cég idővel a tengeri utazások terén a világ vezetőjévé vált. Az egybeolvadás után az AIDA Cruises feletti kontrolt a Costa Cruises Group gyakorolja, mely az egyik fő társaság a Carnival Group-on belül.

A jelenlegi 9 hajó a vendégeinek a legmagasabb minőséget, kényelmet és egyéniséget kínálja, luxus, kényelmes környezetben. A hajók természetesen megfelelnek legmagasabb nemzetközi minőségi, környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak.

AIDA modern és környezetbaráti flottája a legjobb kombináció a hajó körutazás, spa nyaralás, városlátogatás és természet felfedezés között, hiszen kiváló szolgáltatást és modern komfortot kínál minden utasának. A fedélzetén található az egyik legnagyobb gyógy-és sportpályák kínálata.

Az AIDA fittness részlegeiben sokféle lehetőséget és kihívást talál a képzett trénerek vezetése alatt történő programokban: spinning, AIDAaerobic, számos profi minőségű erőgép kíséri Önt játszva a gyenge kondicionáló programtól kezdve a célirányos zsírégetésig a jólesőérzéshez. Említésre méltó a joggingpark, az új golfpálya az AIDA fedélzetén és a tüzes szurkolóktól körülvett labdajátékosok részére kialakított röplabdapálya.

Az AIDA hajókon nagyon sok különféle verzióban érzékeltetik a jólesődolgokat. A tengerre nézőszauna, vagy egy kristály- és gyógynövényfürdő a nemes kivonatok aromás illataival és melegségével jelentik a hihetetlen és felejthetetlen nagy élmény titkát. Az AIDA hajók SPA-wellness részlegei a tengerek legnagyobbikai: mindegyik meghaladja az 1.000 m2 felületet!

Az iskolai szünidő alatt az AIDA Kids csapata ugyanis a 13-17 éves korúak részére temérdek programot szervez, de a 4-6 évesek és a 7 éven felüliek számára is ajánlanak külső és belsőprogramokat, élményben gazdag kalózpartyt, fedélzeti safarit és színházi show műsorokat, gyerek mozit és az AIDAvita hajón a gyerekek egy külön részükre kialakított külső medencerészben csúszdázhatnak. Négy AIDA Clubbies, a gyermekfelügyelők gondoskodnak az Ön nyugalmáról.

AIDAaura
AIDAaura-nak az AIDAcara és az AIDAvita a testvérhajója. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAbella
Az AIDAbella testvérhajói az AIDAdiva és az AIDAluna. A bella névválasztás a hajó szépségére utal. A hajó közepén egy kerek, üvegből készült tető van, mely alatt az átrium található. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAblu
Az AIDAblu testvérhajói az AIDAdiva, az AIDAbella és az AIDAluna. A hajó jelenleg a leggyorsabb hajó mely átszelte a La Manche csatornát Le Havre és Southampton között. Az átkelés 6 óra 45 perc alatt történt. Fedélzetén 6 étterem és 4 bár található. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAcara
AIDAcara eredeti tulajdonosai a Deutsche Seetouristik/Arkona Reisen volt. A hajónak az 1996-os építését követően a Clubschiff (Klub hajó) nevet adták. Miután a P&O Cruises megvásárolta a hajót az Arkona Reisen-től 2000-ben, így az AIDA Cruises társaság alá került AIDAcara néven, melynek így az AIDAvita és az AIDAaura lett a testvérhajója. 2005-ben a hajó újítása alatt számos kabint építettek hozzá. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein

AIDAdiva
Az AIDAdiva testvérhajói, az AIDAbella és az AIDAluna. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAluna
Az AIDAluna testvérhajói az AIDAdiva és az AIDAbella. A hajó közepén egy kerek, üvegből készült tető van, mely alatt az átrium található. A hajón található 1025 kabinnak a 65%-a erkélyes, belsejében 7 étterem és 11 bár található. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAmar
Az AIDAmar testvérhajói az AIDAsol, az AIDAblu az AIDAdiva, az AIDAbella és az AIDAluna. Fedélzetén 7 étterem és 12 bár található. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAsol
Az AIDAsol testvérhajói az AIDAblu az AIDAdiva, az AIDAbella és az AIDAluna. Fedélzetén lévő wellness, 2300 m2-es területen található. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAstella
AIDAstella előreláthatólag 2013 áprilisában lesz kész. Testvérhajói az AIDAmar, az AIDAsol, az AIDAblu az AIDAdiva, azAIDAbella és az AIDAluna. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.

AIDAvita
AIDAvita-nak az AIDAcara és az AIDAaura a testvérhajója. A hajótársaság mindegyik hajójára jellemző, hogy a fedélzeten a kiszolgálás elsősorban németül történik, persze a személyzet minden tagja tud angolul is. Az AIDA hajótársaság nem csak a fiatalokra összpontosít, hanem az idősebb korosztályra is, hiszen rengeteg tradicionális dolgot találunk a hajók fedélzetein.


Útvonalak

Ázsia
Fedezze fel Ázsiát az Aida egyedülálló útvonalain, ahol több ezer éves hagyományokkal és modern nagyvárosokkal egyaránt találkozhat.
Kikötők:
Szingapúr , Muara , Ho Chi Minh City / Phu My , Bangkok / Laem Chabang,  Ko Samui , Penang , Kuala Lumpur / Port Klang , Szingapúr,

Spanyolország és Kanári-szigetek
Számtalan varázslatos körutazásból választhat, amelynek során - többek közöt - felmászhat akár Tenerife vulkánjára, sétálhat Madeirán, az örök tavasz szigetén, ahol semmi esetre ne hagyja ki a borkóstolót se.
Kikötők:
Gran Canaria, Tenerife, Madeira, Liszabon, Cádiz, Malaga, Tanger, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma,

Mediterrán útvonalak
Mallorcától Barcelónán keresztül a Francia Riviéráig egy csodálatos utazáson vehet részt. Fedezze fel a viálghírű Pompei-t, vagy Tunisz lenyűgöző keleti hangulatát.
Kikötők:
Mallorca , Cannes , Barcelona , Tunisz / La Goulette , Szicília / Palermo , Nápoly , Róma / Civitavecchia, Olbia/Szardínia, Ajaccio/Korzika, Cádiz, Liszabon, Malaga, Cartagena/Spanyolország, Korfu, Bari, Dubrovnik, Zadar, Ravenna, Velence, Velence, Ravenna, Dubrovnik, Santorini, Kréta, Rodosz, Antalya

Dél-Amerika
A természet és a vízi sportok szerelmeseinek ajánlott útvonalak. Kényeztesse magát a Copacabana-n, vagy vegye fel a szamba és tangó ritmusát Rio de Janeiro-ban, Montevideo-ban vagy Buenos Airesben. Mielőtt belevetnék magukat egy amazonasi kalandba, jól eshet egy kis pihenő a Karib-térség páratlan türkiz partjain.
Kikötők:
Buenos Aires , Montevideo , Punta del Este , Itajai , Paranagua , Ilhabela , Angra dos Reis , Buzios , Rio de Janeiro , Rio de Janeiro , Santos, Belem, Dom. Republic / La Romana , St. Maarten , Martinique , Port of Spain , Ile Royale , Belém , Santarém , Santarém , Manaus , Manaus, Jamaica / Montego Bay , Grand Cayman , Roatan , Belize , Cozumel , Key West , Miami , Bahamák / Nassau , Samana , Scarborough , Grenada , Isla Margarita , Bonaire , Curacao , Aruba

Észak Amerika
Járja végig a Keleti part és Kanada nagyvárosait vagy pihenjen Bermudán vagy a Bahamákon.
Kikötők:
New York, Boston, Bar Harbor, Halifax, Quebec, Montreal, MontrealBermuda, Bahama-szigetek / Nassau, Miami, Port Canaveral, Charleston, Baltimore

Keleti útvonalak
Káprázatos épületek, elegáns bevásárló központok és gyönyörű strandok várják Önt Dubaiban. Kairó piramisai és Petra után pedig merüljön el a Vörös-tenger páratlan élővilágában.
Kikötők:
Muscat , Abu Dhabi , Abu Dhabi , Bahrain , Dubai, Sharm El-Sheikh, Aqaba, Eilat, Luxor / Safaga, Kairó / Sokhna, Sharm El-Sheikh

Észak-Európa
Semmihez sem fogható természeti csodák várják Skandináviában. Bármelyik útvonalat is választja, az garantáltan felejthetetlen élmény lesz.
Kikötők:Hamburg , Bergen , Ulvik / Eidfjord , Eidfjord , Hamburg, Amsterdam , Amsterdam , Zeebrugge , Paris / Le Havre , Southampton , Invergordon , Bergen , Eidfjord , Stavanger / Lysefjord,  Hellesylt / Geiranger , Geiranger Fjord , Északi-fok / Honningsvag , Északi-fok / Honningsvag , Izland / Akureyri , Izland / Reykjavik

Ár
Dátum
Válogasson útjaink közt téma szerint!