+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2014. március 20.

Extrém szálláshelyek, elérhető helyszíneken és árakon!

Unja már a hagyományos szállodai szobákat? Szívesen belevágna élete egyik legizgalmasabb kalandjába, és formabontó körülmények között töltené az éjszakáját egy barlangban, egy fa tetején vagy akár egy kapszulában? Válogasson az alábbiakból kedvére:
Kokopelli barlang
Amerikai Egyesült Államok, Új-Mexikó / Farmingon

A világ egyik legkülönlegesebb B&B hotelje Farmingtontól északra, közel a híres Mesa Verde Nemzeti Parkhoz található. A nyaralás új értelmet nyer ebben a 65 millió éves homokkőbe faragott barlanglakásban, ami eredetileg földtani irodaként funkcionált, és csak vakmerő turistáknak ajánlott, hiszen a bejárathoz meredek sziklafalakon kell leereszkedni. A 21 méterrel a felszín alatti lévő, egy hálószobás szállás emlékeztet az anasazi indiánok által épített közeli sziklalakásokra, kivéve a konyhát, a kandallót, a pezsgőfürdőt vagy a kényelmes délnyugati stílusú bútorokat. A finom ételekről hetedik generációs francia séf gondoskodik, a teraszokról pedig lélegzetelállító panoráma nyílik a távoli hegyekre.

42.000 Ft/fő/éj-től foglalható
További amerikai utazások

Green Magic Resort
Dél-India, Kerala/Vythiri

A Calicut városától 68 km-re, kávé-, kardamom- és borsültetvények szívében található ökoszállások minden vadon-rajongó igényét kielégítik. Az 500 hektáros trópusi paradicsomban megbúvó faházakat a paniya törzs tagjai építették helyi alapanyagokból, és kötélhíd köti össze őket egymással. A 18-35 méter magasan lévő házak két kétágyas hálószobával, teljes körű szolgáltatást nyújtó fürdőszobával és szőnyeggel borított verandával rendelkeznek. A programlehetőségek hihetetlenül izgalmasak a túrázástól kezdve a hegymászásig. A megfigyelőhelyek közelébe dzsipek szállítják a turistákat, akik gyönyörködhetnek a csodálatos őshonos állatvilágban és a buja trópusi növényzetben. Mivel ezek a faházak néha inognak, azok számára, akik inkább szilárd talajon pihennének, az üdülőhely hagyományos villákat is kínál.

25.800 Ft/fő/éj-től foglalható (Tree House)
További Indiai utazások

Hoopoe Jurta Hotel
Spanyolország, Andalúzia/Cortes de la Frontera

A jurtákat általában Mongóliával társítják, ám a glamping élményt a vadregényes andalúziai tájakon is átélhetik az idelátogatók. Ez a szokatlan típusú szállás csak egy kőhajításnyira található a gyönyörű Cortes de la Frontera falujától, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az UNESCO által védett Grazelema-hegységre. A hatalmas olajfaligetekkel és paratölgyerdőkkel körülvett, egyedileg díszített jurták tökéletes lehetőséget nyújtanak a természethez való visszatérésre, mindezt luxuskörülményekkel fűszerezve. A napenergiával működő jurták antik bútorokkal díszítettek, és saját fürdőszobával, valamint buja kerttel és medencével rendelkeznek. Az árak tartalmazzák a reggelit, a háromfogásos vacsora pedig tapasszal kezdődik a Herb Garden nevű bárban. Bár a függőágyban való sziesztázás csábító módja az egész nyaralás eltöltésének, a környező látnivalók is megérnek egy kirándulást, beleértve a romantikus hangulatú Rondát és a napsütötte Costa del Sol fővárosát, Malagát.

26.000 Ft/fő/éj-től foglalható szerdai vagy szombati naptól, min 3,4 vagy 7 éjszakára.

További spanyolországi utazások

Quinta Real Zacatecas

Mexikó, Zacatecas

A festői szépségű Zacatecasban található gyönyörű luxusoázisban a történelem iránt rajongók és a kalandvágyó turisták egyaránt megtalálják számításaikat. A Szent Péterről elnevezett bikaviadal-aréna helyén működő, teljesen felújított szálloda elegánsan ötvözi a 19. század varázsát az összes mai modern komforttal: 49 tágas lakosztálya klasszikus gyarmati stílusban berendezett, éttermében pedig ínyenc mexikói és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A tehetősebbek kibérelhetik a kétszintes elnöki lakosztályt is, amelynek privát teraszáról fantasztikus panoráma nyílik a macskaköves burkolatú arénára. A szállodától néhány perces sétára található a világörökség részét képező hangulatos belváros, ahol a látogatók felfedezhetik a lélegzetelállító történelmi nevezetességeket, és megtekinthetik a gyönyörű egyházi épületeket.

33.500 Ft/fő - től foglalható
További mexikói utazások
  • Quinta Real Zacatecas
  • Quinta Real Zacatecas
  • Hoopoe Jurta Hotel
  • Hoopoe Jurta Hotel
  • Green Magic Resort, tree houseGreen Magic Resort, tree house
  • Green Magic Resort, tree house
  • Green Magic Resort, tree house
  • Green Magic Resort, tree house
  • Green Magic Resort, tree house
  • Kokopelli barlang hotel
  • Kokopelli barlang hotel
  • Kokopelli barlang hotel
  • Kokopelli barlang hotel
  • Kokopelli barlang hotel
Válogasson útjaink közt téma szerint!