+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2014. március 13.

Új business class a Qatar Airways-en

Hamarosan 16 Airbus gépen élvezhetik az utasok az új business class-t.
Március 6-án a Qatar Airways bejelentette összesen 16 Airbus A330-200-as és A320-as gépének business class fejlesztését, amelybe az ülések és a szórakoztató rendszer is beletartozik. Így még jobban élvezhetik az utazók a luxust repülés közben.

A business class új ülései 180 fokban dönthetők, így akár teljesen le is feküdhetünk, mint egy ágyra, ezen kívül hat különböző pozícióba állítható fejtámla, négyféleképpen szabályozható deréktámasz, kis tárolórekeszek és személyes térelválasztó is tartozik hozzá.

A szórakoztató rendszer 15,4” okos-képernyővel és a kartámaszba beépített érintőképernyős távirányítóval felszerelt, az ülésekben pedig többek között konnektor, USB port és mobileszközök csatlakozására alkalmas eszközök is találhatók, ráadásul mindkét típusú Airbus-on lehetőség van SMS és MMS fogadására is.

Az A330-as turistaosztályán is növelik az ülések kényelmét és a személyes teret.

A felújított business class az Airbus A320-as bécsi, tuniszi, milánói, római, genfi és Maldív-szigeteki járatán lesz elérhető, az A330-asok közül pedig a barcelonai, az oszakai, a Hong Kong-i, a Kuala Lumpur-i és a phuketi járaton élvezhetik az utasok az újdonságokat.

Forrás: turizmusonline.hu
Képek: Qatar Airways

Válogasson útjaink közt téma szerint!