+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2012. január 12.

Álomnászút 1. - romantika és kultúra

Közeleg a hétvégi Esküvő kiállítás. Kedvcsináló sorozatunkkal szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a választást, és természetesen nyitottak vagyunk az egyéni igények alapján összeállított nászút megszervezésére is.

Görögország - Honeymoon Petra Villas
 

Santorini mágikus szigetén található bájos kis faluban, Imerovigliben bújik meg ez a nászutas paradicsom. A rendkívüli kilátással, gazdag görög ízekkel és egyedülálló vendéglátásával kiemelkedik a többi nászutas élményt kínáló Görög szálloda közül. Stílusos és kényelmes szobái mellett, kihasználja minden előnyét a lélegzeteleállító elhelyezkedésének. A szálloda medencéjéből ráláthatunk Santorini mellékszigetére, Caldera - ra és a vulkánra. Az egyik legcsodálatosabb naplementét láthatjuk a medencéből amiben csak részünk lehet valaha. Honeymoon Petra Villas luxusjachtokon is biztosít szállást és programcsomagokat.


Olaszország - Hotel Villa Cipriani
 

Egy órányi autóútra Velencétől, az Asolo dombjainak tetején fekszik az egyik legromantikusabb szálloda Európában. Az olajfákkal körülvett parkja, kiemelkedő konyhája, biciklikölcsönzője és szolgáltatásai romantikus és intim hangulatot biztosítanak egy tökéletes nászúthoz.


Amennyiben már kezd összeállni a nászút terve, küldje el nekünk ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatkérését.


2012.01.11.

  • Olaszország - Hotel Villa Cipriani
  • Olaszország - Hotel Villa Cipriani
  • Görögország - Honeymoon Petra Villas
  • Görögország - Honeymoon Petra Villas
Válogasson útjaink közt téma szerint!