+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2011. december 11.

Hajós utazás 1. rész

A mediterrán hajóutazások hatalmas előnye, hogy a kikötők többsége autóval is elérhető, így nem kell repülőjegyet vagy szállást foglalni az első vagy utolsó éjszakára.
A mediterrán hajóutazások hatalmas előnye, hogy a kikötők többsége autóval is elérhető, így nem kell repülőjegyet vagy szállást foglalni az első vagy utolsó éjszakára. Kirándulásokat tekintve ideálisak a tavaszi és őszi városnézések. Akik azonban inkább melegebb területekre vágynak azok a  Karib - térségi hajóutazások mellett számos más útvonalból választhatnak,  szintén elérhető, bár magasabb árakon. A hajóutak komplex körutazást nyújtanak, luxus körülmények és szolgáltatások között. Választhatjuk a hajótársaság által, térítés ellenében biztosított kirándulásokat vagy intézhetjük a városnézéseket saját magunk. Az egyetlen amire oda kell figyelni, hogy ne késsük le a hajót, mert ahogyan a vonat, úgy a hajó sem vár!



Első részünkben először a Costa Cruise utazásait és hajóit mutatjuk be. A  több mint 60 éves múlttal rendelkező olasz hajótársaság 15 saját és 2 bérelt hajójával Európa vezető hajótársasága. Hajói 4*-os besorolásúak. Szolgáltatásai és kínálatai rendkívül széleskörűek. Ezek közül fontos kiemelni a kivételes családi kedvezményeket, ugyanis a hajótársaságnál 18 éves korig ingyenes pótágy foglalására van lehetőség. Figyelemre méltó a hajótársaság minden hajón egyformán megtalálható Samsara Spa részlege. A Spa használata térítésmentes a Samsara Spa kabint foglalók számára. Idei újdonságuk a 100 napos világkörüli utazás.


ÚtvonalakAtlanti Óceán 7 útvonal:
Kanári szigetek, Zöldfoki szigetek, Anglia, Franciaország,Marokkó,Portugália, Spanyolország
Karib térség 13 útvonal:
Antillák, Bahamák, Belize, Kajmán szigetek, Costa Rica, két útvonal Dominika és környéke, Florida, Honduras, Jamaica, Mexikó, Turks és Caicos szigetek, Virgin szigetek.
Dubai 2 útvonal:
Omán és Egyesült Arab Emirátusok
Földközi tenger keleti medence 9 útvonal:

Horvátország, Ciprus, Görögország, Izrael, Olaszország, Montenegro, Románia, Törökország, Ukrajna. Földközi tenger nyugati medence 9 útvonal:
Baleár-szigetek, Korzika, Franciaország, Gibraltár, Olaszország, Málta, Monaco, Portugália, Spanyolország
Távol Kelet 12 útvonal:
Kína, India, Indonézia, Japán, Malajzia, Maldív szigetek, Szingapúr, Sri Lanka, Taiwan, Thaiföld, Vietnám.
Indiai óceán / Mauritius 4 útvonal:
Madagaszkár, Mauritius, Réunion, Seychelles
Északi országok 14 útvonal:
Belgium, Dánia, Anglia, Estónia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Litvánia, Lettország, Hollandia, Lengyelország, Oroszország, Svédország
Norvég fjordok és hegyvidékek 7 útvonal:
Dánia, Németország, Izland, Hollandia, Norvégia, Skócia, Spitzbergák
Vörös tenger 3 útvonal: Egyiptom, Izrael, Jordánia
Dél-Amerika 5 útvonal: Argentina, Brazília, Kolumbia, Uruguay, Venezuela

Hajói: Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa  Serena, Costa Concordia, Costa Magica, Costa Fortuna, Costa Mediterranea, Costa Atlantica,  Costa Victoria, Costa neoRomantica, Costa Allegra, Costa Classica, Costa Voyager
Válogasson útjaink közt téma szerint!