+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Fehérvár Travel kedvezmények, hasznos infók
FEHÉRVÁR TRAVEL KEDVEZMÉNYEK, HASZNOS INFORMÁCIÓK, TUDNIVALÓK

AJÁNLAT EGYEDÜL UTAZÓKNAK
Az egyágyas felárat csak azoknak kell megfizetniük, akik kifejezetten ragaszkodnak az egyágyas elhelyezéshez. Egyébként minden egyedülállóhoz megpróbálunk keresni egy másik, azonos nemű és lehetőleg hasonló korú egyedül utazót. Ha valakinek nem találunk szobatársat, akkor egyágyas szobába kerül, de ennek felárát irodánk magára vállalja. A Fehérvár Travel gyakorlata szerint – utasaink kényelme érdekében – ilyenkor háromágyas szobákat nem használunk. Tehát, ha például egy csoportban 3 társítást vállaló, egyedülálló hölgy van, akkor ők jellemzően egy kétágyas és egy egyágyas szobában lesznek elhelyezve.
Szeretnénk felhívni kedves utasaink figyelmét, hogy sok szállodában az egyágyas elhelyezés nem egyenértékű a kétágyas elhelyezéssel.

Megjegyzések:
• A fenti kedvezményes társítási ajánlat akkor ér­vé­nyes, ha az utas legalább 45 nappal az indulás előtt befizet az utazásra. 45 napon belül csak akkor tudunk eltekinteni az egy­ágyas felár meg­fi­ze­té­sétől, ha az utasnak a korábban jelentkezők között már van társa. Ter­mé­sze­te­sen, ha később jelentkezik egy társat kereső egye­dül­álló személy, akkor az egyágyas felárat vissza­fizetjük.
• Jelentkezéskor társítást kérő utas indulás előtt 45 napon belül akkor módosíthat egyágyas elhelyezésre, ha a társa is vállalja a felár megfizetését.

ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁS A RÉSZVÉTELI DÍJBAN
A programoldalakon szereplő valamennyi részvételi díj tartalmazza az UNION Vienna Insurance Group Biztosító útlemondási biztosítását 20%-os ön­ré­sze­se­dés­sel.
Egy esetleges útlemondás esetén – Utazási Feltételeink IV/1. pontja alapján – Önök visszakapják irodánktól a befizetett összeget az útlemondási díj (bánatpénz) kivételével, valamint a biztosítótól az útlemondási díj (bánatpénz) 80%-át is. A biztosító akkor fizet, ha az utazást valamilyen előre nem látható rendkívüli ok miatt kellett lemondaniuk. Ilyen rendkívüli ok lehet a biztosított vagy valamely közvetlen hozzátartozójának időközben fellépő betegsége, balesete, halála stb. Az okok között a biztosító elfogadja a biztosított mun­ka­nél­kü­li­vé válását is. Az utazásképtelenséget 2 napon belül írásban kell bejelenteni.
Részletes tájékoztató »

EXTRA KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK VIDÉKI UTASAINKNAK
Három szállodát is ajánlunk vidéki utasaink számára (Budapesten, Ferihegyen és Székesfehérváron), melyekben az utazás előtti és a megérkezés utáni éjszakát kedvezményes áron tölthetik el a Fehérvár Travel részvételi jegyének bemutatásával. Az ajánlatok úgy lettek kialakítva, hogy könnyű legyen eljutni az indulási/találkozási helyre. Ezenkívül ezek a szállodák általában kedvező parkolási lehetőséget is biztosítanak utasainknak az utazás időtartamára.
FIGYELEM: E kedvezményes szállásdíjak 75%-át visszatérítjük utasainknak utazási kedvezmény formájában.
Részletes tájékoztató »

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS FERIHEGYEN
Az általunk ajánlott kedvezményes szállásokhoz általában kedvezményes parkolási lehetőségek is tartoznak.
Azon utasaink számára, akiknek szállásra nincs szükségünk, csak parkolásra, nekik is tudunk kedvezményes lehetőségeket ajánlani Székesfehérváron és a Ferihegyi repülőtér közelében.
Ezekről részletes tájékoztatót IDE KATTINTVA olvashatnak.

IDEGENVEZETÉS – RÁDIÓS ADÓ-VEVŐVEL (AUDIOGUIDE-DAL)
A körutazások sikere nagymértékben függ az idegenvezető szakértelmétől, felkészültségétől, helyismeretétől, rátermettségétől. Ezért minden csoportunknál nagy hangsúlyt helyezünk az idegenvezetők kiválasztására és felkészítésére, akiknek a legfontosabb feladata, hogy az Önök utazását kellemessé és tartalmassá tegyék.  Közülük jó páran – az utasok véleménye szerint is – a szakma legjobbjai közé tartoznak Magyarországon.
Idegenvezetőink munkáját a legkorszerűbb rádiós adó-vevő készülékekkel segítjük, ami ugrásszerű minőségi változást jelent az utasok számára. A csoportjaink több mint 60%-át tudjuk ellátni ezekkel a készülékekkel, természetesen azokat, ahol az utazás jellege miatt erre nagyobb szükség van. A többi csoport esetében beszédkihangosító készülékeket tudunk biztosítani idegenvezetőinknek.
Az adó-vevő ké­szü­lé­kek részletesebb bemutatását itt olvashatják.

GARANTÁLT FAKULTATÍV PROGRAMOK
Ahogy a programoldalakról egyértelműen kiderül, a részvételi díjak a programok túlnyomó részét tartalmazzák. Egyes utazásainknál azonban fakultatív programokat is szervezünk abból a meg­fon­to­lás­ból, hogy biztosítsuk a választás lehetőségét: pihenés vagy újabb látnivalók megtekintése. A legtöbb fakultatív programnál garantáljuk azok indulását. Ezek akár 1 fő jelentkezése esetén is indulnak, így utasaink már a jelentkezésnél biztosak lehetnek abban, hogy nem mulasztják el a választott programot.
A repülős utazások jó részénél a fa­kul­ta­tív programokra minél előbb, legkésőbb indulás előtt másfél hónappal célszerű jelentkezni. Késői jelentkezés esetén elő­for­dul­hat, hogy a helyi szolgáltató nem tud már több helyet vissza­iga­zol­ni.

KEDVEZMÉNYEK

TÖRZSUTAS-KEDVEZMÉNY
Mindazon utasainknak, akik 2018. január 1. után utaztak már a Fehérvár Travellel, és bármely utazásunkra legalább 3 hónappal indulás előtt jelentkeznek és befizetik az előleget, 5% kedvezményt biztosítunk a reptéri illeték nélküli részvételi díjból, a félpanziós felárból és az esetleges egyágyas felárból. Teljes összeg – minimum 3 hónappal indulás előtti, egyösszegű – fizetése esetén a törzsutas-kedvezmény 6%. A törzsutassal együtt utazóknak ugyanez a kedvezmény jár (maximum 3 főnek). A törzsutas-kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy az utas jelentkezéskor megadja, mikor és melyik utazásunkon vett részt utoljára.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az előfoglalási és a törzsutas-kedvezmény nem vonható össze.

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY
Mindazon utasainknak, akik valamelyik ezen (2020-as Kulturális Körutazások) programfüzetben található újonnan meghirdetett utazásra 2020. március 16-ig jelentkeznek és befizetik az előleget, 5% kedvezményt biztosítunk a reptéri illeték nélküli részvételi díjból, a félpanziós felárból és az esetleges egyágyas felárból. Teljes összeg – egyösszegű – fizetése esetén az előfoglalási kedvezmény 6%.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az előfoglalási és a törzsutas-kedvezmény nem vonható össze.

SZÉKESFEHÉRVÁRI ÉS BUDAPESTI INDULÁS
Valamennyi buszos utunk esetében az autóbusz Székesfehérvárról a Piac térről, az autóbusz-pályaudvar melletti parkolóból indul (a Piac tér Vörösmarty tér felőli részéről), Budapestről pedig a Déli pályaudvar PRÍMA (CBA) – Déli Áruház felőli parkolójából, a Hotel Mercure Buda mögül (Kosciuszkó Tádé utca).
A visszaérkezés helye Budapesten a Kosztolányi tér közelében lévő Flamenco Hotel (1113 Budapest, Tas vezér u. 3-7. – a Feneketlen-tó mellett), mivel az esti órákban a buszoknak tilos behajtani a Déli pályaudvarhoz.
A programoknál jeleztük, hogy az autóbusz várhatóan mikor érkezik Budapestre. Ez azonban változhat, ha az autóbusz forgalmi dugóba kerül, ha az útviszonyok lassabb haladást tesznek lehetővé, vagy ha egy határátkelés az átlagosnál jóval több időt vesz igénybe.

MEGBÍZHATÓ, KÉNYELMES LUXUSAUTÓBUSZOK, RUTINOS SOFŐRÖK
Az autóbuszos utazásokat korszerű, biztonságos, melegital-automatával és italhűtő-szekrénnyel felszerelt, légkondicionált buszokkal bonyolítjuk le. Az autóbuszokban CD- és DVD-lejátszó, valamint WC is található. A magyar utazási irodák által használt autóbuszok átlagéletkorához képest a Fehérvár Travel buszainak döntő többsége jóval fiatalabb.
Emeletes és extra hosszú (14-15 méteres) buszokat nem alkalmazunk. Igaz, úgy kisebb lenne az egy főre jutó buszköltség, de a nagy létszám miatt a körutazások lebonyolítása sokkal nehézkesebb lenne.
A Fehérvár Travel által szervezett utazásokon nincs éjszakai buszozás.
Az autóbuszok vezetői valamennyien sokéves gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők, akik a célterületeken szinte mindig kiváló helyismerettel rendelkeznek.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a csomagtérben utasonként egy maximum 20 kg-os bőrönd, az utastérben pedig maximum 5 kg súlyú kézipoggyász szállítását tudjuk garantálni a nemzetközi gyakorlatban egyre többször előforduló súlyellenőrzések miatt.
Bővebb információ és képgaléria autóbuszainkról »

ÜLŐHELYFOGLALÁS JELENTKEZÉSI SORRENDBEN
A programfüzetben szereplő valamennyi autóbuszos utazásunknál biztosítjuk az ülőhelyfoglalás lehetőségét a jelentkezés (előlegfizetés) sorrendjében. Ez az ülőhelykiosztás az egész utazás során érvényben marad. Kivételes esetben (pl. busztípus módosítás esetén, a hozzátartozók egymás mellé ültetése érdekében stb.) ez a kiosztás változhat. Felhívjuk a figyelmet, hogy az autóbuszok utolsó sorában az ülőhelyek általában csak kissé dönthetőek. Ugyanakkor az utolsó sor ülőhelyei több busz esetében emelt szintűek, ilyenkor onnan jobb a kilátás.
A repülőgépes utazásoknál a külföldi partner adja az autóbuszt. A busztípus függ a csoport létszámától is, amely előre nem ismert. Ezeknél az utaknál így előzetes helyfoglalást nem tudunk biztosítani, de a helyszínre megérkezve az utasok a jelentkezés (előlegfizetés) sorrendjében választhatnak ülőhelyet. Ezen a Fehérvár Travel idegenvezetője kismértékben módosíthat annak érdekében, hogy a hozzátartozók egymás mellett ülhessenek.

REPÜLŐGÉPES UTAZÁSOK
Menetrend szerinti repülőjáratokkal utazunk. Ezeknél az utazásoknál a találkozóhely a Fehérvár Travel idegenvezetőjével általában a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. Tőle kapják meg a repülőjegyeket vagy az azt helyettesítő foglalási kódszámokat. A repülőjegy foglalások természetesen mindig tartalmazzák a hazautazást is.
Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a repülős utazásoknál kénytelenek vagyunk igazodni a menetrendhez, ami nem feltétlenül ideális az utazás egésze szempontjából. A légitársaságok a menetrend változtatásának jogát is fenntartják. A repülős utazásoknál az első napon az indulási időpont és az utolsó napon az érkezési időpont a légitársaság menetrendjétől függ, tehát ezek a napok nem feltétlenül teljes napok.

REPTÉRI ILLETÉK
A repülős utazásainknál mindenhol megadjuk a reptéri illeték összegét. Ezt az összeget a katalógus zárása előtt (illetve az adott program meghirdetése előtt) kérjük le a légitársaságtól. Az utóbbi évek tapasztalatai szerint ez az összeg jegykiállításig változhat, de csak kismértékben.
A Fehérvár Travel a katalógusban (és a honlapon) megadott reptéri illeték összegeket nem fogja megváltoztatni, csak abban a rendkívüli esetben, ha az illeték változásának mértéke meghaladja a 10%-ot (akár pozitív, akár negatív irányban). Erre azonban nagyon kicsi az esély, hiszen az elmúlt években 10%-nál nagyobb változás mindössze a csoportok 1-2%-ánál fordult elő.
Ily módon a reptéri illeték már a jelentkezéskor rákerül az utazási szerződésre, egyszerűsödik az adminisztráció, nem kell a szerződést módosítani az utazás előtti hetekben.

ÚTLEVÉL, VÍZUM
Kérjük, hogy útlevelük érvényességi határidejét már a jelentkezéskor ellenőrizzék, mert egyes országok esetében a beutazás csak akkor engedélyezett, ha az útlevél a beutazástól számítva még legalább 7 hónapig érvényes.
Néhány távolabbi célpont esetében a beutazáshoz vízum szükséges (pl. Ausztrália, Egyiptom, Arab Emírségek, Jordánia, India, Vietnám, Laosz, Kambodzsa, Oroszország stb.). Ezek beszerzéséhez a Fehérvár Travel vállalja az ügyintézést, ha az ahhoz szükséges okmányok, fényképek a Fehérvár Travel által megadott határidőig megérkeznek irodánkba. Természetesen azért nem tudunk felelősséget vállalni, hogy a vízumot kiadják-e a hatóságok.
Bővebb információkat az egyes országok útlevél- és vízumszabályairól az adott program oldalán a „Hasznos tudnivalók” menüpont alatt találnak.
Felhívjuk a nem magyar állampolgárságú utasaink figyelmét, hogy ellenőrizzék le maguknak a beutazási feltételeket.

KÜLFÖLDI SZÁLLODÁK
A társasutazásaink során használt szálláshelyek kiválasztásánál igyekszünk maximális gondossággal eljárni. Természetesen itt nagyon sok szempontot kell figyelembe venni.
Nyilvánvaló például, hogy egy külvárosi vagy város környéki szálloda kevésbé alkalmas esti sétákra, mint egy belvárosi. Ugyanakkor a belvárosi szállodákban általában kisebbek a szobák, gyakran zárt udvarra néznek, a belvárosi szállodák általában drágábbak és sokszor zajosabbak is, mint a külvárosiak.
Az árnak fontos szerepe van a szállodák kiválasztásánál, de azért azt mindig próbáljuk elkerülni, hogy ez a minőség rovására menjen. Gyakran azért tudunk jó árat elérni, mert már évek óta nagyszámú csoportot küldünk az adott szálláshelyre.
Körutazások esetében, amikor egy szállodában csak egy-két éjszakát tölt a csoport, különösen nehéz a szállodaválasztás, hiszen a legtöbb szállodatulajdonos arra törekszik, hogy hosszabb időre adja ki a szobáit.
A szállodákban a hűtőszekrény nem feltétlenül alapfelszerelés. Amennyiben megtalálható a szobában, általában minibárként funkcionál, azaz legtöbbször nem a szállodavendégek ételeinek tárolására van kialakítva.
Szeretnénk felhívni kedves utasaink figyelmét, hogy sok szállodában az egyágyas és a háromágyas elhelyezés nem feltétlenül egyenértékű a kétágyas elhelyezéssel. Néha még akkor sem, ha magas az egyágyas szoba felára, vagy ha a harmadik ágyra semmilyen kedvezményt nem adnak.
Az ellátással kapcsolatos esetleges egyéni, speciális kívánságokat (amennyiben azt jelentkezéskor jelzik nekünk) továbbítjuk a szolgáltatókhoz, de ezek elbírálása kizárólag a szolgáltatók hatáskörébe tartozik, a Fehérvár Travel ezek teljesítésére nem tud garanciát vállalni.

NÉHÁNY SZÓT A LÉPÉSSZÁMLÁLÓKRÓL
Napjainkban a legtöbb okostelefon és a különböző egyéb okos-eszközök (pl. órák) rendelkeznek úgy nevezett lépésszámlálóval. Az ilyen készülékekbe épített mozgásszenzorok egy nadrágzsebben tartott telefon esetében a megtett lépések számát néhány százalékos hibahatáron belül pontosan képesek rögzíteni. A legtöbb ilyen alkalmazás a lépések számán kívül a megtett távolságot is feltünteti, de nagyon fontos, hogy mindezt a lépések alapján próbálja kiszámolni. Tehát nem az eszközbe épített GPS méri a távolságot, a program számol egy hozzávetőleges értéket, átlagos, kb. 60-70 cm-es lépésekkel kalkulálva. Ez egyben azt jelenti, hogy lassú haladás, sok kis lépés esetén, amelyek például sorban állás, nagy tömegben való haladás vagy egy múzeumlátogatás során jellemzőek, a számolt érték olykor kétszer-háromszor akkora, mint a tényleges út.
Szeretnénk megnyugtatni utasainkat: a Fehérvár Travel által szervezett városlátogatások esetében ténylegesen soha nem kell extrém magas, 6-7 km-nél több napi sétára számítani.
(5 km-nél több napi séta is csupán néhány nagyobb turistaváros – például Prága, Róma és Firenze – esetében fordulhat elő, amit természetesen több hosszabb vagy rövidebb szünet, pihenési lehetőség is megszakít, tehát soha nem egyhuzamban kell ennyit sétálni.)

EXTRA KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK BUDAPESTEN ÉS SZÉKESFEHÉRVÁRON

KEDVEZMÉNYES SZÁLLÁSOK – MÉG KEDVEZŐBBEN
Tudjuk, hogy vidéken élő utasainknak sok esetben egy utazás (a program árához képest) többletkiadást jelent, hiszen az indulás előtti vagy a hazaérkezés utáni éjszakát esetlegesen szállodában kell tölteniük.
Ezért 2017-ben a következő újítást vezettük be annak érdekében, hogy nekik se kerüljön sokkal többe egy Fehérvár Travel-es utazás:

Minden utasunk, aki igénybe veszi az alábbi kedvezményes szállodák valamelyikét az elutazás előtti napon vagy a hazaérkezés napján, jogosult lesz a szállás reggelis árának 75%-ával egyenértékű extra kedvezményre egy következő utazásakor.
Ez a kedvezmény bármilyen más kedvezménnyel együtt igénybevehető.
Tehát törzsutasaink számára ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a szállodák ára negyedannyi, mint amit alább feltüntettünk.
A szállás igénybevételének előnye az is, hogy a távolabbról érkező utasainknak sem kell lényegesen korábban kelniük az indulás reggelén, így sokkal kényelmesebb az utazás első napja.

Megjegyzések:
– A gyakorlatban ez úgy működik, hogy az utazás után Önök e-mailben (vagy faxon vagy postán vagy személyesen) eljuttatják hozzánk a szálloda számláját (vagy másolatát), feltüntetve rajta az összes igénybevevő nevét, és hogy melyik utazáson vettek részt. Ez alapján mi személyenként kiállítunk és elküldünk egy igazolást a kedvezmény igénybevételéhez.
– Ezt a kedvezményt az utazás hazaérkezésének napjához képest 2 évig lehet majd igénybe venni a Fehérvár Travel saját szervezésű útjaira.
– Amennyiben az alábbiakban ajánlott szállodák nem tudnak szabad szobát biztosítani, és ezt írásban is megerősítik, akkor elfogadunk egyéb budapesti vagy székesfehérvári szálloda számlát is, de a kedvezmény maximális mértéke megegyezik az adott városban általunk ajánlott drágábbik szálloda reggelis árának 75%-ával.
– Ezt a kedvezményt jelentkezéskor, vagy a hátralék befizetéséig tudjuk jóváírni.

A FERIHEGYI REPÜLŐTÉR KÖZELÉBEN – HOTEL FERIHEGY
A ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található ez a 3*-os szálloda (5 perc autóval). A szobákban található: telefon, tévé, minibár, szabályozható klíma, ingyenes WIFI, zuhanykabinos vagy fürdőkádas fürdőszoba.
Bővebb információ: www.hotelferihegy.hu

A Fehérvár Travel utasai a részvételi jegyük felmutatásával az indulás előtti napon és a hazaérkezés napján kedvezményesen szállhatnak meg a szállodában. A szobát az itt megadott telefonszámok egyikén célszerű előre lefoglalni.

A szálloda szobaárai a Fehérvár Travel utasai számára:
  Egyágyas szoba reggelivel:             8.000 Ft / éj
  Kétágyas szoba reggelivel:            10.800 Ft (2 főre) / éj
Svédasztalos reggeli a szállodában 4 és 10 óra között.

Reptéri transzfer:
1. Ha az utas nem parkol a szállodában, csak megszáll, akkor számára a szálloda kedvezményes reptéri transzferének ára: 1.000 Ft / szoba. Ez a transzferszolgáltatás kizárólag reggel 4 óra és este 10 óra között vehető igénybe. (Este 10 és reggel 4 óra között a reptéri transzfert az utasoknak egyénileg, taxival kell megoldaniuk; a szálloda a taxirendelésben tud segítséget nyújtani.) *
2. Ha az utas a szálloda parkolójában parkol az utazás időtartamára, akkor a parkolás díja a reptéri transzfer árát is tartalmazza. Ez a transzferszolgáltatás kizárólag reggel 4 óra és este 10 óra között vehető igénybe. (Este 10 és reggel 4 óra között a reptér taxival érhető el; amennyiben az utas a szálloda nevére szóló számlát kér a taxitársaságtól, az összeget a szálloda utólag megtéríti.)

* Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben utazásukhoz a reptéri találkozó időpontja reggel 4 órakor van, a szálloda saját (4 órakor induló) transzfere nem megfelelő, az idegenvezető ugyanis az esetlegesen késő utasokra nem tud várni. Ilyen esetben taxival kell megoldaniuk a közlekedést. Köszönjük megértésüket!

Parkolás: A szálloda udvarán, a kamerával megfigyelt parkolóban a Fehérvár Travel utasainak lehetőségük van parkolásra rendkívül kedvező áron: 500 Ft/nap (ha az utazás hosszabb, mint 12 nap), és 600 Ft/nap (ha az utazás legalább 6 napos).

Hotel Ferihegy
1185 Budapest, Üllői út 809/B.
Tel.: 06 1 765 4004, 06 30 229 1979, 06 70 618 2383
E-mail: sales@hotelferihegy.hu

BUDAPEST – HOTEL GLORIA
A 3*-os szálloda Budapest VIII. kerületében található, egy csendes mellékutcában, 800 méterre a Népliget metrómegállótól és autóbusz pályaudvartól.
Bővebb információ: www.hotelgloria.com

A Fehérvár Travel utasai a részvételi jegyük felmutatásával az indulás előtti napon és a hazaérkezés napján rendkívül kedvezményesen szállhatnak meg a szállodában. A szobát az alább megadott e-mail címen célszerű az induláshoz képest minél hamarabb előre lefoglalni.

A szálloda árai a Fehérvár Travel utasai számára:
  Egyágyas szoba reggeli nélkül:     9.000 Ft / éj
  Kétágyas szoba reggeli nélkül:     10.000 Ft (2 főre) / éj
  Egyágyas szoba reggelivel:           10.500 Ft / éj
  Kétágyas szoba reggelivel:            12.500 Ft (2 főre) / éj
Korai indulás esetén a reggelit hidegcsomagként kérhetik utasaink.

A Fehérvár Travel autóbuszainak indulási helye, a Déli pályaudvar metróval 25-30 perc alatt elérhető. Taxiköltség a Déli pályaudvarhoz: kb. 3.000 Ft / taxi, Ferihegyre: kb. 6.000 Ft / taxi.
Parkolás: A szálloda kertjében a parkolás ingyenes az utazás időtartamára (1 autó / szoba).

Hotel Gloria Budapest City Center
1089 Budapest, Bláthy Ottó u. 22.
Tel.: 06 1 210 4120
E-mail: gloria@hotelgloria.com

A foglalás kizárólag e-mailben történhet a fenti e-mail címen.

Megjegyzés: Sajnos az utóbbi időszakban Budapest belvárosában nagyon megemelkedtek a szállodaárak. Az a budapesti szálloda, melyet a 2018-as év elejéig ajánlottunk utasainknak, több mint 40%-kal megemelte árait. Ezért is kerestünk Budapesten egy olyan 3 csillagos szállodát, amelyik talán egy kicsit egyszerűbb, ugyanakkor jó fekvésű, tiszta, és korrekt szolgáltatásokat nyújt. Ár-érték arányban véleményünk szerint kiváló.

SZÉKESFEHÉRVÁR BELVÁROSÁBAN – HOTEL SZENT GELLÉRT
A Szent Gellért Hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban, csendes környezetben helyezkedik el. A nemrég teljes felújításon átesett 3*-os légkondicionált szálloda gyönyörűen felújított szobái zuhanyzós fürdőszobával, LCD televízióval és széffel rendelkeznek. A város kulturális szövetébe szervesen illeszkedő szálloda kuriózumai a körpanorámás wellness tetőterasz és a kézműves söröző, de családbarát szolgáltatásai és konferencia részlege egyaránt sok vendéget vonzanak.
A szálloda rendkívüli előnye, hogy központi elhelyezkedése révén a Piac téri parkoló (a Fehérvár Travel autóbuszainak indulási helye) a hoteltől mindössze 200 méterre helyezkedik el.
Bővebb információ: www.szentgellerthotel.hu

A Fehérvár Travel utasai a részvételi jegyük felmutatásával az indulás előtti napon és a hazaérkezés napján a szálloda szobáiban rendkívül kedvezményes áron szállhatnak meg. A szobák telefonon és e-mailben egyaránt lefoglalhatók.

A szálloda szobaárai a Fehérvár Travel utasai számára:
  Standard egyágyas szoba reggelivel:      11.800 Ft / éj
  Standard kétágyas szoba reggelivel:       14.300 Ft (2 főre) / éj
Korai indulás esetén a reggelit hidegcsomagként kapják utasaink.
Az ár tartalmazza továbbá a szauna használatát, valamint a WIFI hozzáférést.

Parkolás: A szálloda udvarán található őrzött parkolóban az utasok csak a szállás igénybevételének idejére hagyhatják ott a járműveiket (ingyenesen).
Ingyenes parkolási lehetőség a közelben: a Palotai út mellett, az Alba Plazával átellenben lévő murvás területen, vagy a Fehér Palota üzletház (Media Markt) mellett. Kedvezményes árú (bekamerázott területen lévő) parkolóhely: az Alba Plaza tetőparkolójában – részletek IDE kattintva.

Hotel Szent Gellért
8000 Székesfehérvár, Mátyás király krt. 1.
Tel.: 06 22 510 810; 06 30 308 4970
E-mail: info@szentgellerthotel.hu

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁSI LEHETŐSÉG
SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS A FERIHEGYI REPÜLŐTÉR KÖZELÉBEN
Ahogy láthatják, a kedvezményes szállásokhoz általában kedvezményes parkolási lehetőségek is tartoznak.
Azon utasaink számára, akiknek szállásra nincs szükségünk, csak parkolásra, nekik is tudunk kedvezményes lehetőségeket ajánlani Székesfehérváron és a Ferihegyi repülőtér közelében.

Erről részletes tájékoztatót IDE KATTINTVA olvashatnak.
 
TOVÁBBI SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK SZÉKESFEHÉRVÁRON:

Hotel Magyar Király **** – Székesfehérvár, Fő utca 10. – Tel.: (22) 311-262
Novotel Hotel **** – Székesfehérvár, Ady Endre u. 19-21. – Tel.: (22) 534-300
Best Western Plus Lakeside Hotel **** – Székesfehérvár, Liget sor 50. – Tel.: (22) 799-099
Dominó Panzió – Székesfehérvár, Fiskális u. 111. – Tel.: (22) 305-279
Hotel Vadászkürt ** – Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 1. – Tel.: (22) 507-514
Szárcsa Hotel és Étterem *** – Székesfehérvár, Szárcsa u. 1. – Tel.: (22) 325-700
Renzó Panzió – Székesfehérvár, Krasznai u. 46. – Tel.: (22) 300-624
Kolibri Étterem és Panzió – Székesfehérvár, Nagyszombati u. 66. – Tel.: (22) 506-918

A VÁLTOZTATÁS JOGÁT A FEHÉRVÁR TRAVEL FENNTARTJA!
Válogasson útjaink közt téma szerint!