+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Folyami hajóút - Karácsonyi vásár az...

230325.00 Ft/fő, ...

Hajóutak, Folyami hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás módja: Hajó
Időtartam: 3 éj
Típus: Hajóút
Indulás: 2024-12-07

Leírás:

Fedezze fel az elzászi karácsonyi vásárokat! A régió történelmében mélyen gyökerező karácsonyi hagyományok Elzászban egyedülállóak és különösen elbűvölőek. A helyi karácsonyi vásárok kínálata, a hagyományosan készült forralt bor, a kézműves termékek, a varázslatos fények, mint lenyűgözőek.

Program:

1. nap: STRASBOURGÉrkezés a hajóra 18:00-ig. Elhelyezkedés a kabinokban. Vacsora a hajón és az este további része szabadon rendelkezésre áll.2.nap: AZ ELZÁSZI BORÚT és COLMARFelfedező borút túrára hívjuk Önöket az elzászi borútra és Colmárba! A csodálatos karácsonyi díszbe öltözött festői falvak el fogják varázsolni Önöket. Látogatás egy borospincében, ahol helyi elzászi borokat kóstolnak. Délután, ebédet követően, a colmari karácsonyi vásár felfedezése. Az óváros környékén fantasztikusan feldíszített utcák csábítanak. A nap végén visszatérés Strasbourgba. Éjszaka a hajón.

Az elzászi borút szőlőültetvények között kanyargó 170 kilométeres szakaszán 73 elbűvölő település és azok pincészetei található és látogató. A régió éghajlata ideális az itt termő hét különböző ízű szőlőt termő szőlőtőkefajta számára. Elzász főként fehér borokat termel. A Pinot Noir az egyetlen vörös vagy rozé borfajta ezen a területen. A borút során elbűvölő falvakon haladunk át, melyeket színes favázas házak, kő szökőkutak, macskaköves utcák, antik cégérek és borprések, s az ablakokban pompázó virágok díszítenek. Az úti tervben szerepel Riquewihr, amely Franciaország egyik legszebb faluja; Ribeauvillé, a hegedűsök városa; Kaysersberg, ahol Albert Schweitzer született. Útközben borkóstoló egy helyi borospincében. Ebéd után (a program tartalmazza, kivéve az italokat) utazás Colmárba. Rövid vezetett túra a városka központjában a hajó hostessével, tartalmazva történelmi helyszíneket, mint például az Unterlinden Múzeumot, a ,,Kis Velencét", a Szent Márton templomot, a Pfister-házat és a Ko?fhust. Az et követő szabad időben élvezzék a karácsonyi vásár hangulatát, a bájos városka látnivalóit és szépségét. A kirándulás hossza kb. 9hrs.3.nap:  STRASBOURGSéta Strasbourg régi, óvárosi részében és a karácsonyi vásárban.A délután szabadon rendelkezésre áll a város további részének a felfedezésére. Az egész várost karácsonyi dekoráció díszíti, varázslatos hangulatot teremtve. Éjszaka a hajón fedélzetén.

Egész napos városlátogatás a karácsonyi vásárral.Vezetett gyalogos túra Európa fővárosában a hajó hostessével. A város több különböző negyedében is látogatást tesznek: a német negyed környékén és az európai negyed kornyékén. Strasbourg az Európa Tanács, az Európai Parlament és az Emberi Jogok Európai Bíróságának székhelye. Európa mindhárom politikai intézményének épületei, melyek gyalogosan elérhetők egymástól, a város jelképeivé váltak. Modern építészetükkel kiemelkednek a régi városrész hátteréből.A látogatás a Petite France negyedben folytatódik, amely 1988 óta az UNESCO Világörökség része szép csatornáival, favázas házaival és kis, hangulatos utcáival. A séta a Katedrális téren folytatódik (Notre Dame-katedrális - rózsaszín homokkőből készült gótikus templom), a karácsonyi vásár forgatagában a Place Broglie-n és a katedrális előtt. Az egész várost színpompás füzérek és díszek borítják, különösen az utcákat és az üzleteket. Ízletes ebéd egy helyi étteremben (italok nélkül). A délután rövid szabadidő vásárlásra, nézelődésre, majd a csoportvezetővel tovább sétálva a város fényeiben gyönyörködnek a katedrális közelében, a Place Kléber, a Carré d'Or és a Place Gutenburg közelében. Visszatérés a hajóra.

4.nap:  STRASBOURGReggeli a hajón, majd 09:00-ig a hajó elhagyása.

 

(MNO_PP)

Osztály leírás:

Az 1976-ban alapított Croisi Europe Cruises jelenleg 45 hajóval rendelkezik, ezzel Európa legnagyobb folyami hajótársasága. Felfedezheti velük Európa legszebb, legromantikusabb folyóit, új oldalukról ismerheti meg többek között Olaszország, Franciaország, Portugália, Németország, Belgium, Spanyolország, Ausztria varázslatos folyó menti városait; és a látványon felül élvezheti a helyi ételeket, borokat, történelmet és kultúrát. 

Hajóadatok:

  • Méretek: 110 m hosszú, 10,1 m széles
  • Utasok létszáma: 158 fő
  • Kabinok száma: 79
  • Áram: 220V 
  • Utasfedélzet: 2
  • Épült: 1995-ban, felújítva: 2011-ben
  •  

Szolgáltatások:

  • bár táncparkettel
  • bár, 
  • étterem, 
  • napozóterasz nyugágyakkal,
  • ingyenes Wi-Fi

Szobatípusok:

Az Croisi Europe Cruises hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, széf, légkondicionálás, Wi-Fi, telefon (belső használatra).

  • Kétágyas ablakos kabin (fő (első) fedélzet/ A, B és C kat.)
  • Kétágyas ablakos kabin (felső fedélzet/ A, B és C kat.)

Szállás leírás:

Az MS La Boheme a Rajnán és Dunán szállítja utasait.  A 158 vendéget fogadni képes hajó személyzete kedves és segítőkész, így gondtalanul lehet gyönyörködni a két folyó vidékének látványában. A hajó fő és felső fedélzetén található kabinok panorámás kilátást nyújtanak, napozóterasz, reggeli fitnesz órák és társalgó is a vendégek rendelkezésére áll.

Útvonal: Strasbourg | Elzászi borút & Colmar | Strasbourg

Indulási kikötő: Strasbourg

Érkezési kikötő: Strasbourg

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-12-07 3 éj

230325.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-07 3 éj

238625.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-13 3 éj

230325.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-13 3 éj

230325.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-19 3 éj

230325.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-19 3 éj

230325.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-11-29 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-11-29 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-05 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-05 3 éj

242775.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-11 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-11 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-17 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-12-17 3 éj

236135.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Az ár tartalmazza:

  • a szállást 2 ágyas fürdőszobás kabinokban,
  • a teljes ellátást (az első nap vacsorától az utolsó nap reggeliig)
  • az egész napos kirándulást az elzászi borútra és Colmárba ebéddel (italok nélkül),
  • az egész napos városlátogatás Strasbourgban a karácsonyi vásárral és ebéddel (italok nélkül),
  • a Wi-Fi internetet a bárban és a társalgóban,
  • a kikötői illetéket,

Az ár nem tartalmazza:

  • az utazást az a transzfereket a kikötőbe és kikötőből,
  • az italfogyasztást,
  • az egyágyas kabin felárat,
  • a kirándulások vagy transzferek során fogyasztott italokat,
  • a személyes költségeket,
  • a javasolt borravalót (kb. 7 EUR/fő/nap),
  • a fakultatív parti kirándulásokat (melyek előre megrendelhetők a Vistánál, vagy a fedélzeten),
  • az utas biztosítást,
  • az útlemondási (sztornó) biztosítást

 

- A megadott árak az adott kabin típushoz tartozó legalacsonyabb kategória árai, az elérhető legkedvezőbb ajánlattal kapcsolatban érdeklődjön irodáinkban!- A kikötőkbe való érkezési idő és a kirándulások sorrendje változhat.- A kikötések száma korlátozott, így előfordulhat, hogy egy kikötési pontonon több hajó is állomásozik egymás mellett, és emiatt megeshet, hogy a kabinjuk a ,,szomszéd" hajóra fog nézni. Ilyen esetekben ki- és beszállás esetén a hajón/hajókon kell keresztül menniük.- A fakultatív programok ára helyszíni megrendelés esetén magasabb. A fakultatív programok egy részére a helyszínen nem lehet jelentkezni!- A hajótársaság által bevezetett speciális Covid-19 biztonsági protokollról és utazási feltételekről kérjük, érdeklődjön irodánkban.- A részvételi díjak esetenként változhatnak, a hajó foglaltsága vagy egyéb akciók illetőleg a hajótársaság módosításai szerint. Az aktuálisan érvényes részvételi díj miatt, kérjük, forduljanak Kollégáinkhoz. Ajánlatunkat a hajótársaság foglalási rendszere alapján készítjük el.

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Folyami hajóutak


Város: Folyami hajóutak

Nílus vagy Amszterdamot körülvevő számtalan csatornák egyike, teljesen mindegy merre található, a lényeg, hogy hajózható folyó legyen. Egy kis dunai hajózás?...
Válogasson útjaink közt téma szerint!