+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hotel Lima Marbella **** - green fee

Spanyolország, Costa del Sol

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Sportos kirándulások, Üdülés - nyaralás
Indulás:

Marbella egyik legrégebbi szállodája, teljes felújítást követően, újra várja, immár magyarországi vendégeit is.

Csomag tartalma:

  • 7 éjszaka kétágyas standard szobában reggelivel
  • 5 green fee a Los Naranjos Golf, Aloha Golf, Rio Real, Santa Clara Golf és Marbella Golf & CC pályákon
  • Golf és repülőtéri transzferek

 

 

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Árak:

2022.09.16. - 10.15. - 1.260 €/fő 
2022.10.16. - 2023.03.31. - 1.150 €/fő
2023.04.01. - 07.14./2023.09.16. - 10.15. - 1.290 €/fő
 

Félpanzió felára 25 €/fő/éj (1 itallal)

Érintett desztinációk:

Spanyolország

Látnivalók :

Az emberek nagy része, ha életében először jár Spanyolországban, Barcelonát mindenképpen felkeresi. A város annyi látnivalót tartogat, hogy több hetes itt tartózkodás is kevés ahhoz, hogy mindent megnézzünk. Semmiképpen ne hagyjuk ki a Picasso Múzeumot, Gaudi fantáziaországát, a Parc Güellt, a gótikus székesegyházat, a piacokat és az FC Barcelona Stadionját.

Toledo Spanyolország leggyönyörűbb városa, a Tajo folyó feletti sziklán fekszik. Csodás galériák, templomok és kastélyok várják a látogatókat. Legjelentősebb épülete az Alcázar és a székesegyház, melynek ablakait El Greco, Goya és Velázquez festette.

Granada építészetében a muzulmán uralomból származó emlékek a meghatározók. Leghíresebb az Alhambra, amely egyszerűen lélegzetelállító, leírni lehetetlen. Az Alcazaba az Alhambra erődítménye, tornyaiból csodálatos kilátás nyílik a városra. A Generalife a szultánok nyári palotája volt, kertje meseszép. A városban még érdemes megnézni a Régészeti Múzeumot, az arab fürdőket, és a cigányok barlangját, a Sacromontét.

A Baleár szigetek 4 szigetből áll: Mallorca, Menorca, Ibiza és Formentera. A szigetcsoport gyönyörű tengerpartjairól és őrült bulijairól híres.

Mallorca

Mallorca, a Spanyolországhoz tartozó Baleár-sziget csoport legnagyobb tagja, melyet méltán neveznek a "Földközi-tenger gyöngyszemének". A sziget területe 3640 km2, ennek egyharmada természetvédelmi terület. Lakossága nagyobbrészt a Palma de Mallorcán él, mely a sziget dél-nyugati oldalán egy öbölben fekszik. A sziget csodálatos természeti szépségeivel, buja zöld növényzetével és kristálytiszta kék tengervizével, homokos partjaival igazi nyaraló paradicsom, ahol egyformán érvényesül a lükteto spanyol temperamentum és a szigetekre jellemzo nyugodtság. Lassan mélyülo tengerpartja, homokos strandjai miatt kiválóan alkalmas kisgyermekes családok nyaralására.

Costa Brava
Costa Brava és Costa de Maresme a francia határtól Barcelonáig terjedo partszakasz, mely méltán mondható Európa egyik legkedveltebb, legjobb infrastruktúrával rendelkezo üdülohelyének. A part menti vasúttal könnyen eljuthatunk Barcelonába, ahol további élményekben lehet részünk.

Térség: Costa del Sol

A temperamentum, a flamenco és az örök napfény számtalan turistát vonz Andalúziába, Spanyolország déli részére. Ennek a gyönyörű vidéknek igen sok arca van: vad hegyvidékek, jellegzetes andalúz, fehér falvak és szép partszakaszok. Ezt az intenzív fények és a híres életöröm teszik teljessé. Élvezze Ön is Andalúzia napfényes tengerpartjának elragadó báját, a magával ragadó mór építészet remekeit, a hangulatos olívaligeteket és a nagy legelőket, ahol a híres fekete bikák legelnek.

Város: Marbella


Válogasson útjaink közt téma szerint!