+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Egri Termál- és Strandfürdő Török fürdővel

12990.00 Ft/fő

Magyarország, Észak-Magyarország

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Busszal
Időtartam: 1 nap
Típus: 1 napos utak, Városlátogatás
Indulás:

Időpont: 2024. május 1.

Utazás: autóbusszal

Találkozás: 8.15 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett) 

Indulás: 8.30 órakor

Program:

Indulás Budapestről fél 9-kor. A mai napot a fürdőzés élményeinek szenteljük. Természetesen, aki szeretné, töltheti az egész napot a város felfedezésével is. Az egri termálfürdő, Magyarország egyik legszebb, legismertebb fürdőhelye. Az 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma! A fedett-nyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. (kiegészítő jegy 3.000,- Ft)

A Török Fürdő Eger különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő. Az egri Török Fürdőt Arnaut pasa emeltette, a gyönyörű, arany kupolás fürdőben a hithű mohamedánok tisztálkodhattak és társaloghattak. Ez a csodás fürdő – többszöri felújítást követően – még mindig áll és hat medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit. Visszaindulás 18 órakor, érkezés Budapestre 20-21 óra körül.

Belépők: Felnőtt belépő 3.800,- Ft/fő,

Gyermek (4 éves kor felett), diák (23 éves korig), nyugdíjas belépő   3.100,- Ft/fő,

Török fürdő + 3.000,- Ft/fő (az árak tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

 

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-05-01 1 nap

12990.00 Ft/fő

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Részvételi díj: 19.990,- Ft/fő
 Akciós ár: 12.990,- Ft/fő


Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő


 Program változtatás jogát fenntartjuk!

Érintett desztinációk:

Magyarország


Térség: Észak-Magyarország

Észak-Magyarország változatos természeti és táji értékei, nemzeti parkjai, termálvizei, kulturális és népművészeti hagyományai, híres borai, a magyar építészet jelentős értékei - köztük a Világörökség részévé nyilvánított Hollókő, a bolygónkon egyedülálló!

A 25 km hosszúságú Baradla-Domica barlangrendszer és Tokaj történelmi borvidék varázsolják vonzóbbá az itt tartózkodást.

Az aktív pihenésre vágyók a hegyekben túrázhatnak, lovagolhatnak, vadászhatnak, sípályákon síelhetnek, vagy éppen tavakban, folyókban kihasználhatják a vízi sport lehetőségeit.

A több száz éves fürdőkultúrával rendelkező régió több helyen is gyógyító és frissítő hatásokban gazdag gyógyfürdőiben várja az idelátogatókat.

Tájjellegű ételek megkóstolása mellett a borvidékekben különösen gazdag régió színes palettát kínál. Magyarország legismertebb kistájegysége Tokaj-Hegyalja szőlő- és borkultúrájáról vált világhírűvé. 2002 nyarán az Unesco Kultúrtáj kategóriában a Világörökség részévé nyilvánították. A magyarok Himnuszában (és már Anonymus által is) megénekelt tájon érlelődik "a királyok bora, a borok királya" (vinum regum, rex vinorum). Ne sajnálják az időt a pincék mélyén tölteni és a világ legkiválóbb borait kóstolgatni.

E vidék a bölcsője a magyar reformációnak, a protestáns iskolakultúrának, a magyar nyelvű irodalomnak. Hamisítatlan vidéki hangulat, tiszta folyók, nyíltszívű vendéglátó emberek! Higgyék el, ha elfogadják vendégcsalogatónkat, csodálatos élményben lehet részük, hiszen Észak-Magyarországon ...minden lépes új élmény!

Város: Eger


Válogasson útjaink közt téma szerint!