+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Görög május, csoportos hajóút magyar...

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: busz+hajó
Időtartam:
Típus: Hajóút
Indulás:

Görög május, csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel
75 EUR/fő előfoglalási kedvezménnyel 2021.02.13-ig

Időpont: 2021. május 15 - 22. 8 nap/7 éj
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
Hajó: MSC Orchestra
Idegenvezetés:  magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám:  20 fő

Útvonal:

Velence, Olaszország            -  17:00
Bari, Olaszország           13:30  19:30
Tengeren                             -  -
Szantorini, Görögország  07:00  19:00
Chania, Görögország      07:00  17:00
Korfu, Görögország        12:00  19:00
Dubrovnik, Horvátország 07:00  13:30
Velence, Olaszország      08:30  -

Milyen lesz az út?
Bő egy hét barangolás a Földközi-tengeren, friss tengeri levegő, szikrázó napsütés és a legszebb mediterrán - mi más kell még egy tökéletes nyaraláshoz? Az olasz partoktól Görögországig, majd Horvátország érintésével vissza Velencébe: minden országban a legérdekesebb kikötőkben kötnek ki, és a legszebb tájakat érintve a legismertebb, legjobb látványosságokat fedezhetik fel.

Megjegyzés: a kikötőkben elérhető, fakultatív programok, kirándulások jelenleg egyeztetés alatt vannak. A programleírásban most egy általános bemutatót talál a városokról. (A hajó utasai természetesen nem csak a fakultatív programokon vehetnek részt, de önállóan is bebarangolhatják a kikötővárosokat, ám ebben az esetben pontosan kell visszaérni a hajóinduláshoz!)

Milyen utazóknak ajánljuk?
Ezen az utazáson mindenki jól fogja érezni magát, aki szereti a napsütést és a tengerparti panorámát. Bátran ajánljuk minden korosztály számára: családdal utazók számára épp úgy tökéletes, mint azoknak, akik egy romantikus hetet töltenének el a Földközi-tengeren...

Mire számíthat a hajón?
Az MSC Orchestra minden részletét úgy hangolták, hogy Ön tökéletes élményben részesüljön. A tágas terek, az elegáns belső és a hihetetlenül változatos szórakozási lehetőségek egy lélegzetelállító kalandra hívják a Musica-osztályú, teljesen megújult MSC Orchestra fedélzetén.

Program:

1. nap - Irány Velence!
A csoport a hajnali órákban indul Budapestről Velence felé - a délutáni órákra már a kikötőbe kanyarodik be a busz. A check-int követően a választott kabinok elfoglalása következik, majd indulhat a nagy kaland! Kezdje meg a csodálatos MSC Orchestra végtelen programkínálatának felfedezését, miközben a hajó felhúzza a vasmacskát és útnak indul az olasz csizma déli partjai felé...

2. nap - Bari, Olaszország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Az olasz csizma déli részén fekvő Bari fantasztikus mediterrán tájakat és az olasz vendégszeretet színe-javát kínálja az ide látogatóknak. Nápoly után a második legnépesebb város a déli régióban, ahol a történelmi hagyományok és a modern város kavalkádja egyedülálló módon ötvöződik egymással... A városban barangolva számtalan érdekes galériára, múzeumra bukkanhat, de az itt tanuló, népes diákseregnek (is) köszönhetően a szórakozási lehetőségekből sincs hiány. Az UNESCO Világörökség részét képző barlangok igazi természeti csodát jelentenek. Ha pedig a tenger közelségére vágyna, akkor nagy, minden kényelemmel ellátott tengerparti strand várja a napozás és fürdőzés szerelmeseit.

3. nap - Tengeri nap
A görög szigetvilágig hosszú út áll az MSC Orchestra előtt - amíg a hajó gőzerővel dolgozik, Önt háborítatlan kikapcsolódás és szórakozás várja a tengerjáró fedélzetén. Akár az egész napot egy napozóágyban töltheti a felső szinten, ahol medencéket és napozóteraszokat talál. A testmozgás szerelmesei a legváltozatosabb sportolási lehetőségek közül válogathatnak a sportközpontban: edzőterem, 5 medence - és a futópálya, ahol zavartalanul élvezheti a könnyed tengeri szellőt futás közben. Ha megéhezett, a hajó konyháiban kimeríthetetlen ízözön várja az éhes-szomjas utazókat. A Shanghai kínai étteremben autentikus tím szam specialitásokkal várják, a Four Seasons pedig igazi olasz ízeket kínál, a La Piazzetta étlapján szereplő pizzák pedig a legjobb nápolyi konyhában készültekkel is felveszik a versenyt. Ha pedig feljönnek a csillagok a tenger fölé, a hajó is teljesen új életre kel. A tenger hullámainak lágy morajlása mellett az utasokat várja a szerencse a Palm Beach Casinoban, vagy feledhetetlen show műsort nézhet a Covent Kerti Színházban. A hajón egyetlen percet is lehetetlenség unatkozni!

4. nap - Santorini, Görögország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Sokak szerint a legszebb görög sziget, a csodálatos Santorini valóban egyedülálló természeti adottságokkal rendelkezik. A mesés sziklaszirtek, a különleges, vöröses színben pompázó strand és a fehérre meszelt házikók színes kavalkádját a káprázatosan kék Égei-tenger teszi teljessé. A félhold alakú sziget mai alakját és vonalait vulkáni működés formálta, ennek egyik kézzel fogható bizonyítéka a megannyi forró vizű forrás, és a vulkáni talajon termesztett szőlő, melyből egyedülálló ízvilágú borok készülnek. Fedezze fel ezt a csodálatos szigetet!

5. Nap - Chania, Kréta, Görögország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Kréta második legnagyobb városa ezernyi csodával, ókori emlékekkel és feledhetetlen természeti környezettel várja az utazókat. Szálljon partra és fedezze fel az óváros labirintusszerű útjait vagy a 14. században épült, velencei kikötő környékét. A környék már a mínoszi királyságok idejében is gazdag városoknak adott otthont, Kydonia nevét Homérosz Odüsszeiája is megörökítette... Az évezredek során a környező országok és birodalmak szinte mindegyike szemet vetett a tengerészeti szempontból is kiemelkedő fontosságú szigetre és településre. Chania volt arabok, görögök, bizánciak és velenceiek fennhatósága alatt, de a török uralmat sem kerülhették el... A népek és birodalmak mindegyike itt hagyta keze nyomát is, melyet egy hangulatos barangoláson Ön is felfedezhet!

6. nap - Corfú, Görögország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
A Jón-szigetek egyik legnagyobb és kétségkívül legnépszerűbb és legzöldebb szigete fantasztikus látnivalókkal igazi barangolós kalandra csábít. Korfu város szűk, macskaköves sikátoraiban álló házak francia és velencei építészet jegyeit tükrözik. Az élettől nyüzsgő bárok, magasba tornyosuló házak és paradicsomi kertek izgalmas kavalkádja vár az óvárosban (UNESCO Világörökség része). A várostól nem messze, néhány kilométernyire egy egészen más stílusú épület, a híres Achilleion áll. Ez a magyarok és osztrákok szeretett Sissi császárnéjának volt rezidenciája, akit szintén rabul ejtett a sziget varázslatos szépsége.

7. nap - Dubrovnik
!Fakultatív program később lesz elérhető!
A talán legismertebb és legszebb horvát város mágnesként vonzza a turistákat épp úgy, mint a forgatócsoportokat - nem véletlenül! A 16. századi óváros romantikus macskaköves utcácskáin sétálva talán még az idő kereke is visszafelé forog egy picit... Az évszázadok bizony itt is zivatarosan teltek, számtalan uralkodó és hadvezér fordult meg itt - többségük hódító szándékkal. Ma már szerencsére békésebb idők járnak a városra és környékére, amely az egyik legfelkapottabb üdülőváros az egész régióban, így hódító királyok helyett filmsztárok, üzletemberek, sportolók és más hírességek koptatják az utcák köveit.

8. nap - Velence, Olaszország
A hajó a reggeli órákban köt ki Velencében. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

Fakultatív programok:

  • Bari: 62 EUR/fő
  • Santorini: 95 EUR/fő
  • Kréta: 85 EUR/fő
  • Korfu: 59 EUR/fő
  • Dubrovnik: 52 EUR/fő


Választható szolgáltatások: 

  • Easy italcsomag:203 EUR/fő
  • Premium italcsomag: 273 EUR/fő
  • Premium plusz italcsomag:385 EUR/fő
  • Alk.mentes italcsomag: 133 EUR/fő


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

  • kiutazás költségét, 
  • elhelyezést a választott kabinkategóriában, 
  • teljes ellátást a hajón**, 
  • magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát nem tartalmazza:

  • adók és illetékek, 
  • kötelező borravaló kb. 10 EUR/fő/éj
  • bbp- és sztornó biztosítás, 
  • fakultatív programok
  •  italcsomagok
  • személyre szabott szolgáltatások

(cht)

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Kelet-Mediterrán hajóutak


Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Kelet-Mediterrán hajóutak


Válogasson útjaink közt téma szerint!