+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Dubai városnézés Zanzibár nyaralással: 2...

Tanzánia, Zanzibár

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Városlátogatás, Üdülés - nyaralás
Indulás:

BUDAPESTI INDULÁSSAL
HELYSZÍNEN MAGYAR IDEGENVEZETÉS

Garantált időpont: 2019.02.09-19.
Időtartam:     11 nap/9 éjszaka

Utazás: Budapestről, az Emirates Légitársaság járataival, Dubaion keresztül
Ellátás:  Dubaiban reggelis, Zanzibáron all inclusive ellátás
MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETŐINK A HELYSZÍNEKEN!

1.nap:
Az délutáni órákban elutazás Budapestről Dubaiba az Emirates Légitársaság járatával. Érkezés késő este.Találkozás idegenvezetőnkkel.Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása.

2.nap: Reggeli után szabad idő, vagy fakultatív félnapos városnézés Dubaiban idegenvezetőnkkel (90USD/fő).Ellátogatunk híres épületekhez és városrészekbe.Megállóhelyek, ahol lehetőség van fotózni és egy kicsit sétálni:
-Dubai Marina Walk
-Pálma sziget, Atlantis The Palm (kívülről)
-Medinat Jumeirah
-Burj Al Arab Beach
-Jumeirah Mecset
-Creek partja és a régi városrész

Városnézésünket a Dubai Mallnál a világ legnagyobb bevásárlóközpontjánál fejezzük be. Itt van a Burj Khalifa bejárata  és a Dubai Fountain. Lehetőség van felmenni a torony 124. emeletére, előzetes megrendelés szükséges. Belépődíj:64 USD/fő .

Délutáni fakultatív program lehetőség: Sivatagi szafari BBQ vacsorával (85USD/fő )

A sivatagi kaland során Land Cruiserrel autózunk a dünék között, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol a helyi hagyományokkal és kultúrával ismerkedünk. Az estét egy hagyományos BBQ büfévacsora zárja és egy rövid hastáncos bemutató.Visszatérés a szállodába kb. 21,30 órakor. További falultatív programlehetőségek.

3.nap: Reggeli után kicsekkolás a szállodából. Transzfer a repülőtérre. Utazás Zanzibárra, érkezést követően találkozás helyi idegenvezetőnkkel ,transzfer a választott szállodába.
4 - 9. nap: Pihenés az Indiai-óceán partján, szabadidő vagy fakultatív programlehetőségek.

10. nap: Transzfer a repülőtérre az esti órákban, hazautazás.
11. nap: Megérkezés Budapestre a déli órákban.

TERVEZETT MENETREND:
EK112   FEBRUÁR 09 BUDAPEST-DUBAI 1440 2305
EK2190 FEBRUÁR 11 DUBAI-ZANZIBAR   1130 1625
EK2191 FEBRUÁR 18 ZANZIBAR-DUBAI   2200 0455
EK111   FEBRUÁR 19 DUBAI-BUDAPEST  0825 1140


I. Csomag: Hyatt Palce Dubai Al Rigga **** - reggeli / Sultan Sands Island Resort **** - all inclusive

II. Csomag: Hyatt Place Al Rigga Dubai **** - reggeli / Melia Zanzibar ***** - all inclusive

III. Csomag: Hyatt Palce Al Rigga Dubai **** - reggeli / Diamonds La Gemma Dell Est ***** - all inclusive  


Hyatt Place Dubai Al Rigga****

A kiváló elhelyezkedésű szállás a Deira negyed szívében található, Dubai nemzetközi repülőtere autóval 10 perc.A Hyatt Place Dubai/Al Rigga mindössze 15 perc autóval az Al Mamzar strandtól.  A szállodától rövid autózással elérhetők az Al Ghurair és a Deira City Center bevásárlóközpontok. Igény esetén repülőtéri transzfer is rendelkezésre áll. A vendégek feltöltődhetnek a 24 órás StayFit edzőteremben, mely a legmodernebb kardio berendezésekkel és érintőképernyős LCD-kkel rendelkezik, vagy lazíthatnak a kültéri medencében és a süllyesztett medencebárban.

Szolgáltatások

A szálloda mindenhol elérhető, ingyenes Wi-Fi-vel, szabadtéri medencével és 2 étteremmel várja vendégeit. További szolgáltatásai közé tartozik: szobaszerviz, autókölcsönző, 24 órás recepció, pénzváltó, poggyászmegőrzés, concierge-szolgáltatás, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, fax / fénymásolás, VIP szobalétesítmények.

Szobák

A Hyatt Place Dubai szobáihoz modern és barátságos dekoráció tartozik. Mindegyik felszerelt síkképernyős TV-vel, minibárral és vízforralóval. Néhány a medencére néz. A fürdőszoba zuhanyzóval és ingyenes pipereszettel is rendelkezik.


Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegy költségét  is, illetékkel együtt, 9 éj szállás kétágyas szobában a választott szállodában, Dubaiban reggelis, Zanzibáron all inclusive ellátással. Kombinált biztosítás megkötése javasolt.

Helyszínen fizetendő: Vízum : 50 USD/fő, (repülőtéren bankkártyával fizetendő),
Idegenforgalmi adó Dubai: 15AED(kb. 3EUR)/szoba/éj (kicskkoláskor a szállodában fizetendő.) Zanzibár: 1 USD/fő/éj (kicsekkoláskor a szállodában fizetendő.)


Ajánlatainkban jelzett áraink szabad helyek függvényében érvényesek november 30.-ig történő foglalás esetén!

 
KÉRJÜK, FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG, MIVEL A REPÜLŐJEGYEK ÁRA A TELÍTETTSÉG FÜGGVÉNYÉBEN JELENTŐSEN DRÁGULHAT!


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!



Érintett desztinációk:

Tanzánia

Történelme igencsak színes és olykor borús is. Az ország partvidékét a portugálok fedezték fel a 16. században, majd arabok kezén volt, németek gyarmatosították, brit mandátumterületté vált, függetlenné az 1961-es évtől mondhatni. 1995-ben tartottak először szabad választásokat.

A kulturális örökség része: Kilwa Kisiwani romjai, Songo Mnara romjai, Zanzibár kővárosa, Kondoa sziklarajzai

Térség: Zanzibár

Zanzibár Tanzániához tartozik, Afrika keleti partjainál. 2 szigetból áll Unguja és Pemba teljes területe 1651 négyzetkilométer. Zanzibár Unguja szigetén lévő Mji Mkomwe azaz Stone Town a Világörökség része. Gazdasága elsősorban a fűszer termesztésre és turizmusra épül.

Város: Zanzibár


Egyesült Arab Emirátusok

Hazánknál valamivel kisebb területen, az arab félszigeten fekszik a 24. szélességi fokon. Partját a Perzsa öbölben és az Indiai óceánnál kb. 700 km hosszan a tengervíz mossa. Az arab őslakosságon kívül 22 nemzetség lakja. Hatalmas ütemben fejlődik, melyet mi sem tükröz jobban, mint a mindenhol megtalálható építkezések. Autópályái, közútjai jó minőségűek és a legtöbb helyen ki vannak világítva. Legfőbb kiviteli terméke az olaj, és jelentős kereskedelmet bonyolít le. Az életszínvonal magas.S.F.
A hatalmas felhőkarcolók látványa a repülőről igazolja azt a mondást, hogy Dubai a Kelet New York-ja. Az ország a nyugatról érkező turisták és búvárok számára már régóta kedvelt célállomás. A turizmus központja a Fujairah partvidék, ami az ország keleti részén, az Ománi öbölben fekszik. A keskeny, aranyszínű homokkal borított tengerpartot nyugatról az Ománi hegység magas vonulatai szegélyezik, és egyben elválasztják a partvidéket a sivatagtól.
Az emirátusok 1971-ben hét önálló emírség összeolvadásával jött létre. Az utazási irodák az "ellentétek országaként" reklámozzák, amely tökéletesen illik is az emirátusokra.
Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható,a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, a teveversenyek, a beduin piacok és Dubai duty free vásárlási lehetőségei pedig az iszlám életmódtól térnek el.
Abu Dhabi a fővárosa az Arab Emirátusoknak, és Dubai a legnagyobb városa, melyekről joggal mondható, hogy az ellentétekről híresek. Az arab tradíciókat híven megőrző lakosságot, akiket ruházatukról könnyen fölismerhetünk, kiegészítik a világ minden tájáról érkezett emberek. A jellegzetes iszlám kegyhelyekkel jól megférnek a sugárutak mentén épült hatalmas felhőkarcolók, üvegpaloták, melyek a jövőt vetítik elénk. Ápolt, gondozott parkok és az öntözött zöldterület feledteti az egykori sivatagot, melyre a város épült. Az üzletek zsúfolásig tele a legmodernebb termékekkel, és az áruk vásárlásra serkentenek. Találunk itt hagyományos arab hangulatú bazárt és hamisítatlan nyugati eleganciát képviselő bevásárlóközpontokat. Dubai tengerpartján 15-20 km hosszúságban, és a belvárosban is minden kényelemmel felszerelt luxusszállodák sokasága található. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sport, vízisport lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Ha csak egyetlen országot akarunk felkeresni az Arab-öbölben, akkor válasszuk a legkönnyebb beutazást és a legfejlettebb turisztikai infrastruktúrát biztosító országot.
Az ország 7 emirátusból áll: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah és Fujairah. Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható, a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Fővárosa Abu Dhabi.
Dubai: AZ Emirátusok legismertebb városa, nem véletlenül, hiszen nyüzsgő élet, luxusszállodák, kedves régi épületek és rengeteg vásárlási lehetőség is várja az ide látogatókat.

Térség: Dubai

Város: Dubai

Dubai nem sok látnivalót kínál a turistáknak, de a térség leglüktetőbb, élettel teli városaként mégis évről évre több látogatót vonz. Dubai igazából két városból áll, Deirából és Dubaiból. A legjobb mód arra, hogy felfedezzük a várost, a motoros csónakbérlés, ezzel könnyedén körbehajózhatjuk a városrészeket. A legérdekesebb látnivaló a Dubai Múzeum, valamint a World Trade Center, melynek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. Rengetegen keresik fel a deirai aranybazárt, amely a legnagyobb ilyen piac a Közelkeleten. A rengeteg bevásárlóközpont kedvező árakkal várja a vásárolni is szerető turistákat.
Válogasson útjaink közt téma szerint!