+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Szilveszter a délvidéki Tótfaluban

Szerbia, Körutazás Szerbiában

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busszal
Időtartam:
Típus: Körutazás, Városlátogatás
Indulás:
Szilveszterezzen velünk a Délvidéken!

Szilveszterezzen velünk a Délvidéken!
Indulás: 2023.12.29. Érkezés: 2024.01.01.

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Találkozó: 06.30-kor a Déli Pályaudvar CBA élelmiszeráruház felőli oldalánál (a Mercure hotel mögött). Indulás bepakolás után azonnal.

További felszállási lehetõségek: Kecskemét – Auchan parkoló, Szeged – Volán pályaudvar,  illetve az útvonal figyelembevételével előre egyeztetett helyen.

Szállás: Tóthfaluban.

Ellátás: félpanzió.

Tótfalu: a Vajdaság Észak-Bácskai körzetében, a Szerbia–Magyarország országhatártól délre mintegy 30 km-re, míg a Tisza folyótól mintegy 12 km-re nyugatra, 103–105 m tengerszint feletti magasságon terül el. Közigazgatásilag Magyarkanizsa községhez tartozik.

dec. 29: Reggeli órákban indulás Budapestről. Első megállónk Délvidék szecessziós fővárosa, Szabadka. Megtekintjük a városközpontot, városházát, Kosztolányi emlékeket. Látogatás a legendás hírű szabadkai piacon, ami jelenleg reneszánszát éli. Rövid séta az egykori fényes fürdőváros, Palics tóparti szecessziós sétányán. Ünnepi kultúrműsor Tóthfaluban, helyi gyermekzenekar, versmondással. Vacsora és szállás Tóthfaluban.
dec. 30: Tiszamenti kirándulás. Első megállónk a csúrogi ’44-es emlékmű, amit 2012-ben közösen avatott fel a Magyar és a Szerb elnök. Majd indulás tovább Nagybecskerekre, az egykori Torontál vármegye székhelyére, ahol az egykori vármegyeházát tekintjük meg és a bánsági katolikus püspöki palotát, katedrálist. Óbecsén megtekintjük a Ferenc csatorna torkolatát a Tiszába, a Türr zsilipeket. Tóthfaluban borkóstoló Mauer Oszkár boraiból, aki elnyerte a Kárpát-medence Borászok-Ásza címet, kiváló szerémségi boraival.
dec. 31: Szerémségi kirándulás a Duna Tisza összefolyásához, Szalánkeménhez. Fakultatív program: forralt borozás, jó idő esetén hajókázás a torkolatban, majd ismét forralt borozás egy duna-parti vendéglőben. Péterváradon teszünk látogatást, ahol Európa legnagyobb erődítményét tekintjük meg, a fordított órával. Rövid újvidéki séta, majd érkezés Tóthfaluba, ahol pihenés és készülődés az esti szilveszteri mulatságra, amelyen korlátlan étel és ital fogyasztás mellett az Aranykalász együttes szórakoztatja a vendégeket.
Többfogásos szilveszteri vacsora korlátlan étel és italfogyasztással !

A vendégeket gazdag tombola várja! Éjfélkor magyar himnusszal köszöntjük az új évet!

jan. 01: kései reggeli után Tóthfalu nevezetességeit tekintjük meg (templom, tájház, szoborpark), majd irány Zenta, ahol a zentai csata emlékművét és a helyi látnivalókat nézzük meg. Majd indulás haza a Röszke (határállomás) – M5 – Budapest útvonalon.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, vacsora, és a többfogásos szilveszteri vacsorát korlátlan étel és italfogyasztással !

Az ár nem tartalmazza: belépőket, fakultatív hajózást és a borozást. Erre kb. 20 EUR/fő szükséges.

 

 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Érintett desztinációk:

Szerbia

Látnivalók



Kotor

Kotor UNESCO világörökség részévé nyilvánított középkori óvárosa az azonos nevű öbölben fekszik, meredek hegyoldalakkal övezve. A zegzugos utcák, apró terek különleges hangulata a gazdag kulturális örökséggel együtt sokakat vonz ide. A várost csodálatos látványt nyújtó, 4,5 km hosszú erődítmény várfal védi a tenger felől. Letenyétől kb. 720 km.

Tivtat

A kotori öbölben, a Krtola-hegy lábánál található várost kedvező földrajzi fekvése, klímája és tengerpartja miatt már ősidők óta lakják. Környékén csodálatos strandok és a lágy vízű tenger teremt ideális feltételeket a kikapcsolódáshoz. Tivat kiváló kiindulópontja továbbá az UNESCO világörökség kotori öbölbe és a vadregényes montenegrói partvidék felderítésére irányuló kirándulásoknak.

Becici

Ez a bájos nyári menedékhely 2 km-re fekszik Budva óvárosától a híres Becici tengerparton, melyet az 1936-os párizsi világkiállításon a legszebb mediterrán tengerparttá nyilvánítottak (Arany pálma-díj). Homokos tengerpartja 1950 m hosszú. A parti sétányon eljuthatunk Budvába, ahol az egyik oldalon éttermek, kávézók, bárok, míg a másik oldalon az óváros fogad bennünket. Lehetőség van fürdőzésre, sportolásra, felfrissülésre és pihenésre a gyönyörű, karbantartott parkokban. Letenyétől kb. 780 km.

Sveti Stefan

Sveti Stefan egy egyedülálló sziget-hotel, egy ritka természeti jelenség az adriai tengerparton. A két, gyönyörű, vörös homokos tengerpart 1170 m hosszú, és mindössze 50 m-re van a szállodáktól. A szórakozásra, aktív kikapcsolódásra vágyók a szigeten többek között éttermek, kávézók és egy búvárklub ajánlata közül válogathatnak. Sok híres ember is szívesen nyaral itt, úgymint Sophia Loren, Monica Vitti, Silvester Stallone, Claudia Schiffer! Letenyétől kb. 790 km.

Petrovac

Petrovac egy napos öbölben fekvő kis halászfalu, melyet a montenegrói hegyek fenséges csúcsai öveznek. Éghajlata szubtrópusi, a napsütéses napok száma rendkívül magas. Buja növényzet borítja: olajfák, fenyőerdők, szőlőskertek, mimózák, különböző cserjék, virágok nőnek a ragyogó napsütésben. A 8. századi kikötő vendégszerető légkörrel várja elsősorban a kisgyermekes családokat és a nyugalomra, a táj élvezetére vágyó nyaralókat. Letenyétől kb. 800 km.

Térség: Körutazás Szerbiában

Város: Körutazás Szerbiában


Válogasson útjaink közt téma szerint!