+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Neptune Pwani Beach Resort&Spa ***** -...

Tanzánia, Zanzibár

Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: All inclusive
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Egyéb, Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:

Modern, nagy területen fekvő létesítmény. Kényeztesse magát a szálloda saját Mvua African Rain spa-központjában!

Fekvése

Nyugodt környezetben fekszik, Zanzibár keleti részén, közvetlen Kiwengwa finomhomokos strandján. Apály idején a tengerben való fürdési lehetőségek korlátozottak lehetnek a korallok miatt (fürdőcipő viselete ajánlott). A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc.

Felszereltsége

A domboldalra épült létesítményben 154 szoba található több kétszintes bungalóban (bungalónként 6 szoba, négy a földszinten, kettő az emeleten). A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, butik, internetsarok és WIFI (ingyenesen), büféétterem, Ngalawa snack-étterem és 4 a`la carte-étterem (olasz, indiai, thai és gourmet). A szép kertben 2 édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen.

Helyi besorolás

5*.

Elhelyezés (F)

A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: Az elegáns, afrikai stílusú szobákban zuhanyozó, WC, légkondicionálás, szúnyogháló, hajszárító, SAT-TV, telefon, ingyenes WIFI, bérelhető széf, kávé-/teafőző és korlátozottan a tengerre néző balkon vagy terasz. A domboldalban fekszenek a bungalókban, az első vagy második sorban és lépcsőkön érhetők el.

A1C/A2C/A3C - De Luxe-szobák: A létesítmény alsóbb részein, a strandon, a tenger oldalán helyezkednek el.

A2D/A3D - Master suitek: Közvetlen a strandon fekszenek, kiegészítve nappali/hálószobával, pezsgőfürdő és fürdőköpeny valamint reggeli a szobában. Tengerre nézők.

Foglalható a domboldalban, a második sorban található, nem tengerre néző Joker-szoba A2S/A3S is.

Sport

Kajak, strandröplabda és asztalitenisz. Térítés ellenében: katamarán, szörf és szörfiskola valamint PADI búvárbázis.

Gyerekek

Gyermekmedence.

Szórakozás

Animációs programok napközben és este sportprogramokkal.

WELLNESS

Térítés ellenében: a szálloda saját, professzionális Earth & Rain spa-központjában (képzett terapeuták) gőzfürdő, szauna, masszázsok és kezelések.

All Inclusive

Minden étkezés büférendszerben. A vacsorát a vendégek az a`la carte-éttermek egyikében is elfogyaszthatják (előzetes foglalás szükséges, olasz, thai, indiai étterem ingyenesen, gourmet térítés ellenében). Snack-ételek 10.00 és 18.00 óra között a strandbárban. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok (üdítők) 10.00 és 24.00 óra között (az italokat kimérve szolgálják fel). Üdítők a minibárból.

A beutazáshoz vízum szükséges! Egyénileg intézendő, belépések számától és típusától függően 50- 250 USD/fő: http://www.immigration.go.tz/index.php/en/services/visa-information és http://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?tanzania 

Az utazás bármely egyéni időpontra bármilyen időtartamra foglalható a szabad helyek függvényében. Utazáshoz szükséges repülőjegy és transzferárakért kérje ajánlatunkat. A fenti árak CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, az ajánlat készítésekor elérhető legkedvezőbb árazás szerint. A valós árak ettől eltérhetnek!
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Az ár tartalmazza: szállás és ellátás a megadott időtartamra.
Az ár nem tartalmazza: Utazás, közlekedés, idegenvezetés, asszisztencia, vízum, kilépési illeték (kb. 25 USD / fő)

A beutazáshoz vízum szükséges! Egyénileg intézendő, belépések számától és típusától függően 50- 250USD/fő: http://www.immigration.go.tz/index.php/en/services/visa-information és http://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?tanzania

Az utazás bármely egyéni időpontra és bármilyen időtartamra foglalható a szabad helyek függvényében. Utazáshoz szükséges repülőjegy és transzferárakért kérje ajánlatunkat. A fenti árak CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, az ajánlat készítésekor elérhető legkedvezőbb árazás szerint. A valós árak ettől eltérhetnek!

Érintett desztinációk:

Tanzánia

Történelme igencsak színes és olykor borús is. Az ország partvidékét a portugálok fedezték fel a 16. században, majd arabok kezén volt, németek gyarmatosították, brit mandátumterületté vált, függetlenné az 1961-es évtől mondhatni. 1995-ben tartottak először szabad választásokat.

A kulturális örökség része: Kilwa Kisiwani romjai, Songo Mnara romjai, Zanzibár kővárosa, Kondoa sziklarajzai

Térség: Zanzibár

Zanzibár Tanzániához tartozik, Afrika keleti partjainál. 2 szigetból áll Unguja és Pemba teljes területe 1651 négyzetkilométer. Zanzibár Unguja szigetén lévő Mji Mkomwe azaz Stone Town a Világörökség része. Gazdasága elsősorban a fűszer termesztésre és turizmusra épül.

Város: Kiwengwa


Válogasson útjaink közt téma szerint!