+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Karafuu Hotel & Beach Resort **** -...

Tanzánia, Zanzibár

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Egyéb, Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:
Karafuu Hotel&Beach Resort ****

Fekvése

A domboldalban, közvetlen az érintetlen, hosszú, homokos Pingwe-strandon fekszik. Éttermek és bárok a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 55 perc.

Felszereltsége

A szép, trópusi kertben elhelyezkedő szállodában 135 szoba található tipikus afrikai stílusban épített bungalókban. Rendelkezésre áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), WIFI (térítés ellenében), 2 büféétterem (Masai Village heti 2x tart nyitva), Le GrandBleu a`la carte-étterem (térítés ellenében), olasz étterem és Bondeni étterem (mindkettő ingyenes, előzetes foglalással), bár és üzletek. A kertben 3 úszómedence, 3 pool-bár és 2 napozóterasz. Napágyak és törölközők a medencénél ingyenesen vehetők igénybe.

Helyi besorolás

5*.

Standard kertre néző szobák:

A szalmatetős házakban található, hagyományos tanzániai bútorokkal berendezett szobákban zuhanyozó, WC, hajszárító, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, szúnyogháló, telefon, SAT-TV, széf, minibár (térítés ellenében), ülősarok és kis terasz. A létesítmény hátsó részében fekszenek, távolabb a strandtól.

Cottage-szobák: Tágasabbak és rendelkeznek kis, saját kertrésszel és terasszal. A létesítmény középső részében fekszenek.

Junior-Suitek: Kiegészítve tea/kávéfőzővel. A parton az első és a második sorban helyezkednek el és tengerre nézők.

Bondeni Pool-szobák: A medence oldalán találhatók.

Suitek: A tenger oldalán fekszenek.

Seafront-villák: Kiegészítve külön hálórésszel, fürdőkáddal, zuhanyozóval és privát medencével valamint tengerre néző terasszal.

Masai-szobák: A felújított, Masai-stílusú szobák a medencére vagy a kertre néznek.

Ellátás

Félpanzió  Minden étkezés büférendszerben, részben menüétkezés.

Sport

Biliárd, tenisz (ütők és kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, strandröplabda, foci, vízi gimnasztika, fitneszterem és aerobic. Térítés ellenében: kajak, búvárkodás (a szálloda PADI-búváriskolája) és snorkel- felszerelés.

Wellness

Térítés ellenében: a Samawati-Spa részlegben masszázs.

Gyerekek

Gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek).

Szórakozás

Esti show-műsorok és heti egyszer folklór est.

All Inclusive

Minden étkezés büférendszerben, elő- és utószezonban részben menüválasztásos rendszerben. A vacsorát az a`la carte-éttermben is el lehet fogyasztani (előzetes foglalással és felár ellenében). Tea/kávé és sütemények 16.30 és 17.30 óra között. Helyi alkoholos italok és üdítők 10.00 és 24.00 óra között (kimért italok). 

Az ár tartalmazza: szállás és ellátás a megadott időtartamra.
Az ár nem tartalmazza: Utazás, közlekedés, idegenvezetés, asszisztencia, vízum, kilépési illeték (kb. 25 USD / fő)

A beutazáshoz vízum szükséges! Egyénileg intézendő, belépések számától és típusától függően 50- 250USD/fő: http://www.immigration.go.tz/index.php/en/services/visa-information és http://konzuliszolgalat.kormany.hu/afrika?tanzania

Az utazás bármely egyéni időpontra és bármilyen időtartamra foglalható a szabad helyek függvényében. Utazáshoz szükséges repülőjegy és transzferárakért kérje ajánlatunkat.
A fenti árak CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, az ajánlat készítésekor elérhető legkedvezőbb árazás szerint. A valós árak ettől eltérhetnek!

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Tanzánia

Történelme igencsak színes és olykor borús is. Az ország partvidékét a portugálok fedezték fel a 16. században, majd arabok kezén volt, németek gyarmatosították, brit mandátumterületté vált, függetlenné az 1961-es évtől mondhatni. 1995-ben tartottak először szabad választásokat.

A kulturális örökség része: Kilwa Kisiwani romjai, Songo Mnara romjai, Zanzibár kővárosa, Kondoa sziklarajzai

Térség: Zanzibár

Zanzibár Tanzániához tartozik, Afrika keleti partjainál. 2 szigetból áll Unguja és Pemba teljes területe 1651 négyzetkilométer. Zanzibár Unguja szigetén lévő Mji Mkomwe azaz Stone Town a Világörökség része. Gazdasága elsősorban a fűszer termesztésre és turizmusra épül.

Város: Pingwe


Válogasson útjaink közt téma szerint!