+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Májusi vakáció, csoportos hajóút magyar...

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: busz+hajó
Időtartam:
Típus: Hajóút
Indulás:

Májusi vakáció, csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel
75 EUR/fő előfoglalási kedvezménnyel 2021.02.19-ig

Időpont: 2021. május 21 - 29. 9 nap/7 éj
Utazás: busz + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
Hajó: MSC Seaside
Idegenvezetés:  magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám:  20 fő

Útvonal:

Genova, Olaszország                            -  17:00
Marseille, Franciaország                09:00  18:00
Barcelona, Spanyolország              08:00  19:00
Palma de Mallorca, Spanyolország  07:00 17:00
Tengeren                                           -  -
Naples, Olaszország                     08:00  16:00
Livorno, Olaszország                    09:30  19:30
Genova, Olaszország                    08:00  -


Milyen lesz az út?
Több ezer tengeri mérföld a Földközi-tengeren barangolva, miközben a legszebb olasz, spanyol és francia kikötővárosokban, hangulatos mediterrán tájakon tartanak egy-egy napos kirándulást... Ez a tökéletes recept egy emlékezetes nyaraláshoz! Tartson velünk: szikrázó napsütés és a Földközi-tenger nyugati medencéjének színe-javát várja Önt, bő egy hétbe sűrítve, sok-sok fakultatív program lehetőséggel, az impozáns MSC Seaside fedélzetén!

Megjegyzés: a kikötőkben elérhető, fakultatív programok, kirándulások jelenleg egyeztetés alatt vannak. A programleírásban most egy általános bemutatót talál a városokról. (A hajó utasai természetesen nem csak a fakultatív programokon vehetnek részt, de önállóan is bebarangolhatják a kikötővárosokat, ám ebben az esetben pontosan kell visszaérni a hajóinduláshoz!)

Milyen utazóknak ajánljuk?
Ezen az utazáson mindenki jól fogja érezni magát, aki szereti a napsütést és a tengerparti panorámát. Bátran ajánljuk minden korosztály számára: családdal utazók számára épp úgy tökéletes, mint azoknak, akik egy romantikus hetet töltenének el a Földközi-tengeren...

Mire számíthat a hajón?
Az MSC flotta igazi ékköve az MSC Seaside, egy fantasztikus - és modern - tengerjáró hajó. A fedélzeten egy dolgot lehetetlen: unatkozni. A programoknak és szórakozási lehetőségeknek csak a képzelet szab határt: aquapark, vízicsúszdák és slideboarding, spa- és szépségcentrum, wellnessrészleg, sportpályák, kaszinó, színházterem és művészeti galéria - ez csupán a lehetőségek egy kisebb része. A sort a végtelenségig lehetne folytatni... Lépjen fedélzetre és élvezze a hajó barátságos vendéglátását!

Program:

1. nap - Indulás Budapestről
A csoport az esti órákban indul Budapestről Olaszország felé, ahol a genovai kikötőben már vár az MSC flotta egyik legmodernebb és legfiatalabb tagja, az MSC Seaside!

2. nap - Genova, Olaszország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
A délelőtti órákra megérkeznek a kikötőbe. A check-int követően a választott kabinok elfoglalása következik, majd indulhat a nagy kaland! Kezdje meg a csodálatos MSC Seaside végtelen programkínálatának felfedezését. A délutáni órákban fantasztikus látványban lehet része a legfelső fedélzeten: a hajó felhúzza a vasmacskát és komótosan maga mögött hagyva az olasz partokat útnak indul Marseille felé...

3. nap - Marseille, Franciaország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Párizs után Franciaország második legnagyobb városa Marseille - a francia riviéra központja, egy igazán hangulatos város, ahol templomok, művészeti galériák és más kulturális programok mellett önfeledt szórakozásra is megszámlálhatatlan lehetőség kínálkozik. Fedezze fel a fehér, homokos strandokat, kóstolja a francia konyha finomságait az elegáns éttermekben vagy csak barangoljon a tengerparton vagy az ódon belvárosban... A labirintus szerű utcácskákon a történelmi épületek árnyékában sétálni feledhetetlen élmény! A régi kikötő (Vieux Port) felfedezése önmagában is külön program, az élettől pezsgő kávézók, butikok és az ezernyi vitorlás és jacht csodálatos panorámát kínál.

4. nap - Barcelona, Spanyolország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
A tengeri út harmadik kikötője Európa egyik legszebb, legkeresettebb turista célpontjába, Barcelonába esik. Fedezze fel a katalán fővárost, ahol világszerte ismert és elismert művészek és építészek alkottak - és alkotnak a mai napig is. A város számtalan nevezetessége kötődik a híres építőmester, Antoni Gaudí nevéhez - a valóban páratlan épületeket Ön is felfedezheti: látogasson el a 130 éve épülő Sagrada Famíliához (máig az eredeti tervrajzok és Gaudí leírásai szerint készül), a mesebeli Park Güellhez. Sétáljon az árusok által hangulatos, nyitott téri bazárrá varázsolt Ramblán, vagy látogasson el a futball szerelmeseinek Mekkájába, a híres Camp Nou stadionhoz.

5. Nap - Palma de Mallorca, Spanyolroszág
!Fakultatív program később lesz elérhető!
A spanyol sziget, Mallorca déli részén fekszik az évezredes történelemre visszatekintő Palma de Mallorca. Középkorból fennmaradt utcáival, lenyűgöző épületeivel minden ide látogatót levesz a lábáról... És a közeli csodálatos, homokos strandok májusban már vidám fürdőzők zajától hangos - Ön se hagyja ki! A városban érdemes megnézni a Santa Maria székesegyházat, melynek tervezésében Gaudí is részt vett. Itt található a világ egyik legnagyobb ólomüveg ablaka, amely a napfényben különlegesen szép látványt nyújt. Keresse fel a gótikus Bellver kastélyt, látogasson el az egyik legszebb art nouveau épülethez, a Can Forteza Reyhez.

6. nap - Tengeren
Az olasz partokig hosszú-hosszú tengeri út áll az MSC Seaside előtt, ami a hajó számára feladat, az Önnek lehetőség: az egész napot a szikrázó napsütés és a friss tengeri levegőn töltheti! Kezdje a reggelt egy kellemes kocogással a fedélzeten, de a legmodernebb gépekkel felszerelt edzőteremben a testedzésre egyéb lehetőségeket is talál. A kiadós mozgás után jól megérdemelt, finom reggelit fantasztikus tengeri panoráma mellett költheti el. Látogasson el valamelyik fedélzetre a panorámás liftek egyikével, nézzen meg egy kasszasikert a fedélzeti 5D moziban, vagy próbálja ki magát a versenypályákon az élethű F1 szimulátorok egyikében! A gyermekeket különböző témájú játszóházak, videójátékok, társasjáték szobák várják. Ha a szülők egy kis kényeztető kikapcsolódásra vágynak, akkor irány a wellness részleg, ahol személyre szabott egészségfelmérésen vehet részt, amely alapján a hajó egészségügyi szakértői összeállítják a szintén egyedileg Önnek készült fitnesz programot! Az éjszakai órákban a végtelen óceán és az ezernyi csillag fényében a hajó is új életre kel. Tegye próbára szerencséjét a neonfényárban úszó kaszinóban, majd irány a diszkó, ahol hajnalba nyúlóan táncolhat.

7. nap - Nápoly, Olaszország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Olaszország déli részének központja, a pizza szülőföldje, egy igazán hangulatos, ízig-vérig mediterrán város. A látóhatárt keletről szegélyező Vezúvval páratlan atmoszférája van a településnek, amit egy kis szabadidős csavargáson mindenképpen fel kell fedezni! A Piazza Garibaldi és a Via Toledo közt húzódó városrész története egészen a római kori időkig vezethető vissza - az ókori romok és történelem szerelmesei számára kihagyhatatlan! Barangoljon a tengerparti sétányon, fedezze fel a Királyi Palotát vagy a fantasztikus Umberto Galériát. A nápolyi kiránduláson ezernyi csoda vár felfedezésre - ne hagyja ki a lehetőséget!

8. nap - Livorno, Olaszország
!Fakultatív program később lesz elérhető!
Nápoly után a Toszkána egyik büszkeségében, Livornóban léphet partra. A tengerpart mellett futó út, és az azt övező paloták hangulata már első pillanatokban rabul ejti az ide látogatók szívét. A város számos történelmi épülettel büszkélkedhet, a Medici-csatornák pedig egészen a belvárosi részig hajózhatóak - nem véletlenül hívják sokan a várost a toszkán Velencének... Az éttermekben érdemes a helyi ízeket alaposabban is tanulmányozni.

9. nap - Genova, Olaszország
A hajó a reggeli órákban köt ki Genovában. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé

Fakultatív kirándulások:

  • Barcelona:39 EUR/fő
  • Ibiza:39 EUR/fő
  • Nápoly:85 EUR/fő
  • Livorno: 92 EUR/fő
  • Marseilles: 82 EUR/fő

Választható szolgáltatások: 

  • Easy italcsomag:203 EUR/fő
  • Premium italcsomag: 273 EUR/fő
  • Premium plusz italcsomag:385 EUR/fő
  • Alk.mentes italcsomag:133 EUR/fő


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

  • kiutazás költségét, 
  • elhelyezést a választott kabinkategóriában, 
  • teljes ellátást a hajón**, 
  • magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát nem tartalmazza:

  • adók és illetékek, 
  • kötelező borravaló
  • bbp- és sztornó biztosítás, 
  • fakultatív programok 
  • italcsomagok
  • személyre szabott szolgáltatások

(cht)

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Nyugat-Mediterrán hajóutak


Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Nyugat-Mediterrán hajóutak


Válogasson útjaink közt téma szerint!