+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Karibi varázslat, csoportos hajóút magyar...

Hajóutak, Karibi hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: repülő+hajó
Időtartam:
Típus: Hajóút
Indulás:
Karibi varázslat, csoportos hajóút magyar idegenvezetéssel

Időpont: 2021. január 14 - 24. 11 nap/9 éj
Utazás: repülő+ hajó
Útvonal: Fort de France ~ Pointe-a-Pitre ~ Road Town ~ Philipsburg/St. Barts ~ St. John's ~ Basseterre ~ Roseau ~ Fort de France
Elhelyezés: 7 ájszaka a hajón a választott kabinkategóriában, 2 éjszaka

Martinique szigetén, 4*-os szállodában
Ellátás: teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**, reggeli a szállodában
Hajó: MSC Splendida
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető

Az MSC Splendida luxus tengerjáró hajón az élvonalbeli technológia legjavát remekül kombinálják a kivételes kényelemmel. A flotta egyik legszebb hajóját futurisztikus, mégis visszafogott olasz elegancia jellemzi. Egy hajó, melynek szerencsés utasai nem egyszerűen utaznak, hanem HAJÓZNAK.
Az MSC Splendidát környezettudatosan, modern szellemben építették. Az MSC Splendida nem csak az utazás örömét, hanem a felfedezés élményét is nyújtja. A hajóra belépve Swarovski kristályokkal díszített lépcsősoron találjuk magunkat. Esténként, az üvegtetőn keresztül szemlélve a csillagos eget, átérezhetjük a hajózás egyik csodáját. A 27.000 nm-es közös helyiségekben helyet kapott többek között a luxus színvonalú MSC Aurea Spa, 5 éterem, 4 medence, 12 jacuzzi, kávézók, üzletek, gyermek játszóház, Forma 1 szimulátor és egy interaktív 4D mozi is.
Az MSC Fantasia exkluzív, 5 csillagos szintje, az MSC Yacht Club, kitüntetett vendégeit 71 suite-el várja. Az MSC Yacht Club szinten bár, napozó terasz, 2 jacuzzi és medence nyújt különleges kikapcsolódást, a Top Sail Lounge üvegfalán áttekintve a csillagok tündöklése ejti rabul az embert. Itt külön komornyik gondoskodik a vendégek fogadásáról, a csomagok szállításáról, a kicsomagolásról, éttermi asztalfoglalásról és mindenről, amivel még feledhetetlenebbé teheti az Ön luxus hajózását.

Útvonal:

Fort de France, Martinique              -     23:00
Pointe-a-Pitre, Guadeloupe       08:00    19:00
Road Town, Virgin Szigetek     10:00     19:00
Philipsburg, St. Maarten          08:00     19:00
St. John's, Antigua and Barbuda 08:00    18:00
Basseterre, St Kitts & Nevis     09:00     19:00
Roseau, Dominikai Közösség    08:00     18:00
Fort de France, Martinique      08:00     -

Program:

1. nap
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Fort de France városába, Martinique-re. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Az este további részében szabadidő.

2. nap
Martinique vulkanikus eredetű szigetét a Mount Pelée napjainkban is parázsló hegycsúcsa koronázza meg. A vulkán 1902-es kitörésének következtében Saint Pierre, a sziget eredeti fővárosa elpusztult. A fakultatív program első állomása La Pagerie, ahol Jozefina francia császárnő töltötte gyermekkorát. Továbbutazás François falujába, a nevezetes Clément ültetvényre és rumlepárló üzembe. Fontos helyszín ez Franciaország és az Egyesült Államok számára, mivel 1991-ben itt találkozott George W. Bush és François Mitterrand. A tizenhat hektáron elterülő botanikus kertben tavak, gyümölcsös és több mint háromszáz növényfaj található. A régi le- párlóüzemben tett látogatás során megismerhetik a rumkészítés folyamatait és természetesen kóstolóra is adódik lehetőség. Később továbbutazás Martinique legdélebbre fekvő falujába, Szent Anne-ba, ahol egy ízletes ebéd elfogyasztását követően a képeslap szépségű Les Salines strandon élvezhetik az aranyszínű homok, az azúrkék tenger és a kecsesen bedőlő pálmafák nyújtotta karibi életérzést. Délutáni órákban visszautazás a szállodába, majd szabadidő.

3. nap
Reggeli után szabadidő, pihenés a tengerparton. Kora délutáni órákban kijelentkezés a szállodából. Transzfer autóbusszal Fort de France kikötőjébe. Bejelentkezés az MSC Splendida fedélzetére, kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap
Reggeli órákban érkezés Pointe-a-Pitre kikötőjébe. Félnapos fakultatív kirándulás a Guadeloupe szívében található, hét hektáron elnyúló Deshaies Botanikus Kertbe, ahol az Antillák varázslatos, színes és illatos élővilága fedezhető fel. Eredetileg Coluche, francia humorista tulajdonát képezte, átalakításának gondolata 1991-ben vetődött fel és 2001-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára. A kert otthont ad számos ritka növénynek, mint a majomkenyérfa, a zsakaranda valamint a chilei araukária. Felfedezhető a halastóban élő, Japánban honos koi ponty, a papirusz növény és a vízililiomok. A nap további részében a karamell színű homokkal borított tengerparton élvezhetik a Guadeloupe-i napsütést és a bárban elfogyasztott frissítőket. A Francia Antillák hagyományainak alapja a zene és a tánc, mely végigkíséri a helyi lakosok életét. A biguine ritmusa és a jellegzetes Ti’ puncs íze kihagyhatatlan! Később visszautazás a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón.

5. nap
Kikötés a délelőtti órákban a Brit Virgin-szigetek legnagyobbikán, Tortolán. A vulkanikus szigetet fehérhomokos partok, buja trópusi növényzet és védett, yachtokkal teli kikötők jellemzik. A félnapos fakultatív kirándulás Road Town északi partvidékén halad keresztül, halászfalvakat és gyönyörű kilátópontokat érintve. Ebéd egy helyi étteremben majd érkezés Cane Garden Beach-hez, ahol az utazók megmártózhatnak Karib-tenger kékjében. A kétórás szabadidőt követően visszautazás a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap
A reggeli órákban az MSC Splendida megérkezik St. Maarten szigetére. Az egész napos fakultatív program során a látogatók a színes korallzátonnyal körülölelt Saint Barthélemy-t fedezhetik fel. Az aprócska vulkanikus sziget a Karib-térség északnyugati részének ékszerdoboza, francia kultúrája és gasztronómiája vonzza a látogatókat. Az autóval nagyjából két óra alatt körbejárható St. Barts-on több mint 20 különböző strandolásra alkalmas part közül választhatják az utazók a számukra leginkább tetszőt. Fővárosa Gustavia, ahol számos világmárka képviselteti magát, ugyanis vámmentesen beszerezhetők a kollekciók legfrissebb darabjai is. Késő délutáni órákban visszautazás komppal a kikötőbe, vacsora és szállás a hajón.

7. nap
Érkezés a reggeli órákban St. John’s kikötőjébe, Antigua partjaihoz. A Karib-tenger keleti részén húzódó Szélcsendes-szigetek keleti oldalán fekvő Antigua és Barbuda hivatalosan három szigetből áll, két névadójából és a lakatlan Radondából. A szigeteket más néven a 365 strand országának is hívják, így minden nap új felfedezésre váró szépségeket rejt magában. A félnapos fakultatív program során egy katamarán fedélzetén járhatják be a csoport tagjai Antigua partvidékét. A délelőtti fürdőzést egy ínycsiklandó homár ebéd követi karibi zenei aláfestéssel. Ezt követően továbbhajózás a sziget nyugati partjai mentén majd visszatérés a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap
Érkezés a délelőtti órákban St. Kitts és Nevis szigetére, ahol a vulkanikus hegycsúcsok és a dús növényzet csodálatos természeti környezetet teremt. A félnapos fakultatív program során izgalmas, élményekkel teli kirándulás várja az utazókat! A kikötőből terepjárókkal fedezhetők fel a sziget rejtelmei. A buja, trópusi esőerdőben egzotikus növény- állatvilág várja a látogatókat. Továbbhaladva, több mint 1000 méter tengerszint feletti magasságból jól belátható St. Kitts tűzdelt partvonala és testvérszigete Nevis is. A kalandok levezetéseként transzfer a tengerpartra. Érdemes újra megmártózni a Karib-tenger végtelenbe vesző kékjében, élvezni a napsütést és a pálmafák adta árnyékban felidézni az eddig szerzett élmények sokaságát.

9. nap
Kikötés a délelőtti órákban a Dominikai Közösség fővárosában, Roseau-ban. A Guadeloupe és Martinique között fekvő érintetlen karibi szigeten a burjánzó esőerdő otthont ad a Dominikai Közösség jelképnek számító Sisserou-papagájnak, a hegyoldalakon lezúduló patakok termékeny völgyeken futnak keresztül, amíg elérik a tengert. A szigeten él a karibi indiánok utolsó csoportja, akiknek sikerült Kolumbusz Kristófot távol tartani és a nyugati civilizáció káros hatásaitól megóvni territóriumukat. A fakultatív kirándulás egy festői autóbuszos utazással kezdődik a sziget belsejében található Hibiscus vízeséshez, mely a Közösség egyik legnépszerűbb látványossága. Látogatás a Hibiscus ökofaluban, ahol a törzs tagjai friss gyümölcslével kínálják a látogatókat és tradicionális táncbemutatót tartanak. Innen indul a program fő attrakciója, vagyis a „river tubing” (vadvízi hajókhoz hasonló gumiból készült felfújható, fánk alakú, lebegő korong). A folyami út a világ egyetlen és utolsó karibi indián területen vezet keresztül, a lassú folyású szakaszokat néhány helyen heves zuhatagok váltják fel, így fokozva az élményt és természetesen az adrenalin szintet. Vacsora és szállás a hajón.

10. nap
A reggeli órákban érkezés Fort de France kikötőjébe. Reggelit követően kijelentkezés a hajóról. A sziget déli részén tett kirándulást ez a nap teszi teljessé, hiszen a program során az északi partszakaszt adódik lehetőség megismerni. Ebédet követően transzfer a repülőtérre. Elutazás párizsi átszállással az esti órákban.

11. nap
Továbbutazás Budapestre, érkezés az éjszakai órákban.


Fakultatív Kirándulások:
  • Martinique szigettúra: 45.000,- Ft
  • Deshaies Botanikus Kert: 35.000,- Ft
  • Tortola: 35.000,- Ft
  • St. Barts: 39.000,- Ft
  • Antigua hajózás: 35.000,- Ft
  • St. Kitts szigettúra: 35.000,- Ft
  • Roseau: 49.000,- Ft

A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:
  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Fort de France – Budapest útvonalon, turista osztályon,
  • 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában,
  • 2 éjszakai szállás Martinique szigetén, négycsillagos szállodában,
  • repülőtéri és kikötői illeték,
  • fedélzeten fizetendő szervizdíj,
  • teljes ellátás a fedélzeten (korlátozott italfogyasztással), reggeli a szállodában,
  • transzfer autóbusszal,
  • félnapos szigettúra,
  • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
  • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát nem tartalmazza:

  • Fakultatív programok
  • Személyre szabott szolgáltatások
  • Útlemondási biztosítás köthető, mely az alap részvételi díj 3%-a.

Beutazási szabályok:
A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

(jt)


Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Karibi hajóutak

Város: Kelet-karib útvonal


Hajóutak


Térség: Karibi hajóutak

Város: Kelet-karib útvonal


Válogasson útjaink közt téma szerint!