+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hotel Arvi **** - Nyaralás Durres-ben

Albánia, Albán tengerpart

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

Fekvése: A 34 szobás szálloda közel a kikötőhöz, a homokos tengerparttól 100 m-re található, a városközpontban, buszmegálló 15 m-re a hoteltől. A tiranai Teréz anya repülőtér 25 km-re fekszik, Tirana 36 km-re. A híres Durres Kastély a velencei toronnyal és a Régészeti Múzeum 150 m-re található.

Szobák: 2-3 ágy, fürdőszoba, hajszárító, SAT-TV, minibár.

Ellátás: büféreggeli.

Szolgáltatások: étterem, bár, ingyenes WiFi, konferenciaterem, játszótér, pénzváltás, mosoda, parkoló.

 

Előfoglalási kedvezmény:

  6 % 2022.03.31-ig

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Hotel Arvi**** - DURRES 2022

Ft/fő/7éj
reggeli

05.01-10.31.
2 ágyas szoba  111 500
3 ágyas szoba 84 500
1 ágyas szoba 205 500

Figyelem! A fenti táblázatban szereplő árak nem tartalmazzák az előfoglalási kedvezményt. Használja árkalkulátorunkat, ahol már a kedvezménnyel csökkentett árakat láthatják, valamennyi kötelező költséggel!

Kedvezmények: 3.ágyon: 5 évig ingyenes, 5-12 éves korig 10 %.

Minimum tartózkodás: 7 éj.

Turnusváltás: igény szerint.

Érintett desztinációk:

Albánia

Az Adriai-tenger partvidékén fekvő Albánia Kelet-Európa leghosszabb diktatúrájával "büszkélkedhet", mely sajátos módon visszafogta a fejlődésben. Talán ennek is köszönheti érintetlen természeti kincseit, vadregényes tájait. Albániának 6 nemzeti parkja, 24 természetvédelmi területe és 2000 egyéb védett természeti értéke van, melyek önmagában elegendőek ahhoz, hogy ellátogassunk az országba.

Az albán fővárost sajátosan sokszínű balkán pezsgése teszi igazán vonzóvá. Tirana építészetében egyszerre van jelen a római, a török és a szovjet hatás.
Főbb látnivalói: a Skander bég téren álló 1830-ban épült óratorony; Ethem Bey mecset; a Piramis - Enver Hodzsa egykori múzeuma; Kongresszusi Palota; Archeológiai Múzeum; egyetemi könyvtár; Parlament.

Ha Albániában járunk, mindenképpen érdemes felkeresni az ország két múzeumvárosát, az "ezerablakú" Berat-ot, és Gjirokastra-t, melynek sajátos hangulatot kölcsönöznek szürke kőcserepei.

Beutazási feltételek: https://konzinfo.mfa.gov.hu/kulkepviseletek/osszes#magyarorszag-kulkepviseletei-kulfoldon

Térség: Albán tengerpart

Albán Riviéra: Albánia délnyugati részén található, Vlorétól Sarandáig terjedő partszakasz, amely számos gyönyörű strandot kínál:

Durres
Durres Albánia egyik legfontosabb kikötővárosa, amely számos látnivalót kínál a turistáknak: Durresi amfiteátrum, Durresi várfal, Durresi tengerpart, Durresi római fürdők..

Golem
Golem egy tengerparti falu és közigazgatási egység Albániában, Tirana megyében.

Orikum
Orikum Albánia egyik tengerparti települése, amely számos látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget kínál: 

  • Orikum Beach és környező strandok
  • Llogara Nemzeti Park: Az Orikum Beach közelében található nemzeti park, amely fantasztikus kilátást nyújt az Adriai-tengerre. 


Sarande
Sarande Albánia egyik legszebb tengerparti városa, és számos látnivalóval és tevékenységgel várja a turistákat. Néhány népszerű látnivaló Sarandéban:

  • Butrinti régészeti park: Ez a régészeti park a dél-albániai partvidéken található, és az UNESCO Világörökségi helyszínek közé tartozik. 
  • Lëkurësi vár: Ez a vár Sarande városának fölé magasodik, és fantasztikus kilátást nyújt a környékre.
  • Ksamil: Ez egy kis falu a déli Albániában, amely egy gyönyörű strandot és tiszta vizet kínál a fürdőzéshez, napozáshoz és pihenéshez.
  • Blue Eye forrás
  •  

Város: Durres



Albánia legnagyobb kikötője, legrégibb városa és legnagyobb üdülőhelye, a Dajti hegy lábánál. A magyar határtól kb. 950 km található. Fő látnivalója az ókori amfiteátrum. Homokos tengerpartján új hotelek sorakoznak kilométereken keresztül. Dures város tengerpartja a legfelkapottabb és legjobb az infrastruktúrája, de a legzsúfoltabb is legfőképp a nyári hónapokban, leginkább Albán vendégekkel, mivel a külföldi turisták még alig fedezték fel, kivéve talán az olaszokat.

Válogasson útjaink közt téma szerint!