+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Karibi pillanatok - csoportos...

Hajóutak, Karibi hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás módja: repülő+hajó
Időtartam:
Típus: Hajóút
Indulás:
Karibi pillanatok - csoportos Karib-tengeri hajóút
Repülővel Budapestről, magyar idegenvezetéssel

Akár 50 EUR/fő előfoglalási kedvezmény 2020. augusztus 28-ig.


Időpont: 2020. november 28 - december 7.
Időtartam: utazással együtt 10 nap / 8 éj
Hajó: MSC MERAVIGLIA
Utazás: repülő + hajó
Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: teljes ellátás a hajón**
Idegenvezetés: magyar nyelvű idegenvezető
Min. létszám: 20 fő

Tervezett útvonal:

29/11/2020 Miami, USA                        -          19:00
30/11/2020 Tengeri nap                        -             -
01/12/2020 Ocho Rios, Jamaika          09:00     17:00
02/12/2020 George Town, Kajmán-sz. 08:00     16:00
03/12/2020 Cozumel, Mexikó              10:00     18:00
04/12/2020 Tengeri nap                         -          -
05/12/2020 Ocean Cay MSC, Bahamák 09:00     23:55
06/12/2020 Miami, USA                      07:00       -

Program leírása:

1. nap - Utazás Budapestről
Első nap a csoport menetrendszerinti járatokkal utazik Miamiba, ahol transzferjárat visz a szállodába (Miami Beach). Az első estét töltheti pihenéssel vagy felfedezheti a város szívét, a csodálatos tengerpartot! A Miami Beach-en napközben látogatók ezrei barnítják magukat, este pedig a legendás éjszakai partik indulnak be. A déli szakaszon található Art Deco negyed több száz színes épülete önmagában is lenyűgöző látványosság. A partszakasz mellett futó Ocean Drive pedig a pezsgő életérő, a járdák mellé települt kávézóiról ismert.

2. nap - Miami, Everglades és kihajózás
Rövid: Szabadidős program Miamiban vagy fakultatív kirándulás az Everglades Nemzeti Parkban* · Mocsárjáró hajós kirándulás az Everglades-ben* · Aligátor-show*

Leírás: A szállodában a csoport megreggelizik, a délelőtti órákat töltheti szabadidős programként Miami felfedezésével - vagy tartson velünk fakultatív* kirándulásunkon, ahol gyönyörű és háborítatlan természeti környezet, ritka állatok és egy feledhetetlen aligátor-show várja! Az Everglades Nemzeti Park az egész ország legnagyobb nemzeti parkja, vizes-mocsaras térség az UNESCO védelmét is élvezi, mint világ legfontosabb vízi élőhelyeinek egyike. A másfél millió holdas, páratlan szépségű parkot a jellegzetes mocsárjáró hajókkal fedezik fel a kirándulók. Az utazás során közelebbről is szemügyre veheti a régió páratlan élővilágát: aligátorokat, teknősöket, ritka madarakat és más állatokat, növényeket tekinthetnek meg természetes életterükben. A kirándulóknak lehetőségük van beszélgetni a parkban dolgozókkal is a fantasztikus élővilágról, megismerheti a park történetét, és akár az évszázadokkal korábbanitt élt indián törzsek történelméről is megtudhat egy-két dolgot... A hajós kirándulás után vadvilág- és aligátor show-n vehet rész: ne felejtse a szállodájában a fényképezőgépet! A programot követően transzfer a szállodába, ahonnan a találkozó a csoport többi tagjával majd transzfer a kikötőbe. Az MSC Meraviglia már indulásra készen vár!

3. nap - Tengeren
Az első teljes hajós napot rögtön a tengeren töltheti, miközben az MSC flottájának ékköve szaporán falja a tengeri mérföldeket a jamaikai partok irányába. Az MSC Meraviglia 2017-es szolgálatba lépésekor a társaság legnagyobb óceánjárója volt - impozáns méretei mindenkit lenyűgöznek! Kezdje a tengernyi programlehetőség felfedezését az éttermek, bárok, kávézók kínálatának a megismerésével. Egy finom reggeli után jobban esik az önfeledt szórakozás is! Az ízek kavalkádjáról 12 étterem és több tucatnyi bár és lounge gondoskodik. Élvezze a világszínvonalú show műsorokat, kapcsolódjon ki a karaoke bárban, a komédia klubban. A világ talán legtökéletesebb tengeri aquaparkjában a család minden tagja remekül érezheti magát - már a legkisebbek korosztályoktól is. Esténként két alkalommal is - a hét hat napján - az MSC Meraviglia vendégei a világhírű Cirque du Soleil társaság varázslatos programjában gyönyörködhetnek, akár egy fantasztikus vacsorával egybe kötve. A kifejezetten a társaság számára épült Carousel Lounge-ban ultramodern, 21. századi környezetben élvezhetik a vendégek a társulat páratlan repertoárját.

4. nap - Ocho Rios, Jamaika
Rövid: Főzőiskola jamaikai specialitásokkal* · Prospect Plantation* · Készítse el saját kezűleg a helyi konyha remekeit* · Jamaikai fogásokból álló ebéd*

Leírás: Jól enni - jól lenni... A mondás egyidős az emberiség történelmével: fakultatív* programunk során a karibi szigetország, Jamaica fantasztikus konyhájából kaphat (nem csak) ízelítőt! A konyhák mestereit éppúgy közös főzőcskézésre csábítjuk, mint azokat, akik még életükben nem fogtak a kezükben fakanalat... A csoport a kikötőből a Prospect Plantation-be utazik, ahol a 18. században épült Nagy Ház az úticél. A festői környezetben található épület kertjében a mai napig mutogatják azt a mahagóni fát, melyet még Sir Winston Churchill ültetett - a kirándulókat ennek a fának az árnyékában fogadják a barátságos hoszteszek. Egy panorámás kirándulást követően mindenkit várnak a főzőedények és fűszerek! A szakácsiskola vezetőjének értő irányítása mellett mindenki ínyenc falatokat készíthet: mártások és kókuszos rák, helybéli specialitások és a jamaikai fesztiválokról elmaradhatatlan sütemény szerepel a „tananyagban”. A kirándulás mi mással fejeződhetne be, mint egy tipikus jamaikai fogásokból álló, finom ebéddel - majd visszatérés a hajóra.

Megjegyzés: a fakultatív programon 10 évnél idősebb vendégeink vehetnek részt. Kényelmes ruha és cipő viselete ajánlott. Vendégeinket kérjük, hogy ékszereiket és egyéb értékeiket hagyják a hajón. Frissítők és italok árát a részvételi díj nem tartalmazza.

5. Nap - George Town, Kajmán-szigetek
Rövid: Találkozó delfinekkel és tengerparti pihenés* · Dolphin Cove* · Seven Mile Beach*

Leírás: Ha mindig is a földi paradicsom helyét kereste - most megtalálta! Isten hozta a Kajmán-szigeteken, ahol verőfényes napsütés, barátságos helybéliek és a világ egyik legszebb tengerpartja várja. Ha ennél is többet szeretne kihozni látogatásából, akkor vegyen részt fakultatív* programunkon: és találkozzon delfinekkel! A program a Grand Cayman szigetre kalauzolja el a résztvevőket, ahol találkozhat a tenger legbarátságosabb élőlényeivel emellett pedig gondtalan tengerparti napozásra, vizes örömök élvezésére is lehetősége lesz. A csoport Georgetown-ból a Dolphin Cove-hoz hajt. Itt, egy természetes lagúna partján rövid ismertetőt hallgathat meg, majd irány a tenger, ahol már várnak a delfinek! A találkozásról helyi fotósok készítenek felvételeket, melyet azután meg is vásárolhat. A tengeri programoknak ezzel azonban koránt sincs vége: a delfinekkel való találkozást követően a buszok a „Seven Mile” Beachhez kanyarodnak. Nevéhez méltóan a gyönyörű, homokos part hét mérföld hosszú (kb 10km), és itt kedvére napozhat, megmártózhat a tenger hűs habjaiban (a napágy, valamint ételek-italok árát a részvételi díj nem tartalmazza). A több órás, pihentető programot követően visszatérés a hajóhoz.

Fontos információ: a programok sorrendje felcserélődhet. A vendégeknek kiválóan kell tudniuk úszni, és 8 év alatti gyerek nem vehet részt a programon. A 18 év alatti utasokat egy fő fizető kísérő kell elkísérje a kirándulásra, a felnőtt kísérőnek nyilatkozatot kell aláírnia az indulás előtt. A kiránduláson hát- és nyakproblémákkal, valamint szív és légzőszervi betegséggel küzdő utasaink nem vehetnek részt. Terhes nők a kiránduláson nem vehetnek részt. Kérjük, hogy értékeiket, ékszereiket a kirándulás idejére hagyják a hajón. A kiránduláson kényelmes ruházat alatt úszóruha viselete ajánlott, valamint kényelmes cipő. Kérjük, törölközőt, váltóruhát hozzon magával és biológiailag lebomló naptejet használjon a környezet védelme érdekében.

6. nap - Cozumel, Mexikó
Rövid: Maja indiánok nyomában és pihenés a tengerparton* · San Gervasio romjai* · Pihenés a tengerparton*

Leírás: Barangoljon a maja indiánok ősi földjén, fedezze fel az elhagyatott romokot, és élvezze a csodálatos tengerpartot - egész nap! A fakultatív* program elején a kikötőben üdvözli a csoportot a helybéli idegenvezető, majd a légkondicionált buszokkal San Gervasio romjaihoz indulnak. Ez Ixchel istennő szentélye volt, aki a maják hite szerint a szigetet védelmezte. A környéket sétálva is bebarangolják, miközben a kísérőtől sok érdekességet megtudhat a maja kultúráról. Majd ismét buszokra szálnak, és egy panorámás utazásra indulnak a sziget álomszép tájain. Fehér homokos strandok, mészkő sziklák és a csodálatos Karibi-tenger szegélyezi az utat, amely a tengerparti klubhoz vezet. Itt szabadon sétálhat a tengerparton, kikapcsolódhat egy kényelmes nyugágyban vagy függőágyban, de ha szeretne, beszállhat egy vidám tengerparti röplabda mérkőzésbe vagy megmártózhat a tengerben.

Megjegyzés: a romoknál videókamera használatára 5-8 dolláros adó megfizetése mellett van lehetősége. Kameraállvány és professzionális kamera nem használható. Kérjük, ne felejtsen el magával némi készpénzt hozni az esetleges plusz kiadások fedezetére.

7. nap - Tengeri nap
Irány az MSC magánszigete! Az óceán közepén álló, gyönyörű szigethez a kubai partokat is meg kell kerülni, így ezen a napon az MSC Meraviglia nem köt ki - így Ön ismét egy teljes napot tölthet a tengerek hullámait szelve... Ha szereti a sportokat, próbálja ki kedvenceit a végtelen kék tenger közepén: futópálya, különböző labdajátékokra alkalmas sportpálya, úszómedence és még számtalan más lehetőség közül válogathat. Nézzen meg egy kasszasikert a fedélzeti 5D moziban, vagy próbálja ki magát a versenypályákon az élethű F1 szimulátorok egyikében! A gyermekeket több korcsoport szerint különböző témájú játszóházak, videójátékok, társasjáték szobák várják. Ha egy kis kényeztetésre vágyna, akkor irány a wellness részleg, ahol személyre szabott egészségfelmérésen vehet részt, amely alapján a hajó egészségügyi szakértői összeállítják a szintén egyedileg Önnek készült fitnesz programot! Az éjszakai órákban a végtelen óceán és az ezernyi csillag fényében a hajó is új életre kel. Tegye próbára szerencséjét a neonfényárban úszó kaszinóban, majd irány a diszkó, ahol hajnalba nyúlóan táncolhat.

8. nap - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Rövid: Egésznapos pihenés az MSC magánszigetén · MSC Marine Reserve, Ocean Cay

Leírás: A friss óceáni szellő nem csak a felhőket, de a borús gondolatokat is messze száműzi! Napközben szabadon barangolhat és élvezheti az MSC magánszigetének páratlan vendégszeretetét. Fedezze fel a kristálytiszta, kék óceánt és a pálmafákkal szegélyezett, puha, fehér homokos strandokat. Élvezze a vendégszeretetet és merüljön el a környezetbarát szempontok szerint megépített turista központ programlehetőségei között!

9. nap - Miami
Rövid: Városnéző kirándulás Miamiban · Art Deco negyed · Little Havanna · South Beach · Coconut Grove

Leírás: A hajó a kora reggeli órákban kiköt Miamiban, a kabinok elhagyása és kijelentkezés után a kikötőben a csoport buszra száll - legyen vendégünk egy ajándék város néző kirándulásra! A gyönyörű tájakat és a városi látképet is megcsodálhatja, miközben megismerheti annak történetét: miként lett az 1920-as években még aprócska település egy évszázad leforgása alatt igazi világváros. Miami az Egyesült Államok egyik pezsgő művészeti centruma, itt volt többek között az Art Deco mozgalom központja is. A világ minden tájáról vonzza a művészeket, zenészeket, színészeket - akik mind hozzájárulnak Miami lenyűgöző kulturális forgatagához. Érdemes gondosan előkészíteni a fényképezőgépeket: Little Havanna, South Beach, Art Deco negyed, a filmekről jól ismert Coconut Grove vagy a világ legnagyobb kikötője és még számtalan más látványosság kerül terítékre a néhány órás városnéző körút során... A program végén fakultatív* ebéd lehetőségen vehet részt, vagy rövid szabadidős programként barangolhat a város utcáin. Ezt követően transzfer a repülőtérre, ahonnan menetrendszerinti járatokkal indulnak Budapestre.

10. nap - Érkezés Budapestre
Egy élménydús, feledhetetlen program után kellemesen feltöltődve érkezik vissza a csapat a magyar fővárosba. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is életre szóló élményekkel gazdagabban tér vissza otthonába.

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**: Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

A részvételi díj tartalmazza:
  • kiutazás költségét
  • elhelyezést a választott kabinkategóriában
  • teljes ellátást a hajón**
  • magyar nyelvű idegenvezetést

Külön fizetendők:
  • adók és illetékek 546 EUR/fő
  • kötelező borravaló helyszínen fizetendő kb. 10 EUR/fő/éj
  • bbp- és sztornó biztosítás (végösszegtől függ) kb. 22.500 Ft/fő-től
  • ESTA beutazási engedély ügyintési díjjal együtt: 8.000 Ft/fő (USA)

Fakultatív programok:
  • Everglades: 71 EUR /fő
  • Ocho Rios (OCH36): 80 EUR /fő
  • George Town (GCA50): 134 EUR /fő
  • Cozumel (COZ37): 65 EUR /fő
  • Miami ebéd: 30 EUR /fő
   
Felár ellenében igényelhető:
  • 3,5 GB internetcsomag: 63 EUR / csomag
  • Easy italcsomag: 203 EUR /fő
  • Premium italcsomag: 364 EUR /fő
  • Premium+ italcsomag: 462 EUR /fő
  • Alk.mentes italcsomag: 168 EUR /fő

Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatás követően foglalhatók.
 

(cht)


Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Karibi hajóutak

Város: Karib-térségi hajóutak

Kuba, vagy Dominika, esetleg Costa Rica vagy Barbados, A Karib-tenger és a Mexikói öböl nem okozott csalódást még senkinek sem!
Válogasson útjaink közt téma szerint!