+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Hotel Sipar **** - Nyaralás Umagban

Horvátország, Isztriai-félsziget

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

Fekvése: Umag óvárosától 1 km-re, Punta nevű üdülőtelepen, zöld környezetben, a kiépített és kavicsos strand mellett található ez a modern és igényes szálloda! 

Szobák: 
Superior: 2 ágy (pótágyazható- fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, minibár, széf, ingyenes WiFi, TV, klíma, erkély.
Premium: kb. 22-24 nm, 2 ágy (pótágyazható - fotelágy), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, minibár, széf, ingyenes WiFi, TV, klíma, tenger felőli erkély.

Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora), látvány konyhával.

Szolgáltatások: 2 nyitott tengervizes medence (1 felnőtt és 1 gyermek), ingyenes napernyők és napágyak a medencénél és a szálloda előtti strandon (korlátozott számban), Internetsarok (ingyenes), május végétől - szeptember végéig: különböző jellegű felnőtt animáció (aquaerobic, keep fit), zenés terasz, étterem, bár, gyermek animáció és mini klub, fizetős parkoló (1 EUR/éj). A közelben: futópálya, tenisz, strandröplabda, vízisportok, jacht-kikötő. 

A közelben Aquapark Istralandia - Novigrad közelében, 5 km-re a tengerparttól.

 

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

 

 

Minimum tartózkodás:  5 éj 06.25-08.27. között, előtte és utána 3 éj. Rövidebb tartózkodás esetén felár 20%.

Kedvezmények: 
2. ágyon: 12 évig 25%.
3. ágyon: 12 évig INGYENES, 12 évtől 25%.
Szülőkkel egy ágyon: 5 évig INGYENES, 5-12 évig 50%.

Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat. Babaágy 3 évig: ingyenes. Háziállat: bevinni tilos.

Turnusváltás: igény szerint.

 

Érintett desztinációk:

Horvátország

Látnivalók:

Zágráb sokat szenvedett a háború alatt Szerencsére a rakétatámadások nyomai szép lassan eltűnnek az épületek, műemlékek falairól, és a látnivalók újra régi pompájukban tündökölnek. Érdemes először a Szent-István székesegyházat felkeresni, értékét a gyönyörű, neogótikus külsőn kívül a freskók, márvány oltárak, szószékek jelentik. A templom melletti Lotrscak toronyból elképzelhetetlenül szép körpanoráma nyílik a fővárosra. A városközpont hemzseg a múzeumoktól, ki-ki érdeklődése szerint megtekintheti a Történelmi Múzeumot, a Városi Múzeumot vagy a Természettudományi Múzeumot. A múzeumimádóknak érdemes felkeresni a város távolabbi pontjain található gyűjteményeket is, a Strossmayer Galéria ókori rajzai, a Régészeti Múzeum egyiptomi múmiái nagy élményt jelentenek.
A dalmáciai Dubrovnik a világ egyik legszebb üdülőhelye, óvárosa a világörökség része. Csodálatos márvány borítású terei, macskaköves utcái, templomi, palotái, szökőkútjai, azt az érzés keltik az emberben, mintha mesevilágba csöppent volna. A Placa sétányon végigsétálva megcsodálhatjuk a Szent Blaise templomot, a Rektor Palotát valamint a nyüzsgő piacteret. A városfal a világ építészetének remeke, a kilátás a tengerre és a városra elmesélhetetlen. A város közelében fekvő Lokrum sziget elsőrangú fürdőhely.
Split a horvát tengerpart legnagyobb városa, melyet sajnos az iparfejlesztés, a gyárak, a kikötők és az újonnan felépített házak meglehetősen elcsúfítottak. Szerencsére az óváros képes volt megőrizni ódon hangulatát. Az óvárost a Diokletiánusz palota monumentális épületegyüttese uralja. A palota a világ egyik legszebb, legnagyobb fennmaradt római kori épülete. Ha nincs időnk a teljes bebarangoláshoz, egy rövidebb túra keretében nézzük meg a volt előcsarnokot, a Jupiter templomot, a mauzóleumot.
Rovinj az Isztria-félsziget déli csücskén fekszik, festőien szép, középkori hangulatot árasztó városka. Gyönyörű hegyek ölelésében, a tenger felől apró szigetek védelmében fekszik. Remek horgászhely, valamint jachtkikötő. A város látnivalói közül kiemelkedik a Szent Eufénia székesegyház, valamint a kicsiknek és nagyoknak egyaránt óriási élményt nyújtó több, mint 100 éve működő akvárium. A Punta Correnta park gyönyörű fürdőhely.

Térség: Isztriai-félsziget

Az Adriai-tenger egyik nagy félszigete, a Trieszti-öböl, Kvarner-öböl határolja. Mi magyarok főleg azért szeretjük mert viszonylag gyorsan és könnyen elérhető a kítűnő horvát autópályák segítségével. Legjelentősebb városai: Umag, Savudrija, Novigrad, Porec, Vrsar, Rovinj, Pula, Medulin, Rabac.

Város: Umag


Válogasson útjaink közt téma szerint!