+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Kornati Villák Solaris Camping Resort ****...

Horvátország, Dalmácia

Szállás típus: Apartman
Ellátás: Önellátás
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

Fekvése: Sibenik óvárosától 6 km-re délre, gyönyörű mediterrán növényekkel teli zöld félszigeten található ez a szórakozási lehetőségekkel teli - kicsiknek és nagyoknak - üdülőtelep, mely 5 szállodából, apartmanokból és kempingből áll. Az üdülőtelep nagy és tágas, így mindenki kényelmesen elfér.  A Resortban 5 különböző tematikájú strand húzódik egymás mellett, 4 km-en át. Solaris Camping Beach Resort részen, a kemping és jacht-kikötő között, kétszintes villákban találhatóak az apartmanok. Az aprókavicsos és köves strand közelében fekszenek. Homokos part a közelben.

Apartmanok:
A1 típus 2+2 fős:
30 nm/ max. 2 felnőtt és 2 gyermek részére (nappali két ággyal és konyhasarokkal, hálószoba emeletes ággyal két 12 év alatti gyermek részére, fürdőszoba, telefon, TV, klíma, erkély vagy terasz).
A2 típus 3+2 fős: 55 nm/ max. 3 felnőtt és 2 gyermek részére (2 db kétágyas hálószoba /az egyik franciaágyas, másik emeletes ággyal két 12 év alatti gyermek részére vagy egyágyas szoba/, nappali konyhasarokkal és kihúzható kanapéval max. két 12 év alatti gyermek részére/, fürdőszoba WC-vel, önálló WC, telefon, TV, klíma, 2 erkély vagy terasz),
A3 típus 4+3 fős: 70 nm/ max. 4 felnőtt és 3 gyermek részére (2 db kétágyas hálószoba /az egyik franciaággyal és gyermekpótággyal max. 12 éves korig, a másik két ággyal/, nappali konyhasarokkal és kihúzható kanapéval max. két 12 év alatti gyermek részére/, 2 fürdőszoba, telefon, TV, klíma, 2 erkély vagy terasz).
Ágynemű- /hetente 2x csere/ és törölkőző használata /hetente 3x csere/, valamint takarítás /minden nap/ az árban.

Ellátás: önellátás.

Szolgáltatások a kemping területén: éttermek, bár, nyitott tengervizes medence,ingyenes WiFi recepció környékén, apartmanonként 1 ingyenes parkolóhely, hajókikötési lehetőség és Solaris szolgáltatásai.


SOLARIS - AMADRIA RESORT SZOLGÁLTATÁSAI: 
Díjmentes: nyári hónapokban felnőtt és gyermek animáció, strandröplabda, kosárlabdapálya, asztalitenisz, játszótér, miniklub, több kilométeres tengerparti sétány. Egyéb (térítés ellenében): A strandon a vendégeket számos lehetőség várja: EnVogue Beach Club medencékkel, Beach Party, dalmát falu működő malommal, éttermek, cukrászda, bérelhető nyugágyak és napernyők a strandon. Minden nap egész és félnapos hajókirándulások kalózhajóval. Sport (térítés ellenében): 4 teniszpálya, kalózkalandos minigolfpálya,  kerékpárkölcsönzés, vízibicikli, jet ski, kajak, kenu és szörf, banán, tube, jacht-kikötő, búvárközpont. 
Aquapark Dalmatia, az üdülőtelepen az egész család részére számos csúszda, vízesés és sok más kaland, csak rád vár! Belépők ellenében.

ELŐFOGLALÁSI kedvezmény:
8% kedvezmény 04.30-ig!

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Kornati Villák**** - Solaris 2021.
Ft/ apartman/ 7 éj 
önellátással
04.01-05.22.
09.18-10.18.
05.22-06.12.
09.11-09.18.
06.12-06.26.
08.28-09.11.
06.26-07.10.
08.21-08.28. 
07.10-08.21.
A1 apt 2+2 fős 166 500 228 900 365 900 439 900 509 900
A2 apt 3+2 fős 195 900 262 500 406 500 499 900 628 500
A3 apt 4+3 fős 206 900 284 500 449 900 589 900 709 500
Min. tartózkodás/
Rövidebb tartózkodás felára
2 éj / +10% 3 éj / +15% 5 éj / +20% 5 éj / +25% 5 éj / +25%

Figyelem! A fenti táblázatban szereplő árak nem tartalmazzák az előfoglalási kedvezményt. Használja árkalkulátorunkat, ahol már a kedvezménnyel csökkentett árakat láthatják, valamennyi kötelező költséggel! 
Amennyiben a kalkulátorunk alapján nem talál Önnek megfelelő szoba típust, vagy időpontot, küldjön ajánlatot irodánknak, az utazók létszámának (ezen belül a gyermekek életkorának feltüntetésével) és a tervezett utazási időpont megadásával.

Üdülőhelyi díj 12 év felett: 4 900 Ft/fő/7éj. Babaágy: 4 EUR/éj. Háziállat: bevinni tilos.

Turnusváltás: igény szerint.

Buszjegy vásárlása esetén (2021.06.18-09.03 között) pénteki indulással vasárnapi visszaérkezéssel tudunk közlekedést biztosítani. Szombati turnusváltásokhoz (7éj foglalás) esetén. További információkért keresse munkatársainkat!

Érintett desztinációk:

Horvátország

Látnivalók:

Zágráb sokat szenvedett a háború alatt Szerencsére a rakétatámadások nyomai szép lassan eltűnnek az épületek, műemlékek falairól, és a látnivalók újra régi pompájukban tündökölnek. Érdemes először a Szent-István székesegyházat felkeresni, értékét a gyönyörű, neogótikus külsőn kívül a freskók, márvány oltárak, szószékek jelentik. A templom melletti Lotrscak toronyból elképzelhetetlenül szép körpanoráma nyílik a fővárosra. A városközpont hemzseg a múzeumoktól, ki-ki érdeklődése szerint megtekintheti a Történelmi Múzeumot, a Városi Múzeumot vagy a Természettudományi Múzeumot. A múzeumimádóknak érdemes felkeresni a város távolabbi pontjain található gyűjteményeket is, a Strossmayer Galéria ókori rajzai, a Régészeti Múzeum egyiptomi múmiái nagy élményt jelentenek.
A dalmáciai Dubrovnik a világ egyik legszebb üdülőhelye, óvárosa a világörökség része. Csodálatos márvány borítású terei, macskaköves utcái, templomi, palotái, szökőkútjai, azt az érzés keltik az emberben, mintha mesevilágba csöppent volna. A Placa sétányon végigsétálva megcsodálhatjuk a Szent Blaise templomot, a Rektor Palotát valamint a nyüzsgő piacteret. A városfal a világ építészetének remeke, a kilátás a tengerre és a városra elmesélhetetlen. A város közelében fekvő Lokrum sziget elsőrangú fürdőhely.
Split a horvát tengerpart legnagyobb városa, melyet sajnos az iparfejlesztés, a gyárak, a kikötők és az újonnan felépített házak meglehetősen elcsúfítottak. Szerencsére az óváros képes volt megőrizni ódon hangulatát. Az óvárost a Diokletiánusz palota monumentális épületegyüttese uralja. A palota a világ egyik legszebb, legnagyobb fennmaradt római kori épülete. Ha nincs időnk a teljes bebarangoláshoz, egy rövidebb túra keretében nézzük meg a volt előcsarnokot, a Jupiter templomot, a mauzóleumot.
Rovinj az Isztria-félsziget déli csücskén fekszik, festőien szép, középkori hangulatot árasztó városka. Gyönyörű hegyek ölelésében, a tenger felől apró szigetek védelmében fekszik. Remek horgászhely, valamint jachtkikötő. A város látnivalói közül kiemelkedik a Szent Eufénia székesegyház, valamint a kicsiknek és nagyoknak egyaránt óriási élményt nyújtó több, mint 100 éve működő akvárium. A Punta Correnta park gyönyörű fürdőhely.

Térség: Dalmácia

Vannak akik esküsznek rá a legszebb tengerpartok a dalmát szakaszon találhatóak. Nem szeretnénk vitába szállni senkivel sem, de az biztos hogy legalább egyszer érdemes kicsit beljebb vagy lejjebb utazni ezen a vidéken. Az biztos hogy 20 nagyobb és száznál is több kisebb sziget található az Adriai-tengeren. A legjelentősebb megyék nagy városai: Sibenik, Split, Dubrovnik

Válogasson útjaink közt téma szerint!