+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Amfora Apartmanok - Stella Maris Resort...

Horvátország, Isztriai-félsziget

Szállás típus: Apartman
Ellátás: Önellátás
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

Fekvése: Umag központjától 2 km-re, Stella Maris Resort nevű üdülőtelep közepén, festői lagúnák és mediterrán zöldövezet által körülvett parkban fekszenek ezek a teljesen felújított, modern berendezésű, kétszintes sorházakban található apartmanok, melyek a kavicsos és kiépített strandtól 150 m-re helyezkednek el. Homokos öböl a közelben. A strandon napernyők és nyugágyak bérelhetők.

Apartmanok:
Sirena Classic 2+2 ágyas: 40 nm/ 1. és 2. emeleti (kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval és konyhasarokkal, fürdőszoba, LCD TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély). 
Amfora Classic 3+2 ágyas:
42 nm /1. emeleti (kétágyas hálószoba, egyágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval és konyhasarokkal, fürdőszoba, LCD TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély).
Amfora Superior 4+2 ágyas: 51 nm/ földszinti és 1. emeleti (2 db kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval és konyhasarokkal, fürdőszoba, külön WC, LCD TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, erkély vagy terasz).
Amfora Family 5+2 ágyas: 61 nm / földszinti (kétágyas hálószoba, háromágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval és konyhasarokkal, fürdőszoba, külön WC, LCD TV, klíma, széf, ingyenes WIFI, terasz).

Ellátás: önellátás. Felár ellenében félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

Szolgáltatások: nyitott tengervizes felnőtt medence, gyermek és baba édesvizi medence komplexum, díjmentes nyugágyak a medence mellett (korlátozott számba), gíermek vizijátszótér, felnőtt és gyermek animáció (nyári hónapokban), mini- és tiniklub,fitness programok, Internetsarok, szupermarket, éttermek, bárok, orvosi rendelő, kisebb kikötő, fizetős parkoló (1EUR/nap). Sport: teniszpályák, asztalitenisz, vízisportok,a közelben: lovaglás, röplabdapálya, búvárközpont és kerékpárbérlés.
A közelben Aquapark Istralandia - Novigrad közelében, 5 km-re a tengerparttól.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

 

Figyelem! A fenti táblázatban szereplő árak nem tartalmazzák az esetleges akciókat. Használja árkalkulátorunkat, ahol már a kedvezménnyel csökkentett árakat láthatják, valamennyi költséggel!

Amennyiben a kalkulátorunk alapján nem talál Önnek megfelelő szoba típust, vagy időpontot, küldjön ajánlatkérést irodánknak, az utazók létszámának (ezen belül a gyermekek életkorának feltüntetésével) és a tervezett utazási időpont megadásával.

Minimum tartózkodás: 06.25-08.27. .között 5 éj, előtte és utána 3 éj. Rövidebb tartozkodás esetén a felár 20%.

Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat.  Babaágy 3 évig: ingyenes. Háziállat (10 kg-ig): 13 EUR/éj.

Turnusváltás: Igény szerint.

Érintett desztinációk:

Horvátország

Látnivalók:

Zágráb sokat szenvedett a háború alatt Szerencsére a rakétatámadások nyomai szép lassan eltűnnek az épületek, műemlékek falairól, és a látnivalók újra régi pompájukban tündökölnek. Érdemes először a Szent-István székesegyházat felkeresni, értékét a gyönyörű, neogótikus külsőn kívül a freskók, márvány oltárak, szószékek jelentik. A templom melletti Lotrscak toronyból elképzelhetetlenül szép körpanoráma nyílik a fővárosra. A városközpont hemzseg a múzeumoktól, ki-ki érdeklődése szerint megtekintheti a Történelmi Múzeumot, a Városi Múzeumot vagy a Természettudományi Múzeumot. A múzeumimádóknak érdemes felkeresni a város távolabbi pontjain található gyűjteményeket is, a Strossmayer Galéria ókori rajzai, a Régészeti Múzeum egyiptomi múmiái nagy élményt jelentenek.
A dalmáciai Dubrovnik a világ egyik legszebb üdülőhelye, óvárosa a világörökség része. Csodálatos márvány borítású terei, macskaköves utcái, templomi, palotái, szökőkútjai, azt az érzés keltik az emberben, mintha mesevilágba csöppent volna. A Placa sétányon végigsétálva megcsodálhatjuk a Szent Blaise templomot, a Rektor Palotát valamint a nyüzsgő piacteret. A városfal a világ építészetének remeke, a kilátás a tengerre és a városra elmesélhetetlen. A város közelében fekvő Lokrum sziget elsőrangú fürdőhely.
Split a horvát tengerpart legnagyobb városa, melyet sajnos az iparfejlesztés, a gyárak, a kikötők és az újonnan felépített házak meglehetősen elcsúfítottak. Szerencsére az óváros képes volt megőrizni ódon hangulatát. Az óvárost a Diokletiánusz palota monumentális épületegyüttese uralja. A palota a világ egyik legszebb, legnagyobb fennmaradt római kori épülete. Ha nincs időnk a teljes bebarangoláshoz, egy rövidebb túra keretében nézzük meg a volt előcsarnokot, a Jupiter templomot, a mauzóleumot.
Rovinj az Isztria-félsziget déli csücskén fekszik, festőien szép, középkori hangulatot árasztó városka. Gyönyörű hegyek ölelésében, a tenger felől apró szigetek védelmében fekszik. Remek horgászhely, valamint jachtkikötő. A város látnivalói közül kiemelkedik a Szent Eufénia székesegyház, valamint a kicsiknek és nagyoknak egyaránt óriási élményt nyújtó több, mint 100 éve működő akvárium. A Punta Correnta park gyönyörű fürdőhely.

Térség: Isztriai-félsziget

Az Adriai-tenger egyik nagy félszigete, a Trieszti-öböl, Kvarner-öböl határolja. Mi magyarok főleg azért szeretjük mert viszonylag gyorsan és könnyen elérhető a kítűnő horvát autópályák segítségével. Legjelentősebb városai: Umag, Savudrija, Novigrad, Porec, Vrsar, Rovinj, Pula, Medulin, Rabac.

Város: Umag


Válogasson útjaink közt téma szerint!