+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Slavica Apartmanház - Vodice - Nyaralás...

Horvátország, Dalmácia

Szállás típus: Apartman
Ellátás: Önellátás
Utazás módja: Egyénileg
Időtartam:
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás:

Fekvése: Az apartmanház Vodice központjától 1000 m-re található, 450 m-re az aprókavicsos és kiépített lassan mélyülő strandtól (H. Imperial mögötti részen).

Apartmanok:
A2-3 fős:
30 nm, emeleti / 2 db (háromágyas hálószoba, konyha, klíma, TV, fürdőszoba, közös folyosóról nyíló saját erkély).
A3+1 fős: 40 nm, emeleti / 2 db (háromágyas hálószoba, konyha étkezővel és egy ággyal, klíma, TV, fürdőszoba, erkély).

Ellátás: önellátás.

Szolgáltatások: ingyenes WiFi, az udvarban grillezési lehetőség és parkoló. Étterem és élelmiszerbolt 400 m-re.

Előfoglalási kedvezmény:
10% kedvezmény 03.31-ig 

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

SLAVICA Apartmanház - Vodice 2022
Ft/apartman/7 éj önellátással 05.01-06.01. 06.01-07.01.
09.01-10.01.
07.01-09.01.
A2-3 apartman 184 900 239 900 258 900
A3+1 apartman 221 900 258 900 277 500


Figyelem!
A fenti táblázatban szereplő árak nem tartalmazzák az előfoglalási kedvezményt. Használja árkalkulátorunkat, ahol már a kedvezménnyel csökkentett árakat láthatják, valamennyi kötelező költséggel! 
Minimum tartózkodás:
  5 éj. Rövidebb tartózkodás felár 30 %.

Felárak, díjak: Az ár tartalmazza az üdülőhelyi díjat.  Gyermek ágy nélkül 7 évig ingyenes. Háziállat: bevinni tilos.

Turnusváltás: szombat, további napok lekérésre.

 

Érintett desztinációk:

Horvátország

Látnivalók:

Zágráb sokat szenvedett a háború alatt Szerencsére a rakétatámadások nyomai szép lassan eltűnnek az épületek, műemlékek falairól, és a látnivalók újra régi pompájukban tündökölnek. Érdemes először a Szent-István székesegyházat felkeresni, értékét a gyönyörű, neogótikus külsőn kívül a freskók, márvány oltárak, szószékek jelentik. A templom melletti Lotrscak toronyból elképzelhetetlenül szép körpanoráma nyílik a fővárosra. A városközpont hemzseg a múzeumoktól, ki-ki érdeklődése szerint megtekintheti a Történelmi Múzeumot, a Városi Múzeumot vagy a Természettudományi Múzeumot. A múzeumimádóknak érdemes felkeresni a város távolabbi pontjain található gyűjteményeket is, a Strossmayer Galéria ókori rajzai, a Régészeti Múzeum egyiptomi múmiái nagy élményt jelentenek.
A dalmáciai Dubrovnik a világ egyik legszebb üdülőhelye, óvárosa a világörökség része. Csodálatos márvány borítású terei, macskaköves utcái, templomi, palotái, szökőkútjai, azt az érzés keltik az emberben, mintha mesevilágba csöppent volna. A Placa sétányon végigsétálva megcsodálhatjuk a Szent Blaise templomot, a Rektor Palotát valamint a nyüzsgő piacteret. A városfal a világ építészetének remeke, a kilátás a tengerre és a városra elmesélhetetlen. A város közelében fekvő Lokrum sziget elsőrangú fürdőhely.
Split a horvát tengerpart legnagyobb városa, melyet sajnos az iparfejlesztés, a gyárak, a kikötők és az újonnan felépített házak meglehetősen elcsúfítottak. Szerencsére az óváros képes volt megőrizni ódon hangulatát. Az óvárost a Diokletiánusz palota monumentális épületegyüttese uralja. A palota a világ egyik legszebb, legnagyobb fennmaradt római kori épülete. Ha nincs időnk a teljes bebarangoláshoz, egy rövidebb túra keretében nézzük meg a volt előcsarnokot, a Jupiter templomot, a mauzóleumot.
Rovinj az Isztria-félsziget déli csücskén fekszik, festőien szép, középkori hangulatot árasztó városka. Gyönyörű hegyek ölelésében, a tenger felől apró szigetek védelmében fekszik. Remek horgászhely, valamint jachtkikötő. A város látnivalói közül kiemelkedik a Szent Eufénia székesegyház, valamint a kicsiknek és nagyoknak egyaránt óriási élményt nyújtó több, mint 100 éve működő akvárium. A Punta Correnta park gyönyörű fürdőhely.

Térség: Dalmácia

Vannak akik esküsznek rá a legszebb tengerpartok a dalmát szakaszon találhatóak. Nem szeretnénk vitába szállni senkivel sem, de az biztos hogy legalább egyszer érdemes kicsit beljebb vagy lejjebb utazni ezen a vidéken. Az biztos hogy 20 nagyobb és száznál is több kisebb sziget található az Adriai-tengeren. A legjelentősebb megyék nagy városai: Sibenik, Split, Dubrovnik

Válogasson útjaink közt téma szerint!