+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Tavaszi szünet Dubajban: csoportos...

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Indulás:
csoportos városlátogatás tengerparti pihenéssel
 
Töltsék a húsvétot és a tavaszi szünetet Dubajban, ahol az egész család feledhetetlen élményekkel gazdagodhat. Az Arab-félsziget csillogó városa lenyűgöző látnivalókat kínál, a Marina homokos strandja pedig ejtőzésre csábít.
 

Jelentkezés lezárva. 


 
Dátum 2021. március 31- április 7.
Időtartam 8 nap/7 éj
Utazás Menetrendszerinti közvetlen repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 6 óra
Elhelyezés 4 csillagos szállodákban
Ellátás reggeli, 1 ebéd
Idegenvezetés érkezéstől elutazásig magyar asszisztencia, magyar helyi idegenvezető a programokon
Minimum létszám 20 fő

 

Tavaszi szünet Dubajban ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni órákban Dubajba, érkezés az éjszakai órákban, találkozó az idegenvezetővel, transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása (7 éj).

 

2. nap: Dubaj városnézés

Reggeli után Dubaj felfedezésére indulunk. A délelőtti panoráma városnézés során láthatjuk a Jumeirah mecsetet, a híres Burj Al Arab épületét, a Sheikh Zayed út modern épületeit. Látogatás az Al Fahidi erődben elhelyezkedő Dubai Múzeumba, majd hagyományos vízitaxival, abrával utazunk a híres fűszerpiacra és aranypiacra. Az ebédet követően a világ legmagasabb épületéhez, a Burj Khalifához látogatunk és megcsodáljuk a kilátást a 124. emeleti kilátóból. Transzfer vissza a szállodába, vagy lehetőség van a világ legnagyobb bevásárlóközpontját, a Dubai Mall-t felfedezni, ahol a rengeteg bolton és éttermen kívül különleges szórakozási lehetőségek várják. Látogassanak el a vízi világot bemutató Aquarium-ba, próbálja ki a VR World-öt vagy a korcsolyapályát, és mindenképpen csodálják meg a világhírű szökőkút „előadását” is! Egyéni programok esetén visszajutás a szállodába egyénileg.

 

3-7. nap: Dubaj pihenés

Szabad program. Évezze a futurisztikus város tengerpartját vagy csobbanjon a hotel medencéjében, látogasson el a közeli éttermekbe, vagy korzózzon a szomszédos Dubai Marina Mall üzletei között. Ismerje meg Dubaj további látványosságait, például a mesterséges Pálma szigeten található vízi vidámparkot, vagy a 150 m magas „keretet”, mely üveghídjáról bámulatos képeket lehet készíteni. A helyi idegenvezető segít kiválasztani az Ön számára legérdekesebb helyeket, programokat és segít eligazodni a közlekedésben is. A pihenés mellett érdemes részt venni valamelyik fakultatív programon is (vagy akár az összesen):

Sivatagi szafari vacsorával: délután dzsipekbe szállunk és izgalmas sivatagi szafarira indulunk Dubaj környékén. A homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek mókás pillanatokat szerez majd! A vacsorát egy hangulatos sivatagi táborban fogyaszthatják el, a szórakozásról táncosok, fellépők gondoskodnak. Késő este visszautazás a szállodába. (A terepjárókban 5-6 személy fér el.) A program ára vacsorával 24 500 Ft/fő.

Vacsorahajó a Marinán: ismerje meg esti fényeiben a szálloda környékét egy tradicionális „dhow” hajóról nézve. A látvány mellett svédasztalos vacsora és élőzene gondoskodik a szórakoztatásról. A program ára vacsorával 34 500 Ft/fő.

Kirándulás Abu Dhabiba, ebéddel, magyar idegenvezetővel (min. létszám 10 fő): tegyen egy egy napos kirándulást a mindössze másfél órára található Abu Dhabiba. Az Emirátusok fővárosa főképp a Ferrari World-ről, és lenyűgöző mecsetéről ismert, legújabb látványossága pedig a Louvre múzeum, mely egyedülálló technológiákkal teszi még érdekesebbé és interaktívvá a látogatást, de maga az épület is nagyon különleges. A program ára ebéddel 40 500 Ft/fő.

 

8. nap: hazautazás Budapestre

Hajnalban transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre közvetlen járattal.

A programok sorrendje változhat.

 

Tervezett szállás:
Dubai

Millennium Place Dubai Marina****

Egy olyan nagyvárosban, mint Dubaj, fontos, hogy jó elhelyezkedésű szállodát válasszunk. A 2019-ben épült hotel a Marina öbölben ideális választás ha ötvözni szertnénk a város felfedezését és a tengerparti élményeket. A népszerű JBR beach gyalogosan mindössze 10-12 perc alatt elérhető, ugyanakkor az öböl felhőkarcolói emlékeztetnek rá, hogy egy modern világvárosban járunk. A nívós szállodából gyalogtávolságra elérhető bevásárló központ, metrómegálló, élelmiszerbolt és számtalan étterem. A szálloda szolgáltatásai: wifi, fitness központ, medence napozóágyakkal, autóbérlés, pénzváltás, mosoda, étterem, lobby bár. A letisztult superior kétágyas szobák wifivel, minihűtővel, hajszárítóval, panorámaablakkal, tévével, vasalóval, széffel, fürdőszobai piperecikkekkel felszereltek, kb. 32 m2-esek, maximum 3 fő elhelyezésére alkalmasak. 2 felnőtt és 2 12 év alatti gyermek elhelyezése executive erkélyes szobában történik, melyek kb. 47 m2-esek. Nagyobb gyermek(ek) esetén 2 db egybe nyíló kétágyas szoba foglalható lekérésre, felnőtt áron.

Felár ellenében superior egy/kétágyas erkélyes szobák lekérhetőek a szabad kapacitás függvényében.
A szállodaváltoztatás jogát azonos kategórián belül fenntartjuk! A szállodák helyi besorolása országonként eltérhet.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 7 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint magyar  idegenvezetéssel, 24 órán át elérhető telefonos asszisztencia, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 99 000 Ft/fő, helyi borravalók, fakultatív programok, félpanzió, utasbiztosítás.

3. felnőtt/gyermek pótágyon 279 900 Ft/fő
4. gyermek pótágyon (2 felnőtt és 2, 12 év alatti gyermek egy szobában) 279 900 Ft/fő
félpanzió felára (6 vacsora)* 65 900 Ft/fő

*a késői érkezés miatt az első éjszaka étkezés nem áll rendelkezésre.

Érintett desztinációk:

Egyesült Arab Emirátusok

Hazánknál valamivel kisebb területen, az arab félszigeten fekszik a 24. szélességi fokon. Partját a Perzsa öbölben és az Indiai óceánnál kb. 700 km hosszan a tengervíz mossa. Az arab őslakosságon kívül 22 nemzetség lakja. Hatalmas ütemben fejlődik, melyet mi sem tükröz jobban, mint a mindenhol megtalálható építkezések. Autópályái, közútjai jó minőségűek és a legtöbb helyen ki vannak világítva. Legfőbb kiviteli terméke az olaj, és jelentős kereskedelmet bonyolít le. Az életszínvonal magas.S.F.
A hatalmas felhőkarcolók látványa a repülőről igazolja azt a mondást, hogy Dubai a Kelet New York-ja. Az ország a nyugatról érkező turisták és búvárok számára már régóta kedvelt célállomás. A turizmus központja a Fujairah partvidék, ami az ország keleti részén, az Ománi öbölben fekszik. A keskeny, aranyszínű homokkal borított tengerpartot nyugatról az Ománi hegység magas vonulatai szegélyezik, és egyben elválasztják a partvidéket a sivatagtól.
Az emirátusok 1971-ben hét önálló emírség összeolvadásával jött létre. Az utazási irodák az "ellentétek országaként" reklámozzák, amely tökéletesen illik is az emirátusokra.
Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható,a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, a teveversenyek, a beduin piacok és Dubai duty free vásárlási lehetőségei pedig az iszlám életmódtól térnek el.
Abu Dhabi a fővárosa az Arab Emirátusoknak, és Dubai a legnagyobb városa, melyekről joggal mondható, hogy az ellentétekről híresek. Az arab tradíciókat híven megőrző lakosságot, akiket ruházatukról könnyen fölismerhetünk, kiegészítik a világ minden tájáról érkezett emberek. A jellegzetes iszlám kegyhelyekkel jól megférnek a sugárutak mentén épült hatalmas felhőkarcolók, üvegpaloták, melyek a jövőt vetítik elénk. Ápolt, gondozott parkok és az öntözött zöldterület feledteti az egykori sivatagot, melyre a város épült. Az üzletek zsúfolásig tele a legmodernebb termékekkel, és az áruk vásárlásra serkentenek. Találunk itt hagyományos arab hangulatú bazárt és hamisítatlan nyugati eleganciát képviselő bevásárlóközpontokat. Dubai tengerpartján 15-20 km hosszúságban, és a belvárosban is minden kényelemmel felszerelt luxusszállodák sokasága található. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sport, vízisport lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Ha csak egyetlen országot akarunk felkeresni az Arab-öbölben, akkor válasszuk a legkönnyebb beutazást és a legfejlettebb turisztikai infrastruktúrát biztosító országot.
Az ország 7 emirátusból áll: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah és Fujairah. Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható, a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Fővárosa Abu Dhabi.
Dubai: AZ Emirátusok legismertebb városa, nem véletlenül, hiszen nyüzsgő élet, luxusszállodák, kedves régi épületek és rengeteg vásárlási lehetőség is várja az ide látogatókat.

Térség: Dubai

Város: Dubai

Dubai nem sok látnivalót kínál a turistáknak, de a térség leglüktetőbb, élettel teli városaként mégis évről évre több látogatót vonz. Dubai igazából két városból áll, Deirából és Dubaiból. A legjobb mód arra, hogy felfedezzük a várost, a motoros csónakbérlés, ezzel könnyedén körbehajózhatjuk a városrészeket. A legérdekesebb látnivaló a Dubai Múzeum, valamint a World Trade Center, melynek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. Rengetegen keresik fel a deirai aranybazárt, amely a legnagyobb ilyen piac a Közelkeleten. A rengeteg bevásárlóközpont kedvező árakkal várja a vásárolni is szerető turistákat.

Egyesült Arab Emirátusok

Hazánknál valamivel kisebb területen, az arab félszigeten fekszik a 24. szélességi fokon. Partját a Perzsa öbölben és az Indiai óceánnál kb. 700 km hosszan a tengervíz mossa. Az arab őslakosságon kívül 22 nemzetség lakja. Hatalmas ütemben fejlődik, melyet mi sem tükröz jobban, mint a mindenhol megtalálható építkezések. Autópályái, közútjai jó minőségűek és a legtöbb helyen ki vannak világítva. Legfőbb kiviteli terméke az olaj, és jelentős kereskedelmet bonyolít le. Az életszínvonal magas.S.F.
A hatalmas felhőkarcolók látványa a repülőről igazolja azt a mondást, hogy Dubai a Kelet New York-ja. Az ország a nyugatról érkező turisták és búvárok számára már régóta kedvelt célállomás. A turizmus központja a Fujairah partvidék, ami az ország keleti részén, az Ománi öbölben fekszik. A keskeny, aranyszínű homokkal borított tengerpartot nyugatról az Ománi hegység magas vonulatai szegélyezik, és egyben elválasztják a partvidéket a sivatagtól.
Az emirátusok 1971-ben hét önálló emírség összeolvadásával jött létre. Az utazási irodák az "ellentétek országaként" reklámozzák, amely tökéletesen illik is az emirátusokra.
Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható,a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, a teveversenyek, a beduin piacok és Dubai duty free vásárlási lehetőségei pedig az iszlám életmódtól térnek el.
Abu Dhabi a fővárosa az Arab Emirátusoknak, és Dubai a legnagyobb városa, melyekről joggal mondható, hogy az ellentétekről híresek. Az arab tradíciókat híven megőrző lakosságot, akiket ruházatukról könnyen fölismerhetünk, kiegészítik a világ minden tájáról érkezett emberek. A jellegzetes iszlám kegyhelyekkel jól megférnek a sugárutak mentén épült hatalmas felhőkarcolók, üvegpaloták, melyek a jövőt vetítik elénk. Ápolt, gondozott parkok és az öntözött zöldterület feledteti az egykori sivatagot, melyre a város épült. Az üzletek zsúfolásig tele a legmodernebb termékekkel, és az áruk vásárlásra serkentenek. Találunk itt hagyományos arab hangulatú bazárt és hamisítatlan nyugati eleganciát képviselő bevásárlóközpontokat. Dubai tengerpartján 15-20 km hosszúságban, és a belvárosban is minden kényelemmel felszerelt luxusszállodák sokasága található. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sport, vízisport lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Ha csak egyetlen országot akarunk felkeresni az Arab-öbölben, akkor válasszuk a legkönnyebb beutazást és a legfejlettebb turisztikai infrastruktúrát biztosító országot.
Az ország 7 emirátusból áll: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah és Fujairah. Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható, a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Fővárosa Abu Dhabi.
Dubai: AZ Emirátusok legismertebb városa, nem véletlenül, hiszen nyüzsgő élet, luxusszállodák, kedves régi épületek és rengeteg vásárlási lehetőség is várja az ide látogatókat.

Térség: Körutazások Dubaiban

Város: Körutazás Dubaiban


Válogasson útjaink közt téma szerint!