+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Eco-Sporthotel Björnson ***

Szlovákia, Alacsony Tátra

Szállás típus: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Egyéni
Időtartam:
Típus: Síút
Indulás:

Eco-Sporthotel Björnson

Hegyi menedék magas minőséggel kb. 150 m-re a pályától.

Turnus

min. 5 éj

Általános

Az Eco-Spothotel Björnson a jasnai síterep egyik legnépszerűbb pályaszállása,, mindössze kb. 150 m-re a pályáktól. A jó minőségű szálloda 3 féle szállást kínál a vendégeknek: szállodai elhelyezést, villákat és hostel szobákat, így a Björnsonban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő elhelyezést. A tipikus hegyi stílusban épült épület múltja 1952-ig nyúlik vissza. Kiváló elhelyezkedése és csodálatos környezete hozzájárult a Björnsonka népszerűségéhez, és hamarosan a Tátra egyik legnépszerűbb szállodája lett. Az idő múlásával népszerűsége nem csökkent. A szálloda 2015-ben kezdődő újjáépítése abban a szellemben került megvalósításra, hogy mindenben megfeleljen a mai kor és vendégek igényeinek. Az épületet a múlt teljes tiszteletével rekonstruálták, megpróbálva megőrizni Björnsonka "eredeti szellemét", és tartani a kapcsolatot a hagyományokkal. Az újjászervezett és korszerűsített Björnson Eko-šport Hotel 2016 tavaszán újra megjelent a jasnai síterep térképén, ahová nyilvánvalóan tartozik!

Szállás

Szolgáltatások: 24 órás recepció, étterem, konferencia-terem modern prezentációs felszereléssel, kültéri relaxációs lehetőség fürdődézsákkal és pihenő teremmel, pavilon grillel, játszótér, pétangue és kosárlabdapálya, kölcsönözhető sport eszközök, parkoló. A főépületben játék szoba tv-vel, kártyaasztallal, táblajátékokkal, gyereksarokkal és könyvekkel.
Fontos tudnivalók: A szállás min. 5 éjre foglalható, kevesebb éjre indulás előtti 2 héten belül lehet foglalni a szabad helyek függvényében.
Síelés: Chopok - Észak (kb. 150 m), Vyšna Boca (kb. 48 km), Csorba tó (kb. 62 km)

Elhelyezés

Főépület - szállodai részleg, kapacitása 17 db 2 fős szoba pótágy lehetőséggel, 10 db családi szoba. A családi szobák egymás mellett helyezkednek el, és összenyithatók akár egy nagyobb apartmanná.
Bjornsonka szoba: 2 fős szoba 2 szimpla ággyal, tvvel, wifivel, saját fürdőszobával, zuhanyzóval és wc-vel.

Standard szoba: 2 fős szoba 1 franciaággyal, tvvel, wifivel, saját fürdőszobával, zuhanyzóval és wc-vel.


Családi szoba
: 2 fős szoba 1 franciaággyal és egy kényelmes kanapéval, mely kinyitva 2 fő elhelyezését biztosítja. A szobában tv, wifi, saját fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel szolgálja a vendégek kényelmét. Max. 2+2 fő részére.


Nagy családi szoba: 2 fős szoba 1 franciaággyal és 1 szimpla ággyal és egy kényelmes kanapéval, mely kinyitva 2 fő elhelyezését biztosítja. A szobában tv, wifi, saját fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel szolgálja a vendégek kényelmét. Max. 3+2 fő részére.


Villa: a Villa egy különálló épület, melyben 4 db 2 ágyas szoba található, ezek közül 2 db további egy főre pótágyazható. A két fürdőszoba és wc úgy helyezkedik el, mintha 2 db 2 hálószobás lakást egybenyitottak volna. A villában található még egy felszerelt konyha étkezővel, nappali kanapéval és egy borozó. A villa csak egyben foglalható, így kiválóan alkalmas baráti társaságoknak vagy több családnak. Max 10 főre.

Hostel: a Björnson hostel szobái kiválóan alkalmasak a fiatalok elhelyezésére. A 3 db 3 ágyas szobában 3 szimpla ágy található, közös fürdőszoba és wc használattal. A hostel szobában lakó vendégek teljes mértékben használhatják a főépület és wellness szolgáltatásokat, valamint igénybe vehetik az ellátást is.

Ellátás

 • félpanzió

Kedvezmények: 2 teljes árú fizető vendéggel egy szobában (szállodai vagy villa elhelyezés esetén)

 • gyerek 0-3 évig ágy és ellátás nélkül: ingyenes
 • gyerek pótágyon: 0-5,99 év között: 12 EUR/éj vagy 4.000 Ft/éj félpanzióval
 • gyerek pótágyon 6-14,99 év között: 30 EUR/éj vagy 10.200 Ft/éj félpanzióval
 • pótágyon 15 év felett: 48 EUR/éj vagy 16.300 Ft/éj félpanzióval
Az ár tartalmazza:
 • szállást
 • félpanziós ellátást
 • szabadtéri szauna és dézsafürdő használatát min. 5 éj foglalása esetén
 • ingyenes wifi használatot a szálloda egész területein
 • ingyenes parkolást

Az ár nem tartalmazza:

 • üdülőhelyi illetéket: kb. 1,1 EUR/fő/éj, helyszínen a helyszínen
 • szabadtéri szauna és dézsafürdő használatát kevesebb mint 5 éj foglalása esetén: 5 EUR/fő
 • síbérletet: megvásárolható irodánkban kedvezményes áron! Részletek a pályainfó oldalon >>
 • utazást: egyénileg
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZMÉNYES ÁRON!
 • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.

Távolságok

 • Budapest: 271 km
 • Sípályák: 150 m
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/


Érintett desztinációk:

Szlovákia

Látnivalók

Pozsony Szlovákia fővárosa és egyben legnagyobb városa. Ahogy az ember megérkezik a városba, gyönyörű szőlőültetvények, a Kis-Kárpátok vonulata és a Duna kéklő csillogása tárul a szeme elé. Nagyon sok emlékmű és épület tanúskodik a közös szlovák-magyar történelemről valamint sok múzeum idézi fel a monarchia korát. Pozsony legszebb része az Óváros és a Vár. Az Óváros több múzeumnak és palotának ad otthont, ezek közül a leghíresebb a Borászati Múzeum és a Mirbach Palota. A Vár alapjai a korai középkorban épültek, azóta rengeteg alkalommal építették át. Érdemes felmenni a Várba, ugyanis gyönyörű kilátás nyílik innen a városra, valamint megtekinthetjük a Népzenei Múzeum érdekes gyűjteményét is. A Szlovák Nemzeti Múzeumot és a Nemzeti Galériát se hagyjuk ki a városnézésből.

A Magas-Tátra festői csipkéit 30 völgy és 100 jégkori tó teszi még szebbé. A 600 kilométer hosszú, remekül kiépített túraútvonal-hálózat minden völgyet és csúcsot elér. Aki kirándulni szeretne, az augusztusban és szeptemberben jöjjön, aki pedig a síelést kedveli, az novembertől áprilisig hódolhat szenvedélyének.

A Mala Fatra nemzeti park legmagasabb pontja a Velky Krivan. A park szívében található a Vratna, a gyönyörű, erdővel borított völgy, amely kitűnő túrázási útvonalakat, télen pedig csodálatos sípályákat kínál.

Spissky Hrad Szlovákia legnagyobb kastélya, melyet 1209-ben építettek. 1780-ban leégett, így ma már csak romjai láthatóak. Gótikus tornya, kápolnája, román stílusú palotája romjaiban is gyönyörű.

Látnivalók a Garam mentén
A szomszédos Szlovákiában található Garam folyó környéke közel fekszik hazánkhoz, Budapest környékéről néhány órás autózás után kényelmesen elérhető jó minőségű utakon. Ott található Szlovákia egyik legszebb települése, a nagy múltú bányászváros, Selmecbánya (Banská Stiavnica). A környéken a középkorban kezdődött a nagy tisztaságú arany és ezüst bányászata, amely folyamatos fejlôdést és gazdagságot biztosított az ottani lakosoknak. A bányászati technikák fejlesztésének európai központja volt ez a vidék hosszú évszázadokon át. A XVIII században még bányászakadémiát is létesítettek Selmecbányán. A történelmi városközpontot, amely mindmáig megôrizte középkori jellegét, az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította néhány évvel ezelőtt. A város környéke is bővelkedik a látnivalókban, érdemes ellátogatni Sveti Anton késôgótikus kastélyába, Garamszentbenedek kolostorába vagy Újbánya (Nova Bana) kolostor-erődjébe. Nyaranta pedig még aranyásó versenyeket is szerveznek a környékbeli patakokban. A régió másik, nem kevésbé gazdag múltú kisvárosa a pénzverdéjérôl híres Körmöcbánya (Kremnica). Nem véletlen, hogy a köztudatban ma is él a körmöci arany kifejezés, ugyanis itt nagy tisztaságban bányászták a nemes fémet, és már Róbert Károly királyunk pénzverdét létesített a településen, amely ma is működik. Évente 400 kilogramm tiszta arany került ki az itteni bányából. Amit valószínűleg kevesebben tudnak, Körmöcbánya közelében található Európa földrajzi közepe. Akinek még ennyi vonzerő sem volna elég, annak javasolható a 46 C fokos gyógyvizes strand. A környék egy másik nevezetes fürdőhelye Szklenófürdő. A Károly Róbert kora óta lakott település idilli környezetben, tűlevelű és lombos erdôk ölelésében fekszik. A földből feltörő gyógyforrások hőmérséklete 37 és 52 C között váltakozik, szulfát, mész és magnézium tartalmuk jelentős. Idegrendszeri és gerincproblémák esetében javasolják a fürdôkúrát az orvosok.

Térség: Alacsony Tátra

Az Alacsony-Tátra vonulata mintegy 80 km hosszúságban húzódik nyugatról keletre a Vág és a Garam folyók völgyei között. Főgerince három ponton haladja meg a 2000 méteres magasságot. Hatalmas, kiterjedt gyephavas, az Alacsony-Tátra keleti részének legmagasabb orma, a hegység e részének névadója a Király-hegyi-Tátra. Csúplatója kelet-nyugat irányban megnyújtott. Észak felé Záturňa nevű rövid szárnyvonulatot bocsátja ki, amely meredeken szakad le a Fekete-Vág völgyébe a Teplicska-katlanban.

Város: Jasna


Válogasson útjaink közt téma szerint!