+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Nyaralás a Maldív-szigeteken - Sun Island...

Maldív-szigetek, Ari Atoll

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:

A csodálatosan szép sziget az Indiai- óceánban az Egyenlítő mentén 90 000 négyzetméternyi területen fekszik, India és a Sri Lanka szomszédságában. A sziget fővárosa Malé. Az 1196 szigetből csupán 200 lakott. A szigeten valóságos paradicsom várja a búvárkodás szerelmeseit, valamint a kikapcsolódni vágyókat. Pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta víz látványa fogadja az ideérkezőket.

Időpont: a megadott vagy tetszés szerinti időpontban

Időtartam: 10 nap/7 éj

Utazás: Budapestről Qatar légitársaság menetrend szerinti járataival


Sun Island Resort****

A sziget mérete 1600 m x 400 m, a Dél Ari Atoll-on helyezkedik el. Az igényes luxusszálloda 350 szobával rendelkezik, melyből 218 superior szoba, 60 standard és 72 vízi bungaló (külön térítés ellenében).
Transzfer: a repülőtértől 112 km-re található, transzfer repülővel+hajóval történik.

Szolgáltatások:
7 étterem, kávézók, úszómedence, pool bár, beach bár, jacuzzi, szauna, masszázs, szépségszalon, felszerelt klinika gyógyszertárral, fotóüzlet, műszaki üzlet, ékszerüzlet, ajándéküzlet, Internet szoba, bicikli bérlés, pizza express. Sport és szórakozás: snorkeling, búváriskola, fitness terem, aerobic, biliárd terem, játék terem, 4 db teniszpálya, tollaslabdapálya, röplabda, kosárlabda, asztalitenisz, fallabda, disco, karaoke, szörf, vitorlázás, jet-ski, vízisí, banán, kenu és 18 lyukú golfpálya is található.

Szobák:
Standard szoba: 38m², légkondicionált, színvonalasan berendezett, hideg-meleg vizes fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval, satellite TV fizetős mozi csatornával, Internet csatlakozással, telefonnal, szobaszéffel, minibárral és terasszal rendelkezik.
Superior szoba: 51,87m², ízlésesen berendezett, légkondicionált, ventilátorral, hideg-meleg vizes fürdőszobával (káddal), saját kerti zuhannyal, hajszárítóval, WC+bidével, minibárral, szobaszéffel, satellite TV fizetős mozi csatornával, Internet csatlakozással, telefonnal és terasszal felszerelt.
Vízi bungaló: 68,57 m², móló vezet a fából készült vízi bungalókhoz a lagúna felett, ízlésesen berendezett nagy szoba, légkondicionált, ventilátor, hideg-meleg vizes fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, hajszárító, wc+bidé, minibár, széf, satellite TV, telefon, Internet csatlakozás, privát terasz, ahonnan lépcső vezet a türkiz kék óceánba.

Ellátás:
Félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). Teljes panziós vagy all inclusive ellátás felár ellenében választható.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Az ár minden járulékos költséget tartalmaz (legkedvezőbb repülőjegy árral kalkulálva), kivéve biztosításokat

Ajánlatainkban jelzett áraink szabad helyek függvényében érvényesek!

KÉRJÜK FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG! HELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Érintett desztinációk:

Maldív-szigetek


 A szigetország kiterjedése észak-déli irányban 820 km, kelet-nyugati irányban 120 km. Legközelebbi szomszédai India és Sri Lanka. Lakosainak száma 245.000 egy 1995-ös népszámlálás alapján (Male 65 ezer). A szigetek közül csak 199 lakott, további 74 szigetet kizárólag idegenforgalmi célra használnak. Egy sziget akkor minősül lakottnak, ha van működő mecsete. Ennek feltétele: min. 40 férfi, ha a sziget lakossága ez alá a szám alá csökken, átköltöztetik a lakosokat egy másikra. 

A szigetek már 5000 éve lakottak. Az őslakosok nyelve az indo-iráni nyelvcsaládba tartozó Dhivehi, erős arab befolyást mutat. Emellett az angol nyelv terjedt el.
A Maldiv szigetek a XVI. századi rövid 15 éves és 6 hónapos portugál uralom kivételével megtartották függetlenségüket. 1887-1965 között angol protekturátus alatt állt, ez azonban a belpolitikát nem érintette. 1968 óta köztársaság az államformája. S.F.

Térség: Ari Atoll

Város: Ari Atoll


Válogasson útjaink közt téma szerint!