+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Látogatás Bangkokban és Észak-Thaiföld...

Thaiföld, Körutazás Thaiföldön

Szállás típus: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Indulás:
csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Fedezze fel velünk Thaiföld legszebb látnivalóit Bangkoktól Chiang Mai-ig, szerezzen feledhetetlen élményeket a Yi Peng és Loy Krathong fesztiválokon és pihenjen egyet Phuket szépséges tengerpartján!

Időtartam:
15 nap/12 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő:
Kb. 12 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 12 reggeli, 6 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő


Programleírás:

1. nap: utazás Bangkokba

Elutazás Budapestről délelőtt dohai átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Bangkok


Érkezés a thai fővárosba a reggeli órákban, transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (2 éj).


3. nap: Bangkok


Kora reggel elutazás Damnoen Saduak úszópiacához, ahol mi is hajóra szállunk, hogy megfigyelhessük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Ebéd után látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha.

4. nap: Ayutthaya és Lopburi


Reggeli után elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az Unesco Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. A következő megálló Lopburi, Thaiföld egyik legősibb városa, amely a khmer építészet remekműveivel büszkélkedhet. Továbbutazás festői tájakon Phitsanulokbe, ismerkedés a város nevezetességeivel. Szállás Phitsanulokben (1 éj).

5. nap: Phitsanulok, Sukhothai, Sri Satchanalai és Lampang

Reggeli továbbutazás Sukhothai és Sri Satchanalai ősi városaiba. Az ebédet követően továbbutazás Lampangba, látogatás a Phra That Lampang Luang templomnál, majd folytatjuk utunkat Chiang Rai felé. Szállás Chiang Rai-ban (2 éj).

6. nap: Arany Háromszög


Egész napos kirándulás a híres Arany Háromszögben, Burma, Laosz és Thaiföld közös határvidékén, melynek falvaiban máktermesztéssel és ópium-előállítással foglalkoztak évszázadokon keresztül. Látogatás az ópium múzeumban, majd hajókirándulás a Mekong-folyón és látogatás a Laoszhoz tartozó Donsak sziget piacán.

7. nap: látogatás a hegyi törzseknél


Korai reggeli után elutazás Chiang Mai városába, útközben látogatás a híres Karen Paduang vagyis a gyűrűs nyakú hegyi törzseknél. Hajózás apró falvak mellett a Kok-folyón, majd utazás egy Karen faluba, ahol kipróbálhatják milyen elefántháton utazni (fakultatív program) majd látogatás a Yao és Akha törzsek falvaiban is. Továbbutazás Chiang Mai-ba, ahol este megcsodálhatják a látványos Yi Peng fesztivál eseményeit. Felejthetetlen látványt nyújt, amikor kivilágított papírlámpások százait engedik egyszerre a levegőbe! Szállás Chiang Mai-ban (2 éj).

8. nap: Chiang Mai

Reggeli után látogatás a dombtetőn fekvő Doi Suthep templomnál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Chiang Mai-ra. A 14. században épült templomot Thaiföld egyik legszebbjének tartják. A következő program során kipróbálhatják milyen érzés bambusz-tutajon hajózni a Mae Tang folyón. Ebéd egy helyi étteremben, majd látogatás egy orchidea farmon. Este egy másik híres fesztivál, a Loy Krathong ünnepén vehetnek részt.

9. nap: utazás Phuketre

Délelőtt szabad program, majd a transzfer a repülőtérre, elutazás Phuket szigetére. Transzfer a Kamala tengerpartján fekvő szállodába. Szállás Phuketen (5 éj).

10-13. nap: Phuket

Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton fakultatív programlehetőségekkel.

14. nap: elutazás Phuketről


Egész napos szabad programot követően késő délután transzfer a phuketi repülőtérre, elutazás Dohába. Éjszaka a dohai repülőtéren, lehetőség nyílik a hosszú átszállási időt a kényelmes Oryx Lounge-ban eltölteni (felár ellenében).

15. nap: utazás Budapestre


Kora reggel hazautazás Budapestre, érkezés a délelőtti órákban.
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, szállás 7 éjszakára félpanziós ellátással a körutazás során és 5 éjszakára reggelivel Phuketen, transzferek és programok a leírás szerint magyar idegenvezetéssel, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illetékek: kb. 127 000 Ft/fő, Oryx lounge (Doha repülőtér): 55 USD/fő, borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Előfoglalási kedvezmény:
Foglaljon 10 000 Ft/fő kedvezménnyel november 7-ig!

Érintett desztinációk:

Thaiföld

Thaiföld ezerarcú országában összeolvad a Távol-Kelet minden színe és izgalma. Évezredes kultúrát őrző buddhista szentélyek, ősi kolostorok, pazarul díszített templomok, meseszerű paloták, merev arcú óriás Buddha-szobrok, csendes halászfalvak, pezsgő életű fürdőhelyek és az éjjel-nappal lüktető gigantikus metropolisz, Bangkok, adnak ízelítőt az ott élők világából. Népszerűek a fővárosban a girbegurba csatornák és az évszázados hagyományaikat őrző, nomád életmódot folytató hegyi törzsek romantikus települései. (forrás: wikipedia)

Térség: Körutazás Thaiföldön

Város: Körutazás Thaiföldön


Thaiföld

Thaiföld ezerarcú országában összeolvad a Távol-Kelet minden színe és izgalma. Évezredes kultúrát őrző buddhista szentélyek, ősi kolostorok, pazarul díszített templomok, meseszerű paloták, merev arcú óriás Buddha-szobrok, csendes halászfalvak, pezsgő életű fürdőhelyek és az éjjel-nappal lüktető gigantikus metropolisz, Bangkok, adnak ízelítőt az ott élők világából. Népszerűek a fővárosban a girbegurba csatornák és az évszázados hagyományaikat őrző, nomád életmódot folytató hegyi törzsek romantikus települései. (forrás: wikipedia)

Térség: Phuket

Város: Phuket


Válogasson útjaink közt téma szerint!