+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Nyaralás Mauritiuson - Le Meridien Ile...

Mauritius, Mauritius

Szállás típus: Hotel ****+
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam:
Típus: Egzotikus út, Üdülés - nyaralás
Indulás:

Mauritius óriási ragyogó smaragdnak tűnik a szikrázó napfényben, különlegessége, egyedisége történelmén túl gazdag növény- és állatvilágában is megmutatkozik. Csodás tengerparttal, kristálytiszta vízzel, mesés természeti környezetben, remek szállodai szolgáltatásokkal, és ízletes konyhával várja a turistákat az Indiai-óceán eme gyöngyszeme.

Időpontok: a megadott, vagy tetszés szerinti időpontokban

Időtartam: 10 nap / 7 éjszaka

Utazás:
Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással

Ellátás:
Félpanzió 


A nyugati parton, Port Louistól 15 km-re, a repülőtértől kb. 60 km-re északra, a Pointe aux Piments partszakaszon, közvetlenül a fehérhomokos tengerparton található.

Szolgáltatások:
Úszómedence, pool bár, étterem, parti étterem, konferencia terem, kávézó, bár, mosoda, 24 órás szoba szerviz, pénzváltás, ingyenes széf, gyermek felügyelet, gyermekjátszótér, szauna, jacuzzi. Térítés ellenében: masszázs, egészség-centrum, szépség szalon. Sport és szórakozás: ingyenesen fitness-terem, torna, vízilabda, kajakozás, snorkeling, szörf, vízisí, snorkeling, vízibicikli, tenisz, asztalitenisz, biliárd, a strandon a napernyők és nyugágyak. Gyerekklub 3 – 12 éves korig, animáció, disco. Térítés ellenében: mélytengeri horgászat, PADI búváriskola, teniszlecke, kerékpárkölcsönző.

Szobák:
198 szobája légkondicionált, óceánra néző. Műholdas TV, minibár, tea- és kávéfőző, telefon, fürdőszoba hajszárítóval, terasz vagy erkély tartozik hozzájuk.

Ellátás:

Félpanzió. Felár ellenében all inclusive ellátás választható.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

Adat / lap
/

Az ár tartalmazza a repülőjegyet és a repülőtéri illeték költségét is, szabad helyek függvényében!
 
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


Igény esetén oda-vissza, privát transzfer kérhető 25.000 Ft/fő áron!

KÉRJÜK, FOGLALÁSUKAT MINÉL ELŐBB TEGYÉK MEG, MIVEL A REPÜLŐJEGYEK ÁRA A TELÍTETTSÉG FÜGGVÉNYÉBEN JELENTŐSEN DRÁGULHAT!

Érintett desztinációk:

Mauritius

Két nagyobb és több apró szigetből áll. Mauritiust, Rodriguezt, a Franciaországhoz tartozó Réuniont és egy sor kisebb szigetet Mascarenhas-szigetcsoport néven foglalunk össze. Rodriguez Afrika legkeletibb pontja.

Mauritius a Baktérítő közelében fekszik, így éghajlata szubtrópusi. A nyár decembertől júniusig, a tél júliustól szeptemberig tart. Nyáron az átlaghőmérséklet 30 °C körül van, télen éjszaka 17 °C, kora délután 24 °C körül. A kettő között – szeptembertől novemberig – az átlaghőmérséklet 25 °C és 28 °C között van.

A röpképtelen dodó az oktalanul kiirtott állatok szimbólumává vált. Állítólag két fajtája volt: a Mauritiuson honos barna dodó, avagy dronte és a réunioni szoliter, avagy fehér dodó (Raphus solitairius) volt – napjainkra azonban jóformán bizonyosra vehető, hogy ez utóbbi állat sosem létezett; a tudósok tévesen írták le az ugyancsak kihalt réunioni íbiszről szóló bizonytalan beszámolók alapján.

Mauritius 9 kerületből áll:

Black River/ Flacq /Grand Port/ Moka/ Pamplemousses /Plaines Wilhelm /Port Louis/ Riviere du Rempart/ Savanne

Térség: Mauritius

Város: Mauritius


Válogasson útjaink közt téma szerint!